- 21 Μαρ 2016, 21:20
Ευχαριστώ για τις ευχές όλους. Καλές και ασφαλείς βόλτες σε όλους και από μένα...
Ακολουθεί σεντόνι
Λοιπόν ερχόμενος από σιδερένιο με διπλή ανάρτηση ποδήλατο 15/τιας αυτό μου φάνηκε διαστημόπλοιο. Να τονίσω πως τα 2 τελευταία χρόνια οδηγώ στην άσφαλτο τρεκινγκ 28 άρι γυναικείο με απλά v brakes χωρίς κατι ιδιαίτερο από ταχύτητες...
Είναι πολύ ελαφρύ. Το ζύγισε ο μάστορας στο μαγαζί με πηδάλια στα 13 κάτι. Έβαζε στοίχημα αν του φέρω σε αυτή την κατηγορία ευρώ πιο ελαφρύ δώρο ότι ποδήλατο θέλω άλλο από το μαγαζί
Ταχύτητες. Δεν είναι shimano! Πολύ ποιοτικό σύστημα δεν ταρακουνάει το σύστημα στην κατηφόρα όπως shimano. Αλλαγές με ακρίβεια. Θέλω προσαρμογή γιατί αλλάζει η ταχύτητα με αντίχειρα και πάνω/κ κάτω ( όχι αντίχειρα δείκτη).
Επίσης 27αρι σύστημα που μεταφράζεται σε μεγάλες διαφορές ακόμα και από αυτό της γυναίκας μου που είναι καινούριο. Ή πιο εύκολη ταχύτητα μου φαίνεται πολύ εύκολη και είναι για ανηφόρες 14% κλίση ή παρατεταμένες 10%. Ουσιαστικά μεσαίος δίσκος εύκολο γρανάζι είναι αντίστοιχη με την πιο εύκολη στα προηγούμενα μου ποδήλατα..
Ανάρτηση. Το μεγάλο του προσόν. Ρυθμίζεται με αέρα (ανάλογα με τα κιλά) και έξτρα κερασάκι ρυθμίζεται και το ριμπάουντ στα γούστα σου ( 5 θέσεις). Εύκολη συντήρηση για το μέσο χρήστη. Μπόνους το μαγαζί είναι επίσημο σέρβις της μάρκας ανάρτησης.
Φρένα. Αποκάλυψη... Μετά από ,v brakes υδραυλικά δισκόφρενα ! Στην ίδια κατηφόρα/ Σημείο είδα από αρχείο μου 10 χιλιόμετρα/ Ώρα περισσότερο που τα αποδίδω σε φρένα/ ανάρτηση. Μικρότερη καταπόνηση στα χέρια μου, μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στα φρένα/καλύτερη επαφή στα νεροφαγωματα.
Έχω περίπου 40 και χιλιόμετρα/ στρώνει στα 50 !
Το έχω βρέξει περνώντας ρυάκια, έχω πατήσει λειβάδια με αγκάθια γενικά δεν το λυπάμαι καθόλου! Και το χαίρομαι! Καλές βόλτες σε όλους
< >