- 09 Σεπ 2014, 17:08
italakia, είμαι βέβαιος πως, με κάποιο τρόπο, έχεις φτάσει στα συμπεράσματα που αναφέρεις. Το να προσπαθήσω να σε πείσω για κάτι άλλο δεν το θεωρώ ούτε πρέπον ούτε αναγκαίο. Βγάζεις πολλή πίκρα για να μπεις σε τέτοιες συζητήσεις.
Σε ότι αφορά την αυτοκριτική των παλιών mods, θα σου πω, πως είναι παραπάνω από την ενδεδειγμένη σε πάρα πολλές περιπτώσεις. Δεν περιμένω να το δεχθείς. Απλώς το αναφέρω. Σε κάθε περίπτωση, το τι είμαστε ικανοί να κάνουμε θα σε παρακαλέσω να μη το συμπεριλαμβάνεις, ειδικά υπό μορφή ψόγου, σε αυτά που χρησιμοποιείς για να μας χαρακτηρίσεις. Γνώμη σου και είναι σεβαστή. Αλλά προσβάλεις ανθρώπους αναίτια.
Κλίκες από τους mods δεν υπήρχαν. Σε καμία περίπτωση και σε καμία χρονική στιγμή. Παρέες πάντα υπήρχαν. Η ουσία του 4ΤΦ αυτή ήταν. Οι mods όμως, πάντα, φρόντιζαν να τηρούν τις αποστάσεις. Δεν γνωρίζεις τις συζητήσεις ή τα sms που ανταλλάσονταν οπότε απλώς θα πρέπει να δεχθείς, αν θέλεις, αυτό που σου λέω.
Λάθη δεν κάνει μόνο όποιος δεν κάνει τίποτα. Κι εγώ θεωρώ ότι έχω κάνει πολλά. Η διαφορά είναι πως, οι χρήστες, δέχονταν πως δεν έχουμε κακή πρόθεση. Έχει πολλή μεγάλη διαφορά.
Αυτά. Δεν θα ήθελα να μπούμε σε συζητήσεις επί προσωπικών. Η δημοσίευσή μου είχε περισσότερο σκοπό να δείξει πως είδα εγώ τα πράγματα. Που σίγουρα θα είναι διαφορετικά από ότι τα είδε κάποιος άλλος.
ΝΙΨΟΝ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΜΗ ΜΟΝΑΝ ΟΨΙΝ