Κατά προτίμηση Ν.Π (Άλιμος , Γλυφάδα , αγιος Δημήτριος ,Π.Φάληρο , Αργυρούπολη)
Κατά προτίμηση Ν.Π (Άλιμος , Γλυφάδα , αγιος Δημήτριος ,Π.Φάληρο , Αργυρούπολη)
gianik έγραψε:Ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου , αξίζει να φτιαχτεί η τηλεόραση λες?
Είναι LG 32αρα ,μοντ.2009.
gianik έγραψε:Ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου , αξίζει να φτιαχτεί η τηλεόραση λες?
Είναι LG 32αρα ,μοντ.2009.
rx8_drifter έγραψε:Mόλις μου απάντησανI just received a reply from ICOM:
They want to know if the radio must have a (E)TSO approval or a R&TTE approval. Icom radios only have a R&TTE approval.
If a (E)TSO is required, we have to search for a brand / supplier which / who can deliver radios with such an approval.
Please let me know which approvalis required?
Αν κατάλαβα καλά για ευρώπη θέλω ΕΤSO? αλλιώς έχω θέμα με το spacing??
TSO is a worldwide approval; (E)TSO & R&TTE are European approvals; you may forget them, because as we heard, these approvals should not be applicable for vessels.
fubar.gr έγραψε:Πουλανε και στο ebay universal controllers για LCD panel.
http://www.ebay.com/itm/TV-PC-HDMI-CVBS ... XQ855RqtPQ
Οπότε αν έχεις καποια παλιότερη τηλεόραση μπορείς να τη μετατρέψεις σε smart, δηλαδή να παίζει ταινίες απο στικάκι, να έχει HDMI και VGA κτλ.
Έχω μια παλιά Philips και θα ήθελα να πειραματιστώ πάνω της, αλλά αυτό που θα ήθελα είναι μια πλακέτα με ενσωματωμένο MPEG4 δέκτη. Όσες έχω δεί μέχρι τώρα δέν έχουν καθόλου δέκτη τηλεοπτικού σήματος.
g8777 έγραψε:Αν το μοντελο ειναι της σειρας pfl9613 ή 9603 με ενδιαφερει και μενα αυτο που λες. Καλα, εννοειται οτι η διαδικασια περιμενω να ειναι "ξεβιδωσε αυτο----> βιδωσε το καινουργιο---->ενωσε καλωδια-----> ξαναβιδωσε----> κλεισε το καπακι---> ΤΕΛΟΣ". Αλλιως ετοιμασου
...Εν τω μεταξύ το τρελοκομείο ο Bottas πάει με τ[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]