Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
kostis20 έγραψε:Καλά επειδή εγώ δουλευω σε ιδιωτικό τα βλέπω και τα μαθαίνω κάθε μέρα.
Αγγειοπλαστικη σε μας γίνετε μέσα σε μια ώρα. Και από κορυφαίους γιατρούς στο τομέα τους.
Δεν ισχύουν αυτά που γράφεις.

Ποια δεν ισχύουν;
Και εκεί σε μια ώρα έγινε από την στιγμή που αποφασίστηκε. Τι θα έπρεπε να γίνει δηλαδή, να του περάσουν το στεντ με το που μπήκε στο νοσοκομείο; :omg:

Ξαναλέω, αν μπω στο ιδιωτικό 3 το πρωί, θα υπάρχει εκεί απίκο ο κορυφαίος γιατρός να μου κάνει την αγγειοπλαστική αν το χρειάζομαι;
Μπορεί να κάνω λάθος, ευχαρίστως ν' ακούσω και την γνώμη εκ των έσω.
:help:
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#27746 Ολα σχετικα ειναι.

Υπαρχουν πολλα ιδιωτικα που δεν εχουν καν τον καλυτερο στο δυναμικο τους.

Υπαρχουν περισσοτερα δημοσια που μπορει να σου βγαλουν την ψυχη μεχρι να αποφασισουν τι θα γινει.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
Anonymous Founder έγραψε:
kostis20 έγραψε:Καλά επειδή εγώ δουλευω σε ιδιωτικό τα βλέπω και τα μαθαίνω κάθε μέρα.
Αγγειοπλαστικη σε μας γίνετε μέσα σε μια ώρα. Και από κορυφαίους γιατρούς στο τομέα τους.
Δεν ισχύουν αυτά που γράφεις.

Ποια δεν ισχύουν;

Αυτα: "
Anonymous Founder έγραψε:Αν τα παραπάνω, γίνουν ποτέ σε ιδιωτικό, εμένα να με... :lipsealed: :s_whiteflag :s_hang :s_wacko :s_bye "
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#27794 Άρα και σε ιδιωτικό υπάρχει κανονική εφημερία, με τους καλούς γιατρούς και αν πάθω κάτι έκτακτο, θα με φτιάξουν αμέσως.
Με την κάλυψη των εξόδων τι γίνεται;
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#28011 Ti να γίνει με το οικονομικό?Αφου σου είπα σε αυτο το κομματι έχεις δίκιο.
Δύο είναι οι πιθανότητες.Αν δεν έχεις ιδιωτική ασφάλεια, πρέπει να πλήρωσεις τη διαφορά με το ποσό που καλύπτει ο ΕΟΟΠΥ.Φυσικά όχι εκείνη τη στιγμη.Αργότερα.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#28456 Γερμανια 2014 (κοντα 2015 :P )

Ρωταω τις σχετικες υπηρεσιες τι πρεπει να κανω για να παρω αποδεικτικο οτι δουλευω εδω και πληρωνω ασφαλιστικες εισφορες για να το στειλω στο τσμεδε. Η απαντηση ειναι οτι γι αυτο ειναι υπευθυνη η υπηρεσια που βρισκεται μνο στην Βοννη και πουθενα αλλου στην Γερμανια.

Επικοινωνω με αυτους και μου λενε η διαδικασια ειναι απλη. Στειλε με email η ταχυδρομειο την συγκεκριμενη αιτηση που θα την βρεις στο site μας και δεν χρειαζεται κατι αλλο. Συμπληρωνω την αιτηση, τους επισυναπτω και το συμβολαιο μου και τους στελνω email στισ 18/9.

Χτες 24/10 ειχα την αιτηση στα χερια μου.

Καθολου ασχημα ε; 40 μερες για να μου στειλουν ενα χαρτι που επιβεβαιωνει τη πραγματικοτητα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
kostis20 έγραψε:Ti να γίνει με το οικονομικό?Αφου σου είπα σε αυτο το κομματι έχεις δίκιο.
Δύο είναι οι πιθανότητες.Αν δεν έχεις ιδιωτική ασφάλεια, πρέπει να πλήρωσεις τη διαφορά με το ποσό που καλύπτει ο ΕΟΟΠΥ.Φυσικά όχι εκείνη τη στιγμη.Αργότερα.

Και πώς ξέρει το νοσοκομείο αν έχεις τα χρήματα να καλύψεις την διαφορά; :hmmm:

bibendum έγραψε:Γερμανια 2014 (κοντα 2015 :P )

Ρωταω τις σχετικες υπηρεσιες τι πρεπει να κανω για να παρω αποδεικτικο οτι δουλευω εδω και πληρωνω ασφαλιστικες εισφορες για να το στειλω στο τσμεδε. Η απαντηση ειναι οτι γι αυτο ειναι υπευθυνη η υπηρεσια που βρισκεται μνο στην Βοννη και πουθενα αλλου στην Γερμανια.

