Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#223139 ωραιος ο ιταλακιας!

αυτα που φτιαχνεις τα κρατας για σενα? τα πουλας?
Άβαταρ μέλους
By markvag
trident1971 έγραψε:
markvag έγραψε:Τελευταία δεν το κάνω συχνά, έτυχε μία φορά στη δουλειά πέρισυ να έχουμε ένα ανταλλακτικό που ήταν για σκραπ και το έκανα κομμάτια (κυριολεκτικά... :twisted: ). Τελευταία προέκυψαν και άλλα 2 (μιλάω για βαρβάτα, αξίας κάποιων 10δων χιλιάδων κανονικά) και τα γλυκοκοιτάω πολύ... :twisted: :twisted:

:omg: :protest: :protest:
Πες που εισαι και ερχομαι ΤΩΡΑ :rtfm: :rtfm: :rtfm:

Ξέρεις που είμαι, ξέρεις πως να έρθεις... :innocent: :twisted:

Απλά μετά τις 15 Μαρτίου, γιατί μέχρι τότε προβλέπεται σεξ και βία... :help: :lol:

@ιταλάκιας: Πραγματικά φανταστικό χόμπυ... Δίνεις την ψυχή σου κυριολεκτικά... Μακάρι να έπιαναν τα χέρια μου... :oops:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#223159 Το χόμπι μου είναι τα αντράκια μου.

Οτιδήποτε κάνω, οπουδήποτε πηγαίνω προσπαθώ να τα έχω εκεί μαζί μου. Και βέβαια με άπειρη υπομονή τούς μαθαίνω σιγά σιγά πραγματάκια.

Πριν από μήνες που πήγε η μάνα τους στον παιδικό για να συζητήσουν περί προόδου, είχανε να λέγανε για την εξυπνάδα τους και την οξυδέρκειά τους (που ήταν τίποτε περισσότερο από την καθημερινή τριβή με καθημερινά πράγματα... ιδιοφυΐες του τύπου κάνουν πράξεις από τα 2 τους δεν είναι :lol: ). Μέχρι και ιατρικά τούς μαθαίνω :lol: :lol:

Να δείτε πώς βάζουν 1η και όπισθεν στο αυτοκίνητο να χαρείτε βενζινοκεφάλες από κούνια :s_rofl

Ο πιο στρουμπουλός έχει κι ένα πάθος με τα αυτοκίνητα και γνωρίζει ΟΛΕΣ τις μάρκες. Το πόση πλάκα κάνω με φίλους που δεν είναι παρατηρητικοί/έχουν μυωπία δεν περιγράφεται. Τον ρωτάν τι αμάξι είναι εκείνο με το ανοιχτό φορτμπαγάζ και ψιθυριστά μετά ρωτάν εμένα εάν αληθεύει αυτό που λέει ο μπόμπιρας για να μη γίνουν ρεζίλι :s_sarcastic

Πρώτα είπαν Μετεντέ παπού και μετά "νερό"... Στην εθνική μάς πέρασε με πολλά ένα Μησουσβήσει και λέει ο μικρός "Μετεντέ παπού". Άντε να τού εξηγούσα... Ήταν και 2 ετών και 3 μηνών :lol:
Άβαταρ μέλους
By DAP
#223190 ^^^
Ποιο εμοτικον ειναι για τη ζηλεια; Θελω να γεμισω τη σελιδα..........

