Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By sargus
#697101 Φυσικά και δεν είναι φάουλ το γκολ της Αρσεναλ. Πουθενά δε δίνεται αυτό φάουλ εκτός από τίποτα παρακμιακα πρωταθλήματα όπως το δικό μας και πάντα υπέρ του ισχυρού φυσικά.
Κατά τα άλλα, ο Ολυμπιακός πλήρωσε τις απουσίες του και το γεγονός ότι η Αρσεναλ έχει αρχίσει να ανεβαίνει και να "σφίγγει" λίγο σαν ομάδα. Και μια Αρσεναλ στοιχειωδώς οργανωμένη, δε μπορεί να την παίξει καμία (σύγχρονη) Ελληνική ομάδα.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
diplomat έγραψε:Το 1 και το 3 δείχνουν ότι πόσο τόπι ξέρεις :s_howdy . Ειδικά η κίνηση με τον Εμβιλά ήταν κομβικό λάθος.

Ακόμη και σε μένα που δεν ασχολούμαι με τον οσφπ, μου φάνηκαν παράξενα και τα δύο, 1 κ 3.
Κρίμα, γιατί είχε ευκαιρία για κάτι πιο συμμαζεμένο χθες.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
sargus έγραψε:Φυσικά και δεν είναι φάουλ το γκολ της Αρσεναλ. Πουθενά δε δίνεται αυτό φάουλ εκτός από τίποτα παρακμιακα πρωταθλήματα όπως το δικό μας και πάντα υπέρ του ισχυρού φυσικά.

Ίδια φάση ήταν το γκολ της Τρίπολης με την ΑΕΚ, που ο Μπαράλες παρέσυρε τον Τσιγκρίνσκι όταν πήδηξε για κεφαλιά και το γκολ μέτρησε κανονικά (και γιατί να μη μετρήσει λεω γω). Πηδάει on time, πιο ψηλά, πιο δυνατά και με τη φόρα που είχε, στο κατέβασμα έριξε τον αμυντικό. Εκεί έπαιξε και λίγο θέατρο της Κυριακής (ξαπλωμένος να κλαίει και να κρατάει το αυτί του όσο οι άλλοι πανηγύριζαν) και το παιχνίδι συνεχίστηκε. Και γω πιστεύω πως αν ο Μασούρας έβαζε το γκολ εκεί, θα ήταν άλλο το τελικό σκορ, υπέρ του Ολυμπιακού. Κρίμα!!
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#697143 Το ότι οι γάβροι ακόμα μιλάνε για διαιτησία χθες, δείχνει γιατί καμιά ελληνική ομάδα δεν πρόκειται ποτέ να κάνει κάτι στην Ευρώπη.
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#697144 φαντάζομαι μετά τη κακή απόδοση στο παιχνίδι και την κάκιστη αμυντική λειτουργία της Άρσεναλ ?

σε επίπεδο σφαιρικής ανάλυσης του παιχνιδιού δηλαδή και όχι απόδοση ευθυνών για την ήττα ε ? :lol:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#697230 Εικόνα

"Δεν είμαι από αυτούς που το βουλώνουν.
Όσον αφορά όλα τα μυνήματα και σχόλια που λαμβάνω το τελευταίο 24ωρο, πρώτα απ’ όλα.
Δεν είμαι ποδοσφαιριστής, είμαι γυναίκα ποδοσφαιριστή, και αυτό δεν σας δίνει το δικαίωμα να με προσβαλετε.
Δεύτερον: Αν είσαι οπαδός του Ολυμπιακού, θα πρέπει να έχεις καλύτερη μνήμη, για την υπέροχη δουλειά που έχει κάνει ο άντρας μου τις περασμένες 2 σεζόν και αντί να κριτικάρετε και να υποβαθμίζετε, θα έπρεπε ως οπαδοί να ενθαρρύνετε τους παίκτες όπως λαμβάνουμε κάποια μυνήματα όπως: Ότι κάποιοι από σας αναγνωρίζουν την ποιότητα του και πως όλοι οι άνθρωποι έχουν τις κακες τους στιγμές.
Τρίτον: Για όλους όσους λένε ότι έχει χάσει το πάθος του για ποδόσφαιρο η δεν θέλει να είναι στην ομάδα, την ίδια μέρα του ματς (με την Άρσεναλ) κηδεύτηκε η γιαγιά του στην Πορτογαλία, και δεν μπορούσε να είναι με την οικογένειά του να της πει το τελευταίο αντίο και αν αυτό δεν δείχνει την αγάπη του πάνω απ’ όλα για τον σύλλογο και την υπευθυνότητα του στην δουλειά του, δεν ξέρω τι σημαίνει.
Θα υποστηρίζω και θα ενθαρρύνω αυτή την ομάδα και στα καλα και στα άσχημα, θα υποστηρίζω και θα ενθαρρύνω τον σύζυγό μου πάντα και κάθε στιγμή, και θα το κάνω με η χωρίς την υποστήριξη σας. Μα αν είσαι όντως οπαδός αυτής της ομάδας, αυτη θα έπρεπε να είναι η αποστολή και η δουλειά σου.”
(Ρακελ Γιακομπ, σύζυγος Ζοσέ Σα)
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
NiTse έγραψε:Έχει και ο Ολυμπιακός Λάουρα;;;

Για την ακρίβεια ΚΩΛΑΟΥΡΑ
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#698336 Ποδοσφαιρισταί που έχουν πλεχτώσει την Άρσεναλ σε τρία συναπτά ευρωπαϊκά ματς:
1. Μέσι
2. Ρόμπεν
3. Λεβαντόφσκι
4. Ελαραμπί
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#698743 Είναι ντροπή αυτός ο αντιπαναθηναϊκός τερματοφύλακας Παπαδόπουλος να ισοφαρίζει τον βάζελο στο 96' :x
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso

Γίγαντας. Τα σέρνει. :iconcool: