Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By UnHaCkAbLe
Geo f1 έγραψε:Πολυ δυνατη
Εικόνα
Την προτεινω

< 3

Με το συμπάθειο κιόλας αλλά εδώ προτείνεις
- κάτι που είναι "σαν" πίτσα
- προερχόμενο από εταιρία που έχει καταφέρει το ακατόρθωτο, να κατασκευάζει δηλαδή άνοστη πίτσα και που
- για να την κάνει πιο "ελκυστική" προσθέτει ένα υλικό το οποίο κατασκευάζεται κάπως έτσι https://www.youtube.com/watch?v=2NzUm7UEEIY (υπάρχει και βίντεο που δείχνει την αμέσως προηγούμενη σκηνή από το κομματιασμένο κρέας που πέφτει στη μηχανή, εκεί δηλαδή που ΟΛΟΚΛΗΡΑ τα γουρουνάκια πεφτουν μέσα στο μηχάνημα) ...

Ούτε στον σκυλάκο που φαίνεται στη φώτο δεν το έδινα αυτό το κατασκεύασμα ...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#85478 Γουστα ειναι αυτα.

Για μια φορα στο τοσο νομιζω δεν ειναι τοσο χαλια.
Το βιντεακι δεν μπορω να το δω λογω γραφειου αλλα φανταζομαι οτι θα δειχνει κατι ασχημο.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#85479 Στο βίντεο που έβαλες πάντως, δεν βλέπω κάτι κακό ή περίεργο ή οτιδήποτε που να καθιστά το αποτέλεσμα "κακό".
Αντιθέτως μόνο τελείως φυσικά υλικά. Κρέας (και μάλιστα σε κανονικά κομμάτια όχι MDM), αλάτι, μουστάρδα, άμυλο, σε κατά τα άλλα πλήρως βιομηχανοποιημένες και πεντακάθαρες εγκαταστάσεις :hmmm:

Για το ολόκληρο που λες (υπονοώντας φαντάζομαι ότι εντός του κιμά καταλήγουν κόκκαλα) θα ήθελα να το δω γιατί εν πρώτοις μου φαίνεται περίεργο.

Το βιντεακι δεν μπορω να το δω λογω γραφειου αλλα φανταζομαι οτι θα δειχνει κατι ασχημο.

εγώ να πω την αλήθεια δεν είδα τίποτα άσχημο.
Τελευταία επεξεργασία από mjacob και 06 Μαρ 2015, 11:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By UnHaCkAbLe
mjacob έγραψε:Στο βίντεο που έβαλες πάντως, δεν βλέπω κάτι κακό ή περίεργο ή οτιδήποτε που να καθιστά το αποτέλεσμα "κακό".
Αντιθέτως μόνο τελείως φυσικά υλικά. Κρέας (και μάλιστα σε κανονικά κομμάτια όχι MDM), αλάτι, μουστάρδα, άμυλο, σε κατά τα άλλα πλήρως βιομηχανοποιημένες και πεντακάθαρες εγκαταστάσεις :hmmm:

Για το ολόκληρο που λες (υπονοώντας φαντάζομαι ότι εντός του κιμά καταλήγουν κόκκαλα) θα ήθελα να το δω γιατί εν πρώτοις μου φαίνεται περίεργο.

εγώ να πω την αλήθεια δεν είδα τίποτα άσχημο.

https://www.youtube.com/watch?v=DDAnAGC2f2s

Μάλλον αντιλαμβανόμαστε το "ασχημο" λίγο διαφορετικά ....
Άβαταρ μέλους
By UnHaCkAbLe
red_monster έγραψε:όχι και άνοστη η ντόμινο :omg:

4-5 φορές έχω δοκιμάσει και αυτό επειδή παρήγγειλαν άλλοι .... ίδια απουσιία γεύσης ανεξάρτητα ακόμα και από τα υλικά ... τι με τσενταρ (ο θεός να το κάνει), τι "ελληνική", το ίδιο πράγμα.

Υπάρχουν σαφέστατα πιο νόστιμες πίτσες από αυτό το πράγμα ....
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#85492 Καταλαβαίνεις ότι δεν καταλήγει το σύνολο της εισόδου στην έξοδο, ναι;

Παρεμπιπτόντως τα τελευταία 10 χρόνια έχει απαγορευτεί και το MDM (που παρήγαγε απευθείας μια πάστα) στην οποία δεν υπήρχε όλο το κόκκαλο φυσικά, αλλά θα μπορούσαν να υπάρχουν θραύσματα από τη σπονδυλική στήλη. Επιτρέπονται μόνο μέθοδοι που δεν σπάνε τα κόκκαλα.

Τέσπα, η βιομηχανοποίηση μπορεί να σου φαίνεται "άσχημη", αλλά σαν αποτέλεσμα δεν έχει κάτι άσχημο.
Άβαταρ μέλους
By UnHaCkAbLe
#85496 Ναι θεωρώ πιθανό ότι τα κόκκαλα διαχωρίζονται. Ακόμα και έτσι το ότι θεωρείς ότι το αποτέλεσμα δεν έχει κάτι άσχημο μου φαίνεται εντυπωσιακό. Δηλαδή όταν βλέπω κάτι τέτοιο και σε περίπτωση που θέλω να φάω αλλαντικό γιατί να μη προτιμήσω για παράδειγμα το προσουτο το οποίο είναι και ασύγκριτα λιγότερο επεξεργασμένο (αν όχι καθόλου) και πολύ πιο νόστιμο?
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#85503 Περισσότερο σε ενοχλεί η βιομηχανοποίηση της διαδικασίας παρά το αποτέλεσμα αυτό καθ'αυτό...

Νομίζω οτι η ντόμινο έχει αρκετά ωραία γεύση αναλογικά με τους άμεσους ανταγωνιστές της, αλλά και πάλι τρώω εξαιρετικά σπάνια πίτσα οπότε, μάλλον δεν αποτελώ και βαρόμετρο :lol: