Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bill33
BARHonda έγραψε:ότι είπε ο bill33, εάν έχεις κινητό με nfc, πέρνα την εκεί (εκτός και εάν κάνεις αναλήψεις μετρητών)

Και μου δίνεις πάσα για το πόσο βολικό είναι το ATM της Eurobank που έχει για ανέπαφες συναλλαγές.Δεν χρειάζεται να βάλεις την κάρτα στην σχισμή.Δεν δοκίμασα αν γίνεται και με κινητό/google pay
Άβαταρ μέλους
By alex
BARHonda έγραψε:ότι είπε ο bill33, εάν έχεις κινητό με nfc, πέρνα την εκεί (εκτός και εάν κάνεις αναλήψεις μετρητών)

εχω αλλα αποτι γνωριζα η εθνικη δεν το υποστηριζε,εχει ααλλαξει κατι τωρα?
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
alex έγραψε:

Αυτό δυστυχώς δεν το γνωρίζω διότι δεν έχω Εθνική, θα πρέπει να το επιβεβαιώσεις

Ίσως στην web banking εφαρμογή στο κινητό σου, στις κάρτες να σου έχει επιλογή προσθήκης σε Apple Pay/Google Pay, ανάλογα το κινητό
Άβαταρ μέλους
By alex
dekouk έγραψε:Αν σπάνε στο παντελόνι ,πάρε μια μεταλλική θήκη που να είναι κ ασφαλείας για ασύρματες συναλλαγές.
Εγώ στις τσέπες έχω σπάσει κάνα δυο σίγουρα....

< Note >

ε ναι εκει γινεται η ζημια...χρησιμη πληροφορια...ευχαριστω..ποσα πραγματα προστιθονται στην καθημερινοτητα μας? παλια ειχαμε μονο το πορτοφολι ,αντε και κανα γυαλι ηλιου το καλοκαιρι..τωρα καρτες ,κινητα,αντισηπτικα,μασκες, θα κυκλοφορουμε με τσαντες
Άβαταρ μέλους
By alex
#730874 ..ευτυχως εκει που εσπασαν μας αφηνει να κανουμε αναληψεις ακομα..να λυσω με τον τροπο που ειπατε και το ανεπαφο και ειμαι οκ...ευχαριστω παιδια για τις συμβουλες σας
Άβαταρ μέλους
By bill33
BARHonda έγραψε:
alex έγραψε:

Αυτό δυστυχώς δεν το γνωρίζω διότι δεν έχω Εθνική, θα πρέπει να το επιβεβαιώσεις

Ίσως στην web banking εφαρμογή στο κινητό σου, στις κάρτες να σου έχει επιλογή προσθήκης σε Apple Pay/Google Pay, ανάλογα το κινητό

Μπορεί να μπει κάποια στιγμή στο google pay,αλλά πάντα υπάρχει η curve που περνάς τις ελληνικές κάρτες εκεί και την βάζεις στο google pay.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#730924 GPay νομίζω πλέον παίζει κανονικά, όχι;
https://techvalue.gr/google-pay-greece-32639
Αν έχετε Alpha, σίγουρα, εμένα μου το έβγαλε στο κινητό σαν επιλογή, αλλά κράτησα το Alpha Wallet που πλέον δουλεύει υποδειγματικά. Να το αλλάξω με GPay τι λέτε;
Άβαταρ μέλους
By Ove20
Anonymous Founder έγραψε:GPay νομίζω πλέον παίζει κανονικά, όχι;
https://techvalue.gr/google-pay-greece-32639
Αν έχετε Alpha, σίγουρα, εμένα μου το έβγαλε στο κινητό σαν επιλογή, αλλά κράτησα το Alpha Wallet που πλέον δουλεύει υποδειγματικά. Να το αλλάξω με GPay τι λέτε;

Oχι. Αν δεν έχεις άλλων τραπεζών ώστε να τις έχεις όλες μαζεμένες στο Gpay μια χαρά δουλεύει το Α wallet.
Άβαταρ μέλους
By Ove20
#734411 Παραγγειλα πρώτη φορά από box στο όποιο είχα έκπτωση από πόντους στη cosmote. Η παραγγελία είχε 1 ευρώ έκπτωση ή 1600 πόντους ανα 4 ευρώ παραγγελίας. Παραγγέλνω 37 ευρώ. Μου βγάζει 3 ευρώ έκπτωση που ήταν όλοι οι διαθέσιμοι πόντοι μου άρα σούμα 34 ευρώ. Ως εδώ καλά. Βλέπω όμως 1 ευρώ αξία διανομής και άρα πάμε στα 35!! Και ρωτάω κάνεις τόσο μεγάλη παραγγελία και σου χρεώνεται η διανομή; Τόσο τσιπηδες ή είναι του box malakies γιατί τέτοιο ξεφτυλικι δεν θυμάμαι στο efood. Είμαι χρόνια χρήστης του efood και μάλλον θα ξαναγυρίσω σε αυτούς γιατί δεν μου αρέσει η κοροϊδία.

.
Άβαταρ μέλους
By Γιώργης
#734413 Μήπως είναι από το κατάστημα η χρέωση; Γιατί σε τόσες παραγγελίες από box δεν μου έχει τύχει ποτέ.
Άβαταρ μέλους
By Ove20
#734415 Το σκέφτηκα. Αλλά από το ίδιο κατάστημα μέσω efood στις προηγούμενες παραγγελίες δεν είχε τέτοια χρέωση. Εκτός αν μπήκε τώρα. Αν είναι από το κατάστημα έχει φάει μαύρο.

.