.
Renault Clio II phase2 1.4 2001-2009
VW Golf 1.4TSi 122 DSG 2009-2013
Renault Clio IV 1.5DCi 2014-
Mazda MX-5 NB 1.6('00) 2016-
bibendum έγραψε:Προ καιρου ειχα τσακωθει μ εναν φιλο μου για το αν πρεπει να στηριζει κανεις με νεα δανεια εταιρειες που παραπεουν. Εγω ισχυριζομουν οτι πρεπει να υπαρχει ενας μηχανισμος που να προστατευει την αγορα απο τετοια μεγαλα κανονια. Αυτος ισχυριζοταν οτι πρεπει να τις δινει δανεια η τραπεζα και να μην ελεγχονται απο πουθενα γιατι η ελευθερη αγορα ξερει και επειδη ετσι θα μεγιστοποιουν τα κερδη οι τραπεζες (με τα νεα δανεια) καθως διασφαλιζοναι και οι θεσεις εργασιας με νεα δανεια.
Και όχι να πετάς λεφτά σε μαύρες τρύπες (που ποτέ δεν πρόκειται να κλείσουν και θα τις φεσωθούν όλοι οι υπόλοιποι - βλέπε θαλασσοδάνεια...)

bibendum έγραψε:Ηταν δυο μαλιστα που το ελεγαν. Μαλιστα ελεγαν οτι με το νεο δανειο η τραπεζα θα εχει νεα κερδη. Βεβαια η απορια μου ηταν στο πως θα εχει νεα κερδη απο την στιγμη που την πιστολιαζει ο αλλος. Οσον αφορα την παρεμβαση δεν ελεγε οτι πρεπει να παρεμβαινει το κρατος και να τους βοηθαει.
) και θα πάρει την καινούρια Bentley γιατί έσωσε το μαγαζί και επιπλέον, επιχειρηματίας είναι, με τι θα κυκλοφορεί, με S600 3ετών;;;; απαπαπαπαπα... Βέβαια, όταν θα σκάσει το κανόνι θα εμφανιστεί μία ωραιότατη κόκκινη κηλίδα σε 150 ισολογισμούς και η τράπεζα θα ζητιανεύει διάσωση από τους φορολογούμενους, γιατί καλός ο καπιταλισμός όταν έχεις κέρδη, αλλά μην πληρώνουμε και τις ζημιές κιόλας...
Εξάλλου, πρέπει να πάρουμε και μπόνους!
Μόνο με 500Κ / χρόνο θα ζήσουμε;;;; Έχουμε υποχρεώσεις κύριε!
bibendum έγραψε:Εγω επιμενω στο οτι πρεπει να υπαρχει ενας μηχανισμος που να παραγει alerts. Ειτε αυτος ειναι στην εφορια, ειτε στο ΙΚΑ ειτε δεν ξερω που. Τα περασες ολα τα καμπανακια --> κλεινεις. Ειτε εισαι ιδιωτης, ειτε εισαι ΑΕ, ειτε οτιδηποτε.

GTS έγραψε:Δεν μπορεις να παρεις τα λεφτα της εταιρειας και να τα στειλεις χωρις λογο στο Βελγιο, θα πανε φυλακη αν εκαναν κατι τετοιο (που δεν εχουν και το λογο να το κανουν).
Τι καλά που θα ήταν... Και να δεις που κανείς δεν έχει πάει φυλακή...και ούτε που πρόκειται...

Πάλι καλά που έχουμε τον Σαρλ να ξεκινάμε p2. Το g[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]