μαλιστα.
μαλιστα.
kyr80 έγραψε:Nikos! έγραψε:Τεράστιο μενος kyr80, γιατί?Ποιο μένος ρε συ; Πες μου που είναι το λάθος σε αυτά που γράφω.
< >

pik. έγραψε:QsisVTS έγραψε:@pik
τότε δεν έχεις πρόβλημα φαντάζομαι να ψηφίζουν και οι μετανάστες που ζουν εδώ, αφού και αυτοί φορολογούνται εδώ και μάλιστα μπορεί να πληρώνουν και περισσότερους φόρους από τον έλληνα εξωτερικού που μπορεί να έχει μόνο ένφια ή κάνα σήμα
οποιος θελει να εχει δικαιωματα εχει και υποχρεωσεις και ,προφανως ,το αντιστροφο.
αναλογα με τους νομους του καθε κρατους παιρνεις την υπηκοοτητα και το αντιστοιχο διαβατηριο οποτε και αποκτας δικαιωμα του εκλεγειν και εκλεγεσθαι.
σε ολα τα οργανωμενα κρατη υπαρχουν κανονες προυποθεσεις και επιτροπες.
Αρα για ποιο λογο να μην ψηφιζουν και να εκλεγονται;
τι περιμενες να απαντησω;Η με εχετε παρεξηγησει ή εχετε τοσο αρνητισμο μεσα σας που τα αυτονοητα δεν τα σκεφτεστε και εχετε βαλει καποια ατομα εδω μεσα σε καλουπια.Το εχω προσωπικα ξαναδει.
Δεκτα και τα δυο οσο και στο τελος της ημερας αδιαφορα.
θα εκπλησσοσουν αν ηξερες τι μπορεί να ψηφιζαν οι νομιμοι μεταναστες στην Ελλαδα που εχουν τις δουλειες τους στην χωρα μας και φορολογουνται σαν ολους εμας.
μπορει να κανω λαθος αλλα παιζει να ψηφιζαν καλυτερα απο τους γεννημα θρεμμα ΕΛληνες.
γιατι εχουν φαει με το κουταλι την |λογοκρισία| πριν ερθουν στην χωρα των Illuminati. Eχουν ξαναδει το εργο.
Εμεις τωρα ακομα ειμαστε στα ορντεβρ
δυστυχως ερχεται και το κυριως πιατο και θα το φαμε όλο.
ειναι μια αλληλουχια γεγονοτων που πρεπει να ακολουθησουμε πριν γινουμε σοβαρος λαος.
200 χρονια βλεπουμε τα τρενα να περνουν.
θα ψήφιζε νδ δαγκωτό και παρόλο που εγώ δε θα ψήφιζα ποτέ νδ και μάλιστα δαγκωτό το θεωρώ πιο λογικό να ψήφιζε ο συγκεκριμένος, από το να ψηφίζουν οι συγγενείς μου από την αμερική οι οποίοι έχουν πολύ διαστρεβλωμένη εικόνα της πραγματικότητας ή μπορεί να το έριχναν "παραδοσιακά" σε κάνα πασοκ ή νδ ή κκε kyr80 έγραψε:Κατάλαβες γιατί δεν πρέπει να ψηφίζει στην Ελλάδα ο κάθε Πέτρος(δεν είναι προσωπικό, τα ίδια ακούω και από τη μικρή);;
Cosmonaut21 έγραψε:Για τη συμφωνία που πάει για μετά το Πασχα και τον Αλεξη π που πάει για πολιτική συμφωνία λες και του βγήκε αυτό το κόλπο έστω και μία φορά τι έχετε να πείτε;
Χωρίς προοπτική βελτίωσης της κατάστασης...

Cosmonaut21 έγραψε:Για τη συμφωνία που πάει για μετά το Πασχα και τον Αλεξη π που πάει για πολιτική συμφωνία λες και του βγήκε αυτό το κόλπο έστω και μία φορά τι έχετε να πείτε;
QsisVTS έγραψε:
οπότε δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ αρνητισμός από μέρους μου και ελπίζω και από μέρους σου (γιατί κι εγώ δε μπορώ να γνωρίζω ως τι με έχεις στο μυαλό σου), μόνο ειλικρινής προβληματισμός για το αν αυτά που γίνονται καλώς γίνονται και τι θα μπορούσε να γίνεται διαφορετικά
οι έλληνες του εξωτερικού καλώς πήγαν εκεί που πήγαν αφού έτσι έκριναν, αυτό δε τους κάνει ούτε περισσότερο προκομμένους, αλλά ούτε και λιγότερο πατριώτες (νομίζω τα χουμε ξαναπεί αυτά)
τους κάνει όμως κατοίκους εξωτερικού που έχουν λίγη ή και καθόλου σχέση με τη σημερινή ελλάδα, οπότε δεν είναι το ίδιο με κάποιον που κατοικεί ελλάδα και ας έχουν τα ίδια δικαιώματα
Anonymous Founder έγραψε:Αν ψηφίζουν οι Έλληνες του εξωτερικού (επί της αρχής δεν έχω ζήτημα), θα έπρεπε κατ' ελάχιστον να ψηφίζουν και όλοι οι νόμιμοι μετανάστες (όσοι με κάρτα παραμονής δηλαδή).
Το ότι ο Κούλης λέει αυτά που λέει, είναι γιατί θεωρεί πως έχει να κερδίσει, πάντως και όχι γιατί τον έπιασε ο πόνος της ξενιτιάς!
nass έγραψε:1. Oι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.
2. Oι Έλληνες και οι Eλληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις.
3. Έλληνες πολίτες είναι όσοι έχουν τα προσόντα που ορίζει ο νόμος. Eπιτρέπεται να αφαιρεθεί η ελληνική ιθαγένεια μόνο σε περίπτωση που κάποιος απέκτησε εκούσια άλλη ιθαγένεια ή που ανέλαβε σε ξένη χώρα υπηρεσία αντίθετη προς τα εθνικά συμφέροντα, με τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία που προβλέπει ειδικότερα ο νόμος.
Αρθρο 4 του Συντάγματος
Προφανώς εννοεί για εκτος sc όπου ο καθένας ερμηνε[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]