Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By NickTG
socratesn έγραψε:
NickTG έγραψε:Εγώ που θέλω τα Air Jordan Future θα τα βρω σε αυτή την τιμή? :s_tongue

Δεν ειναι απιθανο να εμφανιστουν σε καποιο Outlet,γιατι γενικοτερα και σε ευρωπη και σε αμερικη εχουν την ταση να καταληγουν σε εκπτωσεις τα συγκεκριμενα = δε ξεπουλανε σε 2-3 μερες οπως αλλα πιο περιζητητα μοντελα.
Στα 70 + Shipping τα ειχε στο γερμανικο Solebox πριν καμια βδομαδα,αλλα πια τα εχουν μονο in store,παρ ολα αυτα αν θεωρεις καλη την τιμη με 2-3 mail θα σου στειλουν λογικα. :iconcool:

FYI δε ξερω αν τα εχεις δοκιμασει ,απλα αν εχεις πλατυ ποδι δε θα στα προτεινα χωρις δοκιμη.
Επισης δες αν παει με το ντυσιμο σου,γιατι προσωπικα πιανω τον εαυτο μου αρκετα συχνα να μη ξερω με τι να τα βαλω :ninja:

Τα Jordan Eclipse τα εχεις δει?Πιο safe (και οικονομικη ) επιλογη για καποιον που ψαχνει casual Jordan ,απλα μοιαζουν πολυ με τα Roshe Run

Η τιμή καλή είναι. Εγώ δεν έχω λεφτά.
Αν τα έβρισκα πουθενά μέχρι 50€ κάτι θα γινόταν.
Δεν νομίζω να έχω θέμα με το ντύσιμο.
Συνήθως με βερμούδα κυκλοφορώ ή γενικά casual και ψιλό αθλητικά ρούχα.
Το πρόβλημα με το πλατύ πόδι έχει λυθεί με λίγο μεγαλύτερο νούμερο. :s_tongue
Γενικά δεν ψάχνω παπούτσια αφού έχω αρκετά πλέον απλά αυτά μου άρεσαν αρκετά.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
NickTG έγραψε:

Εβδομαδιαια ταξιδια στα outlets οποτε :rtfm: Βεβαια θα τα φας στις βενζινες-εισιτηρια,αλλα νταξ :lol:
Για το ντυσιμο λεω επειδη π.χ με straight cut jean ή φορμα χωρις λαστιχο,κορδονι or something κατω δε φοριουνται.Με βερμουδα μια χαρα θα ειναι.

Γενικα τα συγκεκριμενα παπουτσια δεν κανουν για πλατυ ποδι πιστευω.
Αν πας σε μεγαλυτερο νουμερο πρεπει να τα σφιγγεις αστεια πολυ γιατι λογω υλικου και σχεδιου βγαινουν πανευκολα απο πισω και δε λεει...Εγω γ αυτο το λογο πηγα μισο νουμερο κατω και ακομα κ ετσι αν δε τα δεσω καλα ειναι στο τσακ να μου βγουν :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#103140 Εχει κανενας τα LeBron XII να μου πει αν καθονται μικρα,μεγαλα ή true to size?
Εχω βρει μια ψιλοενδιαφερουσα τιμουλα στο Size.co.uk και φοβαμαι πως δε θα τα προλαβω μεχρι να παω να τα δοκιμασω καπου αυριο. :ninja:
Άβαταρ μέλους
By royal_airness
#103244 Τα είχα δοκιμάσει όταν πήρα τα Kyrie ... Αν θυμάμαι καλά τα Kyrie τα πήρα σε μικρότερο απ'το συνηθισμένο, τα LeBron μου ήταν οκ στο 46 γιατί δεν έχουν γλώσσα, είναι μασίφ ένα κομμάτι και μπαίνει το πόδι μέσα σαν σε καλούπι. Άνετο - αφού μαλακώσει λιγάκι - αλλά προτίμησα το φαρδύ πέλμα των Kyrie για αστραπιαίες αλλαγές κατεύθυνσης. Φίλος που τα χρησιμοποιεί πάντως, δεν έχει κανένα παράπονο μέχρι στιγμής ...
Άβαταρ μέλους
By red_monster
socratesn έγραψε:
NickTG έγραψε:

Εβδομαδιαια ταξιδια στα outlets οποτε :rtfm: Βεβαια θα τα φας στις βενζινες-εισιτηρια,αλλα νταξ :lol:
Για το ντυσιμο λεω επειδη π.χ με straight cut jean ή φορμα χωρις λαστιχο,κορδονι or something κατω δε φοριουνται.Με βερμουδα μια χαρα θα ειναι.