Εγω παλι απο πιτσιρικας μ'αρεσαν τα αυτοκινητα και οταν εφτασε η ηλικια της αυτονομης εξοδου απο το σπιτι αρχισαν κια οι εξορμησεις στα βουνα και τα λαγκαδια για παρακολουθηση καθε ειδους αγωνα αυτοκινητων....Αυτο εφερε και την αγορα αγωνιστικων σε 1/43,ΟΛΑ ΡΑΛΛΥ....Το πρωτο που αγορασα ηταν η Λαντσια του Σιροκο στα χρωματα της μπικ.....Και τα πιο φρεσκα ειναι το Πολο του Λατβαλα στο Ακροπολις του 13 και του Οζιε στο Μοντε του 15.....Ολα κληρονομια στο αγγονι ΑΝ και οποτε ελθει......
Το αλλο κουσουρι που ηταν εν υπνωσει και φανερωθηκε τωρα που ειμαι πια απομαχος και εχω αφθονο χρονο ειναι τα γραμματοσημα....ρετρο ναι αλλα σου γεμιζει τις ωρες που οι δυσκολιες των γηρατιων σε κρατανε μεσα στο σπιτι.....Αυτη την εποχη ψαχνω για Ρωσσους συγγραφεις και ποιητες....
Και να μη σας πω αυτα τα αλμπουμ για ποιον η για ποιαν προοριζονται.
Άβαταρ μέλους
By deep purple
#223205 Αν και δεν είναι ακριβώς χόμπι, γιατί το σπούδασα κιόλας, η ιστορία είναι η τρέλα της ζωής μου. Από μικρό παιδάκι καταβρόχθιζα όχι μόνο τα σχολικά, αλλά και εξωσχολικά βιβλία ιστορίας σε σημείο που μερικοί με θεωρούσαν ούφο. Κοντεύω τα 50 και αφού δεν πέρασε μέχρι τώρα δεν έχω γιατρειά.....

Από κει και πέρα το σκάκι. Δεν παίζω πολύ καλά αλλά μου αρέσει, αν έχω αντίπαλο στα μέτρα μου (στο σκάκι και στο τάβλι αν ο αντίπαλος είναι πολύ καλύτερος ή πολύ χειρότερος τα παιχνίδια είναι ανυπόφορα). ΄Έχω ένα φίλο γιατρό (γαύρος αυτός παόκι εγώ) μαζευόμαστε μια στο τόσο και παίζουμε κάτι 4ωρα συγυρισμένα. Για να καταλάβετε έχουμε κατεβάσει και την εφαρμογή για μπλιτζ ρολόι στα κινητά και παίζουμε μπλιτζ. Το σκάκι το κόλλησα όταν είχαν γίνει δύο κολλητές ολυμπιάδες στην Θεσσαλονίκη την δεκαετία του 80, στα περίπτερα της έκθεσης. Είχα δει από κοντά Κασπάροβ, Κορτσνόι και αν θυμάμαι καλά και τον Σπάσκυ. Μεγαλεία...

Για λίγα χρόνια είχα πάθος με τα ρολόγια, μετά τα παράτησα. Μεγάλη απάτη :iconcool:

Θα ΄θελα να μπορώ να μαστορεύω αυτοκίνητα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#223209 Φωτογραφία και οργάνωση ταξινόμηση του αρχείου μου και χιλιόμετρα κατά κόρον, μου αρέσει πού κ πού να παίζω μπάσο κ να ακούω μουσική. Από Μάρτη ως Οκτώβρη μπορείς να με πετάξεις σε ένα χωράφι να βγάζω φωτό πεταλούδες...

Επίσης μου αρέσει να τρέχω.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
deep purple έγραψε:Το σκάκι το κόλλησα όταν είχαν γίνει δύο κολλητές ολυμπιάδες στην Θεσσαλονίκη την δεκαετία του 80, στα περίπτερα της έκθεσης. Είχα δει από κοντά Κασπάροβ, Κορτσνόι και αν θυμάμαι καλά και τον Σπάσκυ. Μεγαλεία...

