Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By italakias
#6098 @ kouk
Διαβασα το ποστ σου .
Εκανες αναφορες σε πραματα που οι περισσοτεροι απο εμας δεν τα ηξεραν,και πεταξες καποια σχολια για τον ΣΧ.
Ολα καλα ως εδω και δεν εχω λογο να αμφησβητισω κατι.

Για τις κλικες καποιων της παλιας διαχειρησης με καποια μελη ,για την ατιμωρησια ορισμενων μελων ,για τις προσβολες που εχουν δεχθει πολλα μελη με αποτελεσμα να αποχωρησουν πολυ πριν αποχωρησετε εσεις,δεν ειπες τιποτα.
Ουτε περιμενω βεβαια να πειτε ,γιατι η λεξη αυτοκριτικη σας ειναι αγνωστη .

Σαν moderator παντως ησουν αψογος,κυριος και χωρις να κανεις διακρισεις.
Άβαταρ μέλους
By kouk
#6113 italakia, είμαι βέβαιος πως, με κάποιο τρόπο, έχεις φτάσει στα συμπεράσματα που αναφέρεις. Το να προσπαθήσω να σε πείσω για κάτι άλλο δεν το θεωρώ ούτε πρέπον ούτε αναγκαίο. Βγάζεις πολλή πίκρα για να μπεις σε τέτοιες συζητήσεις.

Σε ότι αφορά την αυτοκριτική των παλιών mods, θα σου πω, πως είναι παραπάνω από την ενδεδειγμένη σε πάρα πολλές περιπτώσεις. Δεν περιμένω να το δεχθείς. Απλώς το αναφέρω. Σε κάθε περίπτωση, το τι είμαστε ικανοί να κάνουμε θα σε παρακαλέσω να μη το συμπεριλαμβάνεις, ειδικά υπό μορφή ψόγου, σε αυτά που χρησιμοποιείς για να μας χαρακτηρίσεις. Γνώμη σου και είναι σεβαστή. Αλλά προσβάλεις ανθρώπους αναίτια.

Κλίκες από τους mods δεν υπήρχαν. Σε καμία περίπτωση και σε καμία χρονική στιγμή. Παρέες πάντα υπήρχαν. Η ουσία του 4ΤΦ αυτή ήταν. Οι mods όμως, πάντα, φρόντιζαν να τηρούν τις αποστάσεις. Δεν γνωρίζεις τις συζητήσεις ή τα sms που ανταλλάσονταν οπότε απλώς θα πρέπει να δεχθείς, αν θέλεις, αυτό που σου λέω.

Λάθη δεν κάνει μόνο όποιος δεν κάνει τίποτα. Κι εγώ θεωρώ ότι έχω κάνει πολλά. Η διαφορά είναι πως, οι χρήστες, δέχονταν πως δεν έχουμε κακή πρόθεση. Έχει πολλή μεγάλη διαφορά.

Αυτά. Δεν θα ήθελα να μπούμε σε συζητήσεις επί προσωπικών. Η δημοσίευσή μου είχε περισσότερο σκοπό να δείξει πως είδα εγώ τα πράγματα. Που σίγουρα θα είναι διαφορετικά από ότι τα είδε κάποιος άλλος.
Άβαταρ μέλους
By kouk
rx8_drifter έγραψε:Captain koyk ωραιος, και ακομα πιο ωραιος που εισαι παλι active :s_smile

Μην αφήνεις να σε παρασύρουν οι εγκάθετοι τύπου Τάτσιο. kouk είναι. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
italakias έγραψε:@ kouk
Διαβασα το ποστ σου .
Εκανες αναφορες σε πραματα που οι περισσοτεροι απο εμας δεν τα ηξεραν,και πεταξες καποια σχολια για τον ΣΧ.
Ολα καλα ως εδω και δεν εχω λογο να αμφησβητισω κατι.

Για τις κλικες καποιων της παλιας διαχειρησης με καποια μελη ,για την ατιμωρησια ορισμενων μελων ,για τις προσβολες που εχουν δεχθει πολλα μελη με αποτελεσμα να αποχωρησουν πολυ πριν αποχωρησετε εσεις,δεν ειπες τιποτα.
Ουτε περιμενω βεβαια να πειτε ,γιατι η λεξη αυτοκριτικη σας ειναι αγνωστη .

Σαν moderator παντως ησουν αψογος,κυριος και χωρις να κανεις διακρισεις.

Ολη (σχεδον) η δυναμικη του παλιου φορουμ, σχεσεις, αγάπες και μιση, εχει μεταφερθει αυτουσια εδω και ειναι ολοφανερο. Οπως εγραψα και μερικες μερες πριν, ολοι μας ειμαστε γνωστες ποσοτητες. Ηδη, ενας ανθρωπος που βοηθησε πολυ και πολλους, νοσηλευεται στον Άγιο Σάββα και δεν ανοιξε ρουθούνι...

@kouk
Για τα περισσοτερα που εγραψες, δεν εχω αποψη μια και δεν τα προλαβα ή συμφωνω ισως σε αλλα.

Για τις "κλικες" και τις "συμπάθειες" όμως, ας κρατησουμε το

Η δημοσίευσή μου είχε περισσότερο σκοπό να δείξει πως είδα εγώ τα πράγματα.

καλυτερα.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
kouk έγραψε:
rx8_drifter έγραψε:Captain koyk ωραιος, και ακομα πιο ωραιος που εισαι παλι active :s_smile

Ωπ μου ξεφυγε :shifty:
Άβαταρ μέλους
By kouk
rx8_drifter έγραψε:
kouk έγραψε:

Ωπ μου ξεφυγε :shifty:

Ρε δεν αφήνεις τα σάπια!!!! :s_cool :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By cavallino
#6135 kouk σε αγαπάω ρε! Κι απ' την αγάπη γουργουρίζει το στομάχι μου, να πούμε!
Άβαταρ μέλους
By elteo
trident1971 έγραψε: Ηδη, ενας ανθρωπος που βοηθησε πολυ και πολλους, νοσηλευεται στον Άγιο Σάββα και δεν ανοιξε ρουθούνι...

Ποιος;;
Άβαταρ μέλους
By kouk
cavallino έγραψε:kouk σε αγαπάω ρε! Κι απ' την αγάπη γουργουρίζει το στομάχι μου, να πούμε!

:s_tongue :s_crazy

Είμαι σε δίαιτα!!! :s_cool
Άβαταρ μέλους
By L200
#6141 Τόσα πολλά να διαβάσω. Πότε προλάβατε και γράψατε τόσα ΄πολλά σε ένα φόρουμ λίγων ημερών? Καλό αυτό. Τον πρόεδρο δεν τον ξέρω προσωπικά. Νομίζω έχουμε μιλήσει στο τηλέφωνο παλιά. Θέλω να συμφωνήσω με όσα έγραψε. Δεν θα σχολιάσω για κλίκες, για τρολ, για παρασκήνια κλπ κλπ. Είναι καλό όμως που έγραψε πράγματα που δεν ήξερα. Να ξέρουμε κι εμείς βρε αδερφέ τι γίνεται πίσω από τις πλάτες μας, πληροφοριακά.
Σε κάθε περίπτωση, κοιτάμε μπροστά. :s_smile
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
elteo έγραψε:
trident1971 έγραψε: Ηδη, ενας ανθρωπος που βοηθησε πολυ και πολλους, νοσηλευεται στον Άγιο Σάββα και δεν ανοιξε ρουθούνι...

Ποιος;;

Και τι σχέση έχει με το θέμα που συζητάμε επίσης παρακαλώ. :s_sad