Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#182719 Το Floral είναι περισσότερο καφέ παρά jazz bar. Φυσικά το άλλο που ξεχωρίζω εγώ είναι το Half note.
Τα άλλα που ανέφερες δεν τα ήξερα, θα τα έχω στα υπόψιν.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#182726 Το Half note είναι πολύ κλασσικό, περισσότερο με live άκια

Eσύ ας πούμε δεν θα μπορούσες να λείψεις απ αυτό

http://www.athinorama.gr/music/event.aspx?eid=10049317

:innocent:
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#190913 Πάμε ένα ριβιού για τα νότια προάστια της Αττικής.

Γεύσεις από την Πόλη, στην παραλία της Βάρκιζας.
Μετριότατες γευσικά μερίδες, υψηλό κόστος για σουβλατζίδικο. 8-8,5 ευρώ η μερίδα κεμπάπ και κλαις τα λεφτά σου. Ίσως να αξίζει περισσότερο για τυλιχτά, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.

Κρεατοφαγείο, κεντρικός πεζόδρομος Βούλας
Φοβερό!!! Ναι μεν δηλώνει σουβλατζίδικο, αλλά έχει σούπερ γεύσεις. Ψητά μανούρια, παράξενες σαλάτες, τηγανιές. Πληρώνεις για σουβλατζίδικο αλλά τρως αρχοντικά. Δεν έχω δοκιμάσει τα τυλιχτά του.

Τρέντι burgerάδικο, κεντρικός πεζόδρομος Βούλας (βασικά κάθετος στον κεντρικό)
Δε θυμάμαι όνομα. Γωνιακό, όλοι έλεγαν τα καλύτερα λόγια. Πολύ όμορφος χώρος, τρελή απογοήτευση το φαγητό. Δεν τρώω σε burgerάδικο, οπότε ίσως το σχόλιό μου να έχει να κάνει με το είδος φαγητού. Ήταν πάντως απαράδεκτο, ακριβά πιάτα για την ποσότητα και το είδος που έτρωγες, κρέας που ήθελε σίγουρα επιπλέον ψήσιμο. Αν θεωρείται μαγκιά να είναι το κρέας σχεδόν με τα αίματα, χάρισμά σας.

Ζάχος Βάρκιζας
Είχα να πάω χρόνια, έχει ανακαινίσει το μαγαζί. Σταθερή ποιότητα τα τυλιχτά, αν και θα προτιμούσα χίλιες φορές να πάω στο Κρεατοφαγείο.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#190932 Το Γευστικόν είναι το καλύτερο για σουβλάκι.Τα αλλα απλα μετρια.Ειδικά ο Ζαχος πολυ φασαρία για το τίποτα.
Το κρεατοφαγίο αξιοπρεπες αν και δε με ενθουσιασε.Καλύτερα στη πλατεια Αγ.Νεκταρίου.
Το family στη κεντρική πλατεία εχει ωραίες σαλάτες και burger...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#190949 Γλυφάδα σουβλάκι δεν τρώω ποτέ, λόγω της κυρίλας: κάθε πικραμένος βγάζει την γκόμενα στην Γλυφάδα για σουβλάκι. Σιγά μην πάω να καθίσω για να πληρώσω τα δίπλα για να φάω κάτι χειρότερο από αυτό που αγοράζω ακόμη και δίπλα στο σπίτι μου.
Σταθερές αξίες για εμένα, ο Vincenzo για την καλύτερη μακαρονάδα με θαλασσινά (ζητήστε την bianca όμως, αλλιώς θα την φέρει με κόκκινη σάλτσα και δεν λέει).
Burger, μόνον τα Just Burgers έχω να προτείνω. Ακριβά, αλλά καμία σχέση.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
kostis20 έγραψε:Τ.Ειδικά ο Ζαχος πολυ φασαρία για το τίποτα.

το καλαμακι κοτοπουλο πολυ καλο,οπως και η κιτρινη σως που εχει για το κοτοπουλο μπορω να την πιω με καλαμακι :oops:

εντιτ και τα μπιφτεκια του πολυ καλα.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#190957 Να ξέρετε παντως ότι ο Ζάχος Γλυφάδας (νυν Ζαχούλης) είναι, πλέον, κλάσεις ανώτερος από τον Ζάχο Βάρκιζας, που έχει χαλάσει πολύ.
Επίσης στο επίπεδο τιμών του Vincenzo υπάρχει στην Κύπρου το πολύ καλύτερο Casa di Giorgino (και άλλα καλύτερα, αλλά και ακριβότερα, βέβαια)
Άβαταρ μέλους
By bill33
dimviii έγραψε:
kostis20 έγραψε:Τ.Ειδικά ο Ζαχος πολυ φασαρία για το τίποτα.

το καλαμακι κοτοπουλο πολυ καλο,οπως και η κιτρινη σως που εχει για το κοτοπουλο μπορω να την πιω με σουβλάκι :oops:

εντιτ και τα μπιφτεκια του πολυ καλα.

Τωρα βγάζει πιο πολύ νόημα :shifty:
Άβαταρ μέλους
By RXristos
Asimov έγραψε:Να ξέρετε παντως ότι ο Ζάχος Γλυφάδας (νυν Ζαχούλης) είναι, πλέον, κλάσεις ανώτερος από τον Ζάχο Βάρκιζας, που έχει χαλάσει πολύ.
Επίσης στο επίπεδο τιμών του Vincenzo υπάρχει στην Κύπρου το πολύ καλύτερο Casa di Giorgino (και άλλα καλύτερα, αλλά και ακριβότερα, βέβαια)

+++++ στο casa di Giorgino... πολύ πιο τίμιο σε γεύση και τιμές!!!

Αν θέλετε ακόμα μια γνήσια τρατορία με υπέροχες γεύσεις αλλά καβαλημένο καλάμι στις τιμές, το maltagliati στο Π. Φάληρο...
Άβαταρ μέλους
By gianik
Asimov έγραψε:Να ξέρετε παντως ότι ο Ζάχος Γλυφάδας (νυν Ζαχούλης) είναι, πλέον, κλάσεις ανώτερος από τον Ζάχο Βάρκιζας, που έχει χαλάσει πολύ.

Σουβλακι στην Γλυφαδα ------>Γευστικον (στην Γουναρη).. :eat: