Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Chris
#192005 Εγώ αυτό κάνω πάντα όταν φτάνω στο σημείο να είναι όλα μονόχρωμα, βρίσκω τις γωνίες που έχουν μόνο αρσενικές ή θυληκές θέσεις και δοκιμάζω ότι μπορεί να ταιριάξει, και σιγά σιγά συμπληρώνεται. Σε πιο προχωρημένη απελπισία τα χωρίζω και σε περπατημένες/παρθένες, μαύρους/κινέζους και προσπαθώ να ταιριάξω μεγάλες τρύπες με μεγάλα εξογκώματα μικρές/μικρά κλπ. :s_biggrin :s_biggrin :s_biggrin

Φαντάσου τώρα αυτό το κωλοπάζλ που έβαλα παραπάνω που έχει μόνο κομμάτια της παρακάτω μορφής, αυτόματα ακυρώνεται αυτή η μέθοδος, και έχεις πχ. 300 κομμάτια που δεν μπορείς να χωρίσεις σε περαιτέρω υποομάδες, τα δοκιμάζεις αναγκαστικά ένα ένα :dizzy:

Εικόνα

Κόλλα παίρνω την παρακάτω, χρειάζομαι κάτι περισσότερο από μισό μπουκάλι για το 1000άρι, άρα στο 500άρι αν χρησιμοποιήσεις 1/3-1/2 μπουκάλι θα έλεγα πως το πέτυχες

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#192028 αμαν!!! υπαρχει τετοιο πραγμα? αυτη η κολλα για τα παζλ?
φτιαξαμε ενα με τα παιδια (300 κομματια) και σκεφτομαι πως θα το κρατησουμε μη το χαλασουμε

και πως λειτουργει; το ψεκαζεις και μετα το σηκωνεις και το καδραρεις?
Άβαταρ μέλους
By Chris
#192031 Η κόλλα κρατάει μόνο τα κομμάτια μεταξύ τους. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις και κάποια άλλη, συμβατική κόλλα για το κολλήσεις σε ένα χαρτόνι πχ.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#196009 Η κόρη μου (ούτε 5 ετών) ζήτησε από τον ΑηΒασίλη quadcopter....! Δεν ξέρω πως της ήρθε αλλά ήξερε τι θέλει, δηλαδή δεν μου ζήτησε ελικόπτερο που γενικά τα προσέχει και τα δείχνει από μωρό αλλά είπε ξεκάθαρα ότι θέλει αυτό με τα 4 ελικάκια που έχεις το "αυτό" που το χειρίζεσαι....
Τι έχετε να προτείνετε σε κάτι οικονομικό αλλά να πετάει, να μην σπάει και να μην βλαστημήσουμε (και να το χαρεί και ο μπαμπάς). Πόσα κανάλια θέλω, τι μάρκες παίζουνε, ποιο φορτίζει γρήγορα και κρατάει πιο πολύ κλπ κλπ.
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#196018 http://www.banggood.com/Syma-X5C-Explor ... 13827.html

43 ευρώ για να ξεκινήσει κανένας ότι πρέπει
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#196036 Με λίγο εξάσκηση το παλεύεις κ με λιγο αεράκι!

Σε αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει drone με GPS ώστε να κρατάει σταθερή τη θέση του και με αέρα (αυτά πάνε μίνιμουμ πάνω 200 ευρώ)!
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#196317 Δεν θα αγόραζα σε τόσο μικρό παιδί παιδί quadcopter, γιατί το θεωρώ πολύ επικίνδυνο.
Ακόμη και ένα Hubsan X4, το οποίο είναι ένα quadcopter μινιατούρα, ιδανικό για πιλοτάρισμα μέσα στο σπίτι, όταν το δώσεις γκάζι πιάνει αρκετά μεγάλη ταχύτητα. Για το X5C δεν το συζητάμε.

Για να έχετε μια εικόνα:

ΥΓ. Καλό το Χ5C, αλλά ψήνομαι σοβαρά για το Tarantula X6
http://www.banggood.com/YiZhan-Tarantula-X6-2-4G-4CH-IOC-RC-Quadcopter-Without-Camera-p-964161.html

Να είναι καλά ο GeorgeT που με είχε βάλει στο τριπάκι και είχα πάρει μια καμερίτσα 808 και ένα WLtoys quadcopter το οποίο θέλω πλέον να το αντικαταστήσω.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#196321 Μεγάλο (-) σε όλα αυτά ο χρόνος πτήσης .....7-8' είναι τπτ... Πρέπει να έχεις μαζί σου μπαταρίες εξτρα κ προφανώς στο 5λεπτο να το κατεβάζει για αλλαγή...
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
sknipper έγραψε:Η κόρη μου (ούτε 5 ετών) ζήτησε από τον ΑηΒασίλη quadcopter....! Δεν ξέρω πως της ήρθε αλλά ήξερε τι θέλει, δηλαδή δεν μου ζήτησε ελικόπτερο που γενικά τα προσέχει και τα δείχνει από μωρό αλλά είπε ξεκάθαρα ότι θέλει αυτό με τα 4 ελικάκια που έχεις το "αυτό" που το χειρίζεσαι....
Τι έχετε να προτείνετε σε κάτι οικονομικό αλλά να πετάει, να μην σπάει και να μην βλαστημήσουμε (και να το χαρεί και ο μπαμπάς). Πόσα κανάλια θέλω, τι μάρκες παίζουνε, ποιο φορτίζει γρήγορα και κρατάει πιο πολύ κλπ κλπ.

http://www.plaisio.gr/games/thlekateuth ... drones.htm
Άβαταρ μέλους
By gianik
BASSstarlet έγραψε:Eίναι πολύ φθηνές οι μπαταρίες...

Δεν είναι μόνο το κόστος των μπαταριών , το χειρότερο ΙΜΗΟ είναι το να το κατεβαζεις κάθε 5' κάτω κ ξαναμανα αλλαγμα μπαταρίας κ.λ.π...
Άβαταρ μέλους
By BASSstarlet
#196359 Εν μέρη έχεις δίκιο, αλλά αυτά τα φθηνά τετρακόπτερα, προορίζονται περισσότερο για εκμάθηση και όχι σοβαρό παιχνίδι.
Δίνεις ένα 50άρικο και μαθαίνεις, χωρίς να σε νοιάζει αν σπάσει (που δεν σπάει..)