Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#274805 Για την τροποποίηση του κανονισμού που αφορά το φάουλ που ανακόπτει την προσπάθεια εκδήλωσης αιφνιδιασμού ενημερώθηκαν οι προπονητές των ομάδων της Ευρωλίγκας.
Μια αλλαγή που θα φέρει την Ευρωλίγκα πιο κοντά στο ΝΒΑ αποφασίστηκε στη διάρκεια της συνάντησης που έγινε μεταξύ του Τζόρντι Μπερτομέου και των υπευθύνων διαιτησίας με τους προπονητές των περισσότερων ομάδων της Ευρωλίγκας.

Όπως έγινε γνωστό, ο κανονισμός που αφορούσε το φάουλ στον αιφνιδιασμό τροποποιείται και θα χρεώνεται με αντιαθλητικό κάθε προσπάθεια ανακοπής του ρυθμού. Όπως δηλαδή ισχύει κατά κόρον στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Μέχρι τώρα οι διαιτητές έπρεπε να κρίνουν αν ο παίκτης είχε σκοπό την μπάλα. Τώρα δεν θα εξετάζουν αυτό το σκέλος, αλλά αν το φάουλ του αμυνόμενου έγινε με στόχο να διακοπεί ο αιφνιδιασμός της επιτιθέμενης ομάδας και ν' αποφευχθεί ένα πιθανό καλάθι.

"Θα ανεβάσει την ταχύτητα του αγώνα. Πιστεύω ότι οι φίλαθλοι λατρεύουν το τρανζίσιον και θέλουν να δουν τη δράση να είναι έντονη", σχολίασε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Από την πλευρά του, ο Αντρέα Τρινκιέρι επεσήμανε πως "η κεντρική ιδέα που υπάρχει είναι να βοηθήσουμε την εξέλιξη του αθλήματος και να κάνουμε πιο γρήγορη την επίθεση. Όλοι οι προπονητές λέμε πάντα "καλή δουλειά" στους παίκτες που σταματούν τον χρόνο με ένα καλό φάουλ. Τώρα δεν θα το λέμε πια, κάτι που είναι μεγάλη αλλαγή".

Πηγη:contra.gr
Άβαταρ μέλους
By JBT
#275048 wade στους μπαξ; :hmmm: :hmmm:

οι ορλάντο λέτε να κάμουν σωστή ομάδα; :hmmm: :hmmm: :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Vasilakis
#275100 http://espn.go.com/nba/story/_/id/16644312/nba-quiz-where-going-nba-free-agency

Για πειτε, εμενα με εβγαλε στην Βοστωνη και τις *δυο φορες που δοκιμασα (*προφανως δεν μου αρεσε :lol: ).
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#275194 Ούτε παραγγελία να το είχα. Showtime!!!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#275603 Σήμερα αποφασίζει ο Durant. Wild guess δικιά μου: 1+1 με player option για να παραμείνει στην Οκλαχόμα περιμένοντας να δει τι θα γίνει με τον Ράσελ. Αν και θεωρητικά οι Σέλτικς είναι εντός παιχνιδιού, δεν μπορώ να βρω έστω και έναν λόγο να πάει εκεί και να μη μείνει στην Οκλαχόμα. Μόνο ίσως για να πάει στην Ανατολή, αλλά και πάλι χλωμούλι το κόβω.

Ευσεβής πόθος: Μένει ένα χρόνο στην Οκλαχόμα και το 2017 πακέτο με τον Γουέστμπρουκ στους Λέικερς.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#275695 Σε μια ώρα παίζουμε με το Ιράν. Ευελπιστώ σε νίκη με 20 πόντους διαφορά. Είμαι περίεργος να δω πως θα αντιδράσουμε στη ζώνη που θα μας παίξουν σήμερα.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#275722 Αντίο ζωή, αντίο κόσμε, μπορεί και να μη γίνει κάν η σεζόν δεν ξέρω αν έχει νόημα

Εικόνα

H ανακοίνωση του ίδιου: http://www.theplayerstribune.com/kevin- ... ouncement/
Άβαταρ μέλους
By gianik
mousatos έγραψε:Σε μια ώρα παίζουμε με το Ιράν. Ευελπιστώ σε νίκη με 20 πόντους διαφορά. Είμαι περίεργος να δω πως θα αντιδράσουμε στη ζώνη που θα μας παίξουν σήμερα.

Απο το 1' παιζουν ζωνη....
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#275749 Μπασκετικό σίχαμα Ντουράντ πότε δε σε συμπάθησα αλλά σε σεβόμουν απεριόριστα. Τώρα θέλω όπου σε πετυχαίνει ο Russ να σε γλεντάει κι επειδή αυτός δεν θα μπορεί, θα σε γλεντάει ο Βασιλιάς. :x
Άβαταρ μέλους
By JBT
#275781 Α ρε JBT τα έλεγες και κανείς για ακόμα μια φορά δεν σε άκουγε... :rant: :rant: :rant: