τα γελάκια και τα "αριστεροι" τα αντιπαρέρχομαι, αν υπονοείς ότι ψεύδομαι, πες το στα ίσα κι άσε τις χαριτωμενιές γιατί θα εισπράξεις κι άλλες φαπίτσες

rx8_drifter έγραψε:Πείτε παίδες, να με βοηθήσει λίγο ο μανοσκυ στα μαθηματικά να βγάλουμε τα ποσοστά γιατί δεν την παλεύω
![]()
τα γελάκια και τα "αριστεροι" τα αντιπαρέρχομαι, αν υπονοείς ότι ψεύδομαι, πες το στα ίσα κι άσε τις χαριτωμενιές γιατί θα εισπράξεις κι άλλες φαπίτσες
όχι ρε φίλε...
EDDIE_147 έγραψε:Ληπτεον υπόψη παίδες το κουβεντιδιο ξεκίνησε από σχόλιο που έκανα για δάσκαλο που ανέπτυσσε ατζέντα σε μικρά παιδάκια.
Και αυτοί που έσπευσαν πρώτοι να σκισουν τις κιλοτες τους, μας έχουν πρηξει για δασκάλους που ανέπτυσσαν ατζέντα πάνω τους όταν ήταν μικροί.
Φασινειτιν παίδες.
rx8_drifter έγραψε:Για ποιό λόγο θεωρείς ότι μπορώ να σου απαντήσω γιατί δε σας το πουλούσαν? Προσφέρει κάτι η ερώτησή σου?
Όπως βλέπεις, μάνι μανι μαζευτήκαμε 3 μεταξύ 10 εδω μέσα, ήδη θα έπρεπε να σου λέει κάτι σχετικά με την αιτίασή σου ότι αυτό ΔΕΝ γίνοταν
κι άσε τις στατιστικές και τις αναγωγές
EDDIE_147 έγραψε:Ληπτεον υπόψη παίδες το κουβεντιδιο ξεκίνησε από σχόλιο που έκανα για δάσκαλο που ανέπτυσσε ατζέντα σε μικρά παιδάκια.
Και αυτοί που έσπευσαν πρώτοι να σκισουν τις κιλοτες τους, μας έχουν πρηξει για δασκάλους που ανέπτυσσαν ατζέντα πάνω τους όταν ήταν μικροί.
Φασινειτιν παίδες.
EDDIE_147 έγραψε:το ότι ο φασίστας Μεταξάς πήγε σε πόλεμο δεν το κόβουμε επειδή ήταν τέτοιος ούτε σκίζει κανένας κανένα καλσόν
Ο λύγκας Garland που παρέθεσα (σόρυ δεν ποσταρίστηκε σωστά
http://www.edupame.gr/content/%CE%A5%CE ... E%BF%CF%85
είχε πληθώρα πονημάτων.
Αρχίζουμε με το "χρονικό".Την ίδια περίοδο, ο φασισμός χτυπά την πόρτα και στην Ελλάδα, με την κήρυξη της δικτατορίας από τον Ι. Μεταξά, ο οποίος στηρίζεται και από το βασιλιά. Όταν η φασιστική Ιταλία κήρυξε τον πόλεμο στην Ελλάδα, ο Ι. Μεταξάς λόγω των συμφερόντων που ήθελε να διατηρήσει με την Αγγλία, δίνει εντολή να πέσουν «μερικές τουφεκιές» για την τιμή των όπλων. Ο ελληνικός λαός ήταν αυτός που βροντοφώναξε το ΟΧΙ από τα βουνά της Πίνδου.
Πάει το καλσόν.
Ο προβληματισμός μου λοιπόν είναι ότι δεν πρόκειται για ένα "αθώο τραγουδάκι" αλλά για προσπάθεια ανάπτυξης συγκεκριμένης ατζέντας από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο.
Είτε επίσημα (βλ. παραπάνω), είτε ανεπίσημα από την κάβλα και το απωθημένο του κάθε εκπαιδευτικού.
Με τη λογική σου πάντως και από τη Χρυσή Αυγή θα ήταν αναμενόμενο να περιμένουμε εξύμνηση της 4ης Αυγούστου, οπότε no worries, άμα το κάνει αυτό εκπαιδευτικός σε παιδάκια με αφορμή την 28η Οκτωβρίου δεν θα πούμε ότι είναι ΓΤΠ και ελεεινός.
trident1971 έγραψε:Μιλαει στο manosky χρησιμοποιωντας την απαντηση που εδωσε ο ιδιος σε δικη μου υποθετικη ερωτηση.
Underberg, και το κεφι συνεχιζεται
rx8_drifter έγραψε:manosky έγραψε:Σε όσους είχαν φέρει τέτοια περιοδικά "να τα αγοράσουν", όπως καταγγέλλεται, να σηκώσουν το χέρι.
Εγώ πρώτη φορά το βλέπω, αλλά φαίνεται ότι δεν ανήκε το σχολειό μου στα εκλεκτά. Και πέρασα από 5 σχολειά από το δημοτικό ως το λύκειο.
Τι νομίζω!
Ότι είτε έπεσα στην περίπτωση, είτε έπεσαν άλλοι στην περίπτωση, είτε είχαν πλησιάσει με απαλή φωνή κάποιους τίποτα ινστρούχτορες και τους έμαθαν ότι οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις διανέμουν τέτοια σιχάματα στη νεολαία για να τη δηλητηριάσουν ("ορίστε παιδί μου, δες μερικά να μπορείς να τα αναγνωρίσεις αν στα δείξουν - πες το και στους φίλους σου παιδί μου....").
Δεν δικαιολογείται διαφορετικά.
Χέρια δεν ζήτησες, μαθηματικέ μου? ;Aσε τα μαθηματικά γιατί δεν είναι και το φόρτε σου και ασχολήσου με οδοντότσιχλες©
manosky έγραψε:Τα δυο τελευταία άτομα που έγραψαν αμφισβητούν το γνωστό ιδεολογικό παιδομάζωμα στα σχολεία από τα κνιτακια κι άλλες συνιστώσες, ενώ δηλώνουν αριστεροί. Και θυμώνουν κιόλας όταν τους κάνουν πλάκα.
Καθόμαστε και συζητάμε γιατί σπάνε αμάξια με αθηναϊκές πινακίδες, αυτό.
EDDIE_147 έγραψε:Και αυτοί που έσπευσαν πρώτοι να σκισουν τις κιλοτες τους, μας έχουν πρηξει [...]
Κάτι που θέλω να μου εξηγήσετε. Σε όλες αυτές τις[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]