Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gakost
Bayern7 έγραψε:Αυτό που θα κερδίσεις είναι ότι το καλό router (αλλά μιλάμε για καλό, όχι αυτά των 50-60-70 ευρώ) είναι ότι είναι πιο δυνατό ως μηχάνημα.
Οπότε μπορεί να διαχειριστεί πιο πολλά connections κλπ αν ζορίζεις το router.

wifi πρέπει να το ψάξεις. Είναι ανάλογα τη συσκευή, δε σημαίνει πιο ακριβο = πιο δυνατό wifi.
Αλλά και πάλι αν έχεις σοβαρό πρόβλημα με το ασύρματο, πρέπει να τη ψάξεις αλλιώς. Υπάρχουν φθηνότερες και πιο αποδοτικές λύσεις από το να πάρεις ένα router τούμπανο για να βελτιώσεις το wifi.

Εμένα η γνώμη μου είναι ότι για οικιακούς χρήστες μια χαρά είναι τα περισσότερα μηχανάκια που δίνουν οι εταιρίες. Τη δουλειά σου την κάνεις.

+ σε όλα

Αν θέλεις για να δουλεύει το ιντερνετ μια χαρά είναι τα τσαμπέ ρούτερ άσε που αν χρειαστείς υποστήριξη σε εξυπηρετούνε και καλύτερα τις περισσότερες φορές.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#202182 Εχουν οι γονείς OTE ή μάλλον πλέον Cosmote Home Telephony L μόνο για ομιλίες κτλ. Θέλω να τους προσθέσω και adsl. Γνωρίζει κανείς πόσο μπορεί να είναι η επιβάρυνση; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#202190 Δλδ τώρα δίνουν 23,90 το μήνα και έχουν μόνο απεριόριστα σταθερά;

Το αντίστοιχο L (με 24αρα DSL, απεριόριστα σταθερά και 30' κινητά) έχει 35.90 το μήνα, με δωρεάν τους πρώτους 3 μήνες.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#202193 Δίνουν 58 το 2μηνο με απεριόριστα σταθερά και 2μιση ώρες κινητά. Ο πάροχος δεν αλλάζει και ας υπάρχουν πιο προσιτοί. Συχτήρισαν από Forthnet & Wind πριν. Δεν υπάρχει γυρισμός.

Αρα κανα 12αρι €. Καλά είναι.
Άβαταρ μέλους
By xeno
#202204 σε απλή τηλεφωνική σύνδεση του ΟΤΕ (15 ευρώ το μήνα) πρόσθεσα 4ρα σύνδεση ιντερνετ και μου χρέωσαν 17,90 το μήνα συνολικά .
Άβαταρ μέλους
By elteo
elteo έγραψε:Εχουν οι γονείς OTE ή μάλλον πλέον Cosmote Home Telephony L μόνο για ομιλίες κτλ. Θέλω να τους προσθέσω και adsl. Γνωρίζει κανείς πόσο μπορεί να είναι η επιβάρυνση; :hmmm:

Τελικά τους έβαλα με 29,90/μήνα απεριόριστα σταθερά, 30' κινητά και 24αρι ιντερνετ. Συμβόλαιο 24 μηνών.
Άβαταρ μέλους
By nass
#203117 Η τιμή όμως δεν περιλαμβάνει το κόστος της PSTN γραμμής, σωστά ?
Άβαταρ μέλους
By elteo
#203118 Τι εννοείς; Είναι ήδη στον ΟΤΕ. Απλά δεν είχαν ίντερνετ.
Άβαταρ μέλους
By nass
#203126 Ναι αυτό εννοώ ότι το τελικό κόστος είναι το 29.90 (=Internet) + 15.25 (= φωνή PSTN).
Άβαταρ μέλους
By xeno
#203129 οπως γράφω παραπάνω 15 ε η pstn και 2,90 το 4ρι Ίντερνετ. Σύνολο 17,90 ε τον μήνα
Άβαταρ μέλους
By nass
#203130 Σόρι δεν το είχα δει. Ναι, ξεκινάς από τα 15.25 και προσθέτεις.
Άβαταρ μέλους
By xeno
#203170 το αστείο είναι ότι η ταχύτητα που έχω στην Αθήνα με το 4ρι ιντερνετ είναι ίδια σχεδόν με εκείνη που έχω στα Ιωάννινα με το 24ρι.
Άβαταρ μέλους
By elteo
nass έγραψε:Ναι αυτό εννοώ ότι το τελικό κόστος είναι το 29.90 (=Internet) + 15.25 (= φωνή PSTN).

Όχι. 29.90 όλα. Ομιλία και ίντερνετ.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#203211 COSMOTE Home Double Play 24 L

το 35,90 είναι για 18μηνο

για 24μηνο πέφτει στα 29,90