Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JBT
#2477 Να βγουν τα ονόματα άμεσα.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#2521 10 χρόνια που υπήρχε, πόσες "νομικές συνέπειες" υπήρξαν; νομίζω 0.

Άσε που στην πράξη, η νομική οδός είναι ότι πρώτα κάνουν ένα cease & desist. Αν το κάνουν, το βγάζουμε από τον τίτλο.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#2526 Από που προκύπτει ότι ο τίτλος έχει διαφορετική βαρύτητα του περιεχομένου?

Εν πάση περιπτώση ας κρίνει ο admin αν υπάρχει θέμα, τον "προειδοποιήσατε" αρκετά, μην αναλωθεί το θέμα σε αυτό, κρίμα είναι.
Άβαταρ μέλους
By nass
IKE έγραψε:Από που προκύπτει ότι ο τίτλος έχει διαφορετική βαρύτητα του περιεχομένου?

Από το ό,τι το παρόν θέμα και άρα και τον τίτλο του το έχει φτιάξει ο ίδιος ο Administrator, δηλαδή ο διαχειριστής / ιδιοκτήτης του Forum ενώ το περιεχόμενο εμπίπτει στο

Κανονισμός έγραψε:Οι απόψεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται στο forum είναι προσωπικές και εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τα μέλη που τις διατυπώνουν. Οι διαχειριστές του παρόντος δικτυακού χώρου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τις απόψεις που δημοσιεύονται.

που παίζει και αν ισχύει κάπως σαν το "Σε περίπτωση πυρκαγιάς ουδεμία ευθύνη φέρομεν" στα πάρκινγκ αλλά τέλος πάντων είναι μια δήλωση αποποίησης ευθύνης, που δεν ισχύει στην προκείμενη περίπτωση και είναι θέση του ίδιου του Forum.

Αυτά και συγνώμη για το off-topic.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7

:yahoo: :s_biggrin :s_rofl

Ρε τους πούστηδες, τι έχουν σκαρφιστεί!
Άβαταρ μέλους
By IKE
#8332 Αν είναι το μόνο που δε κατάλαβες τότε είσαι οκ.
Άβαταρ μέλους
By IKE
Bayern7 έγραψε:

Είναι κανείς από Θεσσαλονίκη να πάει εκεί για ένα ποτάκι να μας πει εμπειρίες ? Θα έχει τρελό ΓΟΥΣΤΟ (+βγάλτε φωτογραφίες)
Άβαταρ μέλους
By leonp
popolaros έγραψε:εγω δεν καταλαβα , γιατι ασχολεισαι και γιατι εχουμε τετοιο θεμα ;

+1

Πυραμίδα είναι, το ξέρουμε εδώ και χρόνια.

Αν δώσεις το διχίλιαρο, είναι βέβαιο ότι θα το χάσεις εκτός αν είσαι λύκος και πουλάς διχίλιαρα - τότε θα βγάλεις λεφτά.

Πρέπει όμως να βρίσκεις συνεχώς άλλους που θα δώσουν κι αυτοί το διχίλιαρο,
γιατί αν περιμένεις από τις επιστροφές κλπ θα περιμένεις 2000 χρόνια για να πάρεις λεφτά.

Λεφτά όμως μπορείς να βγάλεις και πουλώντας ειδικούς μαγνήτες που μαγνητίζουν την βενζίνη ή ειδικά βραχιόλια που τα φοράς και αυξάνεται η μυική σου δύναμη κλπ κλπ.

Όπως αγαπά ο καθένας.

Γνώμη μου είναι να το κλειδώσετε.
Άβαταρ μέλους
By fubar.gr
Bayern7 έγραψε:

Εμένα η διαφήμηση μου θύμισε αυτό:

Άβαταρ μέλους
By Bayern7
popolaros έγραψε:εγω δεν καταλαβα , γιατι ασχολεισαι και γιατι εχουμε τετοιο θεμα ;

Έβλεπα την έκτακτη σημερινή συνέντευξη του Θεοδωράκη (το ποτάμι) στο Βεργίνα TV (παίζει να ήταν το μόνο κανάλι που την έδειχνε) και μόλις τελείωσε έπεσε η συγκεκριμένη διαφήμιση. :s_rofl