Deleted User 1 έγραψε:Νεοέλληνας. Ο άνθρωπος που ανεβάζει αυτό σήμερα στο FB, κυκλοφορεί με Boxster αλλά πιστολιάζει φίλο του που του έχει προσφέρει υπηρεσίες 500+€. Για πολλές καρπαζές...
Ελληναράς

Και ελεγα τι μου θυμιζει το 6αρι...(back to 2013...)
Αποψη μου οτι το καλυτερο to date μηλοφωνο ειναι το 4/4s (σχεδιαστικα at least). Τωρα που το σκεφτομαι ειναι και το τελευταιο που ηταν around και ο Steve, με οτι αυτο συνεπαγεται. Nothing special παντως
(αν ειχε σηματακι LG same thing)

Deleted User 1 έγραψε:Το πιο ριζοσπαστικό μηλόφωνο ήσαντο το 4. Γαμιστερή για την εποχή οθόνη, απλικέισο, ωραία υλικά, συμπαθητικές (για την εποχή, επαναλαμβάνω) διαστάσεις, γουοου φάκτορ κτλ κτλ.
Εγω συμφωνω μαζι σου. Αλλωστε απεχθανομαι τα μεγαλα κινητα. Τα βρισκω αβολα. Ακομα ειμαι με το Lumia 800 και προσεχως θα παρω το 4s (κρατωντας το 800 για backup).
GTS έγραψε:kostis20 έγραψε:GTS έγραψε:Facetime και iMessage είναι μεγαλη ευκολια. Κανω όλα τα τηλεφωνήματα από εξωτερικο με facetime. Το μονο μειον ότι το μηλο ζεσταίνεται αλλα το iPad είναι τελειο για το facetime. Εχω το ιδιο apple ID σε 3 συσκευες και μολις τηλεφωνησω τον εαυτο μου από το iPhone χτυπαει το iPad χωρις να κανω καποια ρυθμιση.
Tι διαφορά έχει απο το viber?
Πολύ πιο αξιοπιστο και ενσωματωμενο στο λειτουργικο. Καμμια σχεση το ένα με το άλλο.
Ναι αλλά το viber είναι cross platform και δε σε περιορίζει, όντως καμιά σχέση
Red Garland έγραψε:Apple used trick photography to make the new iPhones look thinner (link)
σωστοοοός!~
Βέβαια το γεγονός παραμένει ότι είναι λεπτότερα από το προηγούμενο και η σχεδίαση μερικών προιόντων όντως περιλαμβάνει τον παράγοντα του φαίνεσθαι...
...όπως με τα τεράστια σήματα που έχουν υοθετήσει όλοι οι κατασκευαστές στα αυτοκίνητά τους ώστε πέρα από την βελτιωμένη αναγνωρισημότητα να φαίνονται και μικρότερα.

Είπαμε να τουμπάρεις τις αρνητικές ειδήσεις προς όφελος της εταιρίας αλλά αυτό έβγαλε μάτι.
Red Garland έγραψε:Μετά από αυτό που έβαλα μου λες ότι παραμένει γεγονός ότι είναι λεπτότερο, όταν το link σου δείχνει μέχρι και τον τρόπο που διαστρέβλωσαν αυτό το γεγονός;
Είπαμε να τουμπάρεις τις αρνητικές ειδήσεις προς όφελος της εταιρίας αλλά αυτό έβγαλε μάτι.
...δεν καταλαβαίνω τί εννοείς;;; δηλαδή λένε ψέματα για τα εκατοστά που έδειξαν στο promotional video;;;; τί να τουμπάρω μου λες;;;
αν όντως τα μαθηματικά, που και αρχιτεκτονικά αν προσέξει κανείς σχεδιαστικά έχουν τις γραμμές των ορίων του συνολικού όγκου πιο έξω από το φωτισμένο κεντρικό σώμα και αν έχει καλή ανάλυση οθόνης πράγματα βλέπει το συνολικό πάχος, λένε την αλήθεια, λένε την πραγματική διάσταση τί μου λες ότι τουμπάρω;;; Έγραψα "σωστοοοός" επικροτώντας σε και εσύ μου λες ότι τουμπάρω;;;

Αυτό το "γεγονός που παραμένει" που είπες, δεν κολλάει γιατί εδώ τα παλικάρια διαστρέβλωσαν το γεγονός.
Red Garland έγραψε:Η εικόνα είναι πιο ισχυρή από την αναγραφή των χιλιοστών και το ξέρουν πολύ καλά, για αυτό και το φωτογράφησαν έτσι ώστε να φαίνεται ακόμα πιο λεπτό, πράγμα που είναι διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Η εταιρία λοιπόν δίνει ψευδή εντύπωση για το πόσο πιο λεπτή είναι η νέα συσκευή. Συμφωνείς με αυτό ή όχι;
Αυτό το "γεγονός που παραμένει" που είπες, δεν κολλάει γιατί εδώ τα παλικάρια διαστρέβλωσαν το γεγονός.
το γεγονός που παραμένει είναι οι φυσικές του διαστάσεις φίλε, αν όντως το έκαναν αυτό που λες, παρότι δεν είμαι σίγουρος όπως σου εξήγησα αρκετά αναλυτικά πιο πάνω, αυτοί θα χάσουν όταν κάποιος υποψήφιος αγοραστής το συνειδητοποιήσει σε ένα κατάστημά τους, και όχι εσύ ή εγώ, εμείς θα βλέπουμε τα πράγματα από διαφορετικές γωνίες, συμπληρώνοντας ο ένας τον άλλον, κάτι απόλυτα θεμιτό και φυσικό μεταξύ δύο διαφορετικών ανθρώπων...

Goldmund έγραψε:το γεγονός που παραμένει είναι οι φυσικές του διαστάσεις φίλε, αν όντως το έκαναν αυτό που λες, παρότι δεν είμαι σίγουρος όπως σου εξήγησα αρκετά αναλυτικά πιο πάνω, αυτοί θα χάσουν όταν κάποιος υποψήφιος αγοραστής το συνειδητοποιήσει σε ένα κατάστημά τους, και όχι εσύ ή εγώ, εμείς θα βλέπουμε τα πράγματα από διαφορετικές γωνίες, συμπληρώνοντας ο ένας τον άλλον, κάτι απόλυτα θεμιτό και φυσικό μεταξύ δύο διαφορετικών ανθρώπων...
Γεγονός είναι ότι οι φυσικές του διαστάσεις είναι αυτές που αναγράφηκαν όπως γεγονός είναι ότι αυτή η φωτογραφική τεχνική (το να κρύβεις στη σκιά μέρος του αντικειμένου) είναι γνωστή από παλιά. Εσύ μπορεί να μην την ξέρεις, απόλυτα θεμιτό. Το ότι μετράει και τη σκιά δεν έχει σημασία για το μάτι του ανθρώπου, ο οποίος συγκρίνει τα σώματα των δύο συσκευών οπτικά και στο τέλος παραπλανάται. Δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα χάσουν πωλήσεις, ζήτημα να επηρεαστούν μάλιστα, καθώς έχει ήδη καταγραφεί στο μυαλό η εντύπωση ότι είναι πολύ πιο λεπτό από το παλιό, και η διαμόρφωση εντυπώσεων είναι το παν σε ένα τέτοιου είδους προϊόν.
JasonLouk έγραψε:
Παίζει να ισχύει αυτο? Το βρήκα σε κάτι σχόλια στο fb.
Αν ναι ελεος.
http://goo.gl/hjr2Pc
συμφωνα με αυτο, τελικα ειανι ελεος ή οχι;