Επικοινωνω με αυτους και μου λενε η διαδικασια ειναι απλη. Στειλε με email η ταχυδρομειο την συγκεκριμενη αιτηση που θα την βρεις στο site μας και δεν χρειαζεται κατι αλλο. Συμπληρωνω την αιτηση, τους επισυναπτω και το συμβολαιο μου και τους στελνω email στισ 18/9.

Χτες 24/10 ειχα την αιτηση στα χερια μου.

Καθολου ασχημα ε; 40 μερες για να μου στειλουν ενα χαρτι που επιβεβαιωνει τη πραγματικοτητα.

Αυτά μόνον στην Ελλάδα! :s_rofl :tomato:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#28468 Μια που μιλούμε για τα επείγοντα, έτσι είναι περίπου :lol:

Άβαταρ μέλους
By kostis20
Anonymous Founder έγραψε:Και πώς ξέρει το νοσοκομείο αν έχεις τα χρήματα να καλύψεις την διαφορά; :hmmm:

Συνήθως ο ασθενής για να παει στο ιδιωτικό ξέρει οτι κάτι πρέπει να πληρώσει.
στην εισαγωγή δίνεις τα στοιχεία του ασθενούς και του συνοδού,ταυτότητες ,υπογραφές ,ενημέρωση κτλ.
Άμα είναι κάτι προγραμματισμένο ,μπορεί να χρειαστεί και προκαταβολή.
Άβαταρ μέλους
By GTS
Anonymous Founder έγραψε: Και πώς ξέρει το νοσοκομείο αν έχεις τα χρήματα να καλύψεις την διαφορά; :hmmm:

Δεν ξερουν, αλλα θα σου στειλουν τον λογαριασμο και αν δεν πληρωσεις θα σε κυνηγάνε με εισπρακτικες.
Άβαταρ μέλους
By nass
#28521 Καταρχήν σου κρατάνε ένα ποσό προκαταβολή μέσω πιστωτικής
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
nass έγραψε:Καταρχήν σου κρατάνε ένα ποσό προκαταβολή μέσω πιστωτικής

Καλά, αυτό το ποσό δεν είναι ούτε για ζήτω, αφού οι περισσότερες πιστωτικές έχουν μικρά όρια, μία μέρα να μείνεις στο νοσοκομείο και να κάνεις μερικές εξετάσεις, θα χρειαστείς κάμποσες πιστωτικές!
:lol:

Τέσπα, είμαι :offtopic: και κακώς το συνεχίζω. Για εμένα το βασικό είναι πως θα έπρεπε σε θέματα υγείας, από τη στιγμή που είσαι ασφαλισμένος, να μην τίθεται θέμα, αλλά δυστυχώς στην μνημονιακή Ελλάδα δεν είναι έτσι και βρήκαν ευκαιρία κάποιοι να βγάλουν πολλά λεφτά.
:sorry:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#28642 Ή να παράσχουν ένα καλύτερο επίπεδο περίθαλψης.Όπως το βλέπει κανείς.
Το μνημόνιο τι σχέση έχει?Δεν υπήρχε πριν ιδιωτική υγεία?
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
kostis20 έγραψε:Ή να παράσχουν ένα καλύτερο επίπεδο περίθαλψης.Όπως το βλέπει κανείς.
Το μνημόνιο τι σχέση έχει?Δεν υπήρχε πριν ιδιωτική υγεία?

Φυσικά υπήρχε. Απλώς το αντίβαρο της δημόσιας ήταν πιο ουσιαστικό. Τώρα, με την δημόσια υγεία σακαταμένη, όλο και περισσότεροι θα αναζητούν την ιδιωτική.
Επιμένω πάντως πως ακόμη και σήμερα, τα σοβαρά περιστατικά λύνονται στα δημόσια, απλώς δεν πρέπει να είσαι άτυχος ή να είσαι υποψιασμένος.

Ιδιωτική υγεία υπήρξε και θα υπάρχει, όσο η δημόσια αφήνεται στην τύχη της ή ασχολούμαστε μαζί της μόνον για περικοπές και όχι για καλύτερη διαχείριση.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#28647 Συγνώμη αλλά τα ιδιωτικά νοσοκομεία είχαν πολύ περισσότερη δουλειά προ κρίσης.Λογικό είναι .
Στα χρόνια της κρίσης που να βρει ο κόσμος τα λεφτά να τα πληρώσει.Έχουν αυξηθεί ως ποσοστο,οι ιδιωτικές ασφάλειες.
Το θέμα που αντιμετοπίζονται τα σοβαρα περιστατικα εχει καταντήσει λίγο αστικός μύθος... :)