- 07 Ιουν 2017, 14:21
dstou έγραψε:H κλασσικότερη μέθοδος είναι η 'αξιοποίηση πληροφοριών' Άλλες δημοφιλείς είναι το παζάρεμα διάφορων εκδουλεύσεων , μειώσεων ποινής, αμοιβής κ.α.
Τα υπόλοιπα σε στυλ 24/365 παρακολούθηση, παγίδευση τηλεφώνων, μέιλ, Ένσελον κ.α. είναι κυρίως για το σινεμά.
Aκριβώς... Και για να χαίρεται ο ψηφοφόρος.
Χρήστος Λάππας έγραψε:Στα αλήθεια αμφιβάλλουμε ότι με κάθε τρομοκρατικό χτύπημα το οποίο δεν αποτελεί αφύπνιση για τις κυβερνήσεις των δυτικών κρατών, τα εθνικιστικά κόμματα, (αυτά που βλέπουν ως εχθρό την πολυπολιτισμικότητα, την δημοκρατία, την ανεξιθρησκεία, και τις ελευθεριες του πολίτη) τρίβουν τα χέρια τους;
Δεν είμαι σίγουρος πως την εννοείς την αφύπνιση;;;
Αν εννοείς με το να γίνουμε φασιστοκράτη, να μου λείπει. Καλύτερα να δώσουμε κώλο κατευθείαν στα φασισταριά που πάνε και ανατινάσσονται, πιο αναίμακτο θα μας βγει.
edit: Κάπως έτσι οδηγηθήκαμε το 1933 να βγει καγκελάριος ένας τρελός με κοφτό μουστάκι...

Θέλει πάρα πολύ προσοχή!
Νίκος Παππάς έγραψε:Εκτος αν τους δωσεις στον ηλιο μοιρα. Που δεν θενε να το κανουν γιατι μετα θα φωναζουν οι εταιριες που βγαζουν δις
Αυτό πάλι δεν το έχω καταλάβει. Το κεφάλαιο ΟΦΕΛΕΙΤΑΙ από το να υπάρχει άφθονο χρήμα προς κατανάλωση στο λαό. Πως ακριβώς βγάζει χρήμα πχ μία Apple αν ο μέσος markvag δεν έχει μία να πάρει το καινούριο άη-σιχτίρφον;;;
edit 2: Και ας μην ξεχνάμε πως η συντριπτική πλειοψηφία του πλούτου είναι πλέον άυλη (μετοχές, ομόλογα κτλ). Αν δεν πάνε καλά οι εταιρείες (επειδή ο κάθε φουκαράς δεν παίρνει το συχτιρφον) και τα κράτη (άμα δεν υπάρχει χρήμα, πως θα έχεις φορολογικά έσοδα για να πληρώνεις ομόλογα, κτλ), θα μειωθεί και ο πλούτος αυτών των ανθρώπων.
Αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορώ να πιστέψω πως υπάρχει κάτι σαν παγκόσμια συνομωσία (δεν λέω πως αυτό πιστεύεις) για να κάνουν το λαό φτωχότερο, κτλ... Δεν συμφέρει κανέναν. Και δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο εκτός από την απύθμενη βλακεία που χαρακτηρίζει διαχρονικά τον homo sapiens ως είδος (οι παρόντες εξαιρούνται προφανώς...

), για τις |λογοκρισία| που βλέπουμε γύρω μας, ιδίως τα τελευταία χρόνια.
Then:
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>