Γενικα τα συγκεκριμενα παπουτσια δεν κανουν για πλατυ ποδι πιστευω.
Αν πας σε μεγαλυτερο νουμερο πρεπει να τα σφιγγεις αστεια πολυ γιατι λογω υλικου και σχεδιου βγαινουν πανευκολα απο πισω και δε λεει...Εγω γ αυτο το λογο πηγα μισο νουμερο κατω και ακομα κ ετσι αν δε τα δεσω καλα ειναι στο τσακ να μου βγουν :lipsealed:

Στην Θεσσαλονίκη αυτά, στην αθήνα δεν είμαστε τόσο SWAG, χρωματιστά asics/nike/N και μέρχι εκεί :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By socratesn
royal_airness έγραψε:Τα είχα δοκιμάσει όταν πήρα τα Kyrie ... Αν θυμάμαι καλά τα Kyrie τα πήρα σε μικρότερο απ'το συνηθισμένο, τα LeBron μου ήταν οκ στο 46 γιατί δεν έχουν γλώσσα, είναι μασίφ ένα κομμάτι και μπαίνει το πόδι μέσα σαν σε καλούπι. Άνετο - αφού μαλακώσει λιγάκι - αλλά προτίμησα το φαρδύ πέλμα των Kyrie για αστραπιαίες αλλαγές κατεύθυνσης. Φίλος που τα χρησιμοποιεί πάντως, δεν έχει κανένα παράπονο μέχρι στιγμής ...

Mερσύ :)
Μαλλον κ εγω 46 θα ηθελα δηλαδη,ουτως ή αλλως εξαντληθηκαν εκει που τα βρηκα,ευτυχως ( :lol: ) για να βγω απ τον πειρασμο :innocent:

Αυτα τι σας λενε για Casual? :
Άβαταρ μέλους
By otso
#103309 για περπατημα τι προτεινετε; ας πουμε θα κατεβω αθηνα μεθαυριο και το γυρω γυρω να δουμε, να παμε εκει, θα ειναι καμμια 10αρια χλμ .τι παπουτσι ειναι προτιμοτερο; σε λιγο σοβαρο (οχι τρελλα λαμπερα χρωματα και φουξια) ουτε μοδατο η τελευταιας σεζον.
απλα να κανει καλα την δουλεια του.
Άβαταρ μέλους
By cabala10

που θα το βρουμε? :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#141927 Το νου σας οι απανταχου sneakerheads του φορουμ :
τα πιο πολλα ελληνικα μαγαζια εχουν εκπτωσεις σε μπολικα sought after εκτος συνορων υποδηματα,ειναι καλη ευκαιρια για ψωνια.
Ενδεικτικα Lebron 12 παιζουν παντου στα 120-140,Jordan 13,14,7αρια παιζουν στα 120..Πολλα Jordan 1 στα 80€ κλπ.
Εγω με το ζορι κρατιεμαι να μην παρω 7αρια Hare στα 118 :inlove:

<
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Geo f1 έγραψε:Πειτε μου δεν ειναι δικαιολογημενος ο ερωτας με την 1η ματια?

http://store.nike.com/gr/el_gr/pd/air-m ... d-10957940
Αφού είσαι ερωτευμένος ό,τι και να σου πω δεν πιάνει.
Βασικά τα παπούτσια δεν βλέπονται. :iconcool:
Η γενική εμφάνιση που θυμίζει γλίτσα, δέρμα γλυτσερού εξωγήινου. :dizzy:
Κυψέλες αέρα ορατές που εκτός του ότι κουράζουν το μάτι αποτελούν και αδύνατο σημείο (θα τρυπήσουν και πάπαλα). :s_mad
Μοιάζει gay σαν να φοράς δικτυωτό καλτσόν, βασικά μόνο με τέτοιο ταιριάζει. :s_rofl
Και είναι και πανάκριβο... :lipsealed:
Αλλά έτσι είναι ο έρωτας..... :inlove:

Πάντως σε κάποιες από τις άλλες χρωματικές του εκδόσεις είναι μια χαρά! :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#145926 Γιωργαρα ειναι ιστορικο παπουτσι το air max 95.Αλλα θα λεγα να αποφυγεις το λαχανι.Επισης να πας και στα outlets γιατι πετυχαινω πολυ συχνα AM95 εκει,μπορει να μη βρεις το χρωμα που θες,αλλα δε χανεις κατι.. :iconcool:

@Sknipper το εμφανες air bubble παιζει σαν υλοποιηση εδω και 25 χρονια απ τη Nike ,δε σπαει τοσο ευκολα,ουτε παιζει και τοσο ρολο αν σπασει.

Btw μιας και μιλαμε για air max, το να φαινεται η κυψελη το εμπνευστηκε ο Tinker Hatfield (ο πιο ιστορικος μαλλον σχεδιαστης της Nike ) ,απο το κτηριο Pompidou Centre.

<