Είσαι σίγουρος για τον Κασπάροφ; Νομίζω ότι είχε έρθει μόνο ο Κάρποφ. Ο Σπάσκι είχε έρθει με τη Γαλλία αν θυμάμαι καλά :)
Άβαταρ μέλους
By deep purple
#223339 Ναι ο Σπάσκυ είχε έρθει με την Γαλλία (νομίζω μετά τα ματς με τον Φίσερ την κοπάνησε στην Δύση), αλλά για τον Κασπάροβ είμαι σίγουρος ότι ήταν για τον Καρπόφ δεν θυμάμαι. Το λέω για τον Κασπάροβ γιατί θυμάμαι ότι είχε εκνευρίσει τον Κορτσνόι (έπαιζε με την Ελβετία), δεν καθόταν καθόλου κι όλο πείραζε τις πιτσιρίκες. Δεν είμαι σίγουρος ότι δεν το έκανε επίτηδες για να εκνευρίσει τον γερο-Βίκτωρα...
Άβαταρ μέλους
By Hannibal
#223370 Hobby.... Χμμμμ....
Αγωνες αυτοκινητου, καρτ και γενικοτερα οτι εχει μοτερ και ροδες....
Δεν εχω προβλημα να τρεξω με το οτιδηποτε αρκει να εχει ανταγωνισμο.

Επεισεις τωρα τελευταια μου εχει κολλησει το restoration απο παλια καρτ. Δισκολο βεβαια εδω κατω αλλα βρισκω ανταλλακτικα απο UK, AUS και Ολλανδια.

Πρωτο project 8α ειναι να φτιαξω ενα Dap / Dap σαν αυτο που ετρεχε ο πατερας μου το 83 οταν πρωτοξεκινησε και να του κανω δωρο. :innocent:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#223425 Χόμπυ ε? Πολλά και διάφορα!!

1) Πρώτο και καλύτερο τα τύμπανα μου. Καημός από το δημοτικό χωρίς να υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο ερέθισμα. Απλά βλέποντας στα βιβλιαράκια των πρώτων μου CD εικόνες σαν αυτή, είχα φάει το σκετικό κόλλημα και την πλήρωναν τα κατσαρολικά της μαμάς. Τελικά το όνειρο γίνεται πραγματικότητα στα τέλη της Γ΄ Γυμνασίου μαζί με την απόκτηση του Proficiency. Το kit είναι φυσικά της Sonor όπως του τότε ήρωά μου και κοστίζει μαζί με τα παρελκόμενα περί το μισό εκατομμύριο δραχμές. Εγκεφαλικό ο γέρος αλλά μου το χρώσταγε από την 6η δημοτικού που μου είχε υποσχεθεί ότι θα με πάει σε αγώνα των Bulls αν έπαιρνα το Lower και τελικά δεν τα κατάφερε ποτέ. No hard feelings, τα πλήρωσε μαζεμένα. :shifty: Έκτοτε αναβαθμίζω διαρκώς το kit και ανακαλύπτω ότι δυστυχώς είναι ακριβό σπορ ενώ παράλληλα με την επιστροφή μου στην Αθήνα από τις σπουδές φτιάχνω και ένα μινι στουντιο-playroom στο υπόγειο του σπιτιού μου. Άλλο βαρέλι δίχως πάτο εκεί που δυστυχώς ποτέ δεν πήρε τη μορφή που ήθελα λόγω ελλείψεων υποδομών, τουαλέτα κτλ. Πλέον παίζω 2-3 ώρες τη βδομάδα.

2) Μπάσκετ. Σε ομάδες από τις αρχές του δημοτικού μέχρι και το εφηβικό της ΑΕΚ. Ανέκαθεν παίκτης άνω του μέσου όρου αλλά με ύψος που δεν βοηθούσε για το κάτι παραπάνω. Κακώς το εγκαταλείπω σε επίπεδο ομάδας στις αρχές Λυκείου με δικαιολογία να αφιερωθεί αυτός ο χρόνος σε 2η ξένη γλώσσα και διάβασμα για το σχολείο. :svivhaha: Ουσιαστικά δεν το εγκαταλείπω ποτέ και ακόμα και τώρα παίζω 1-2 φορές το μήνα. Ανά περιόδους έχω περάσει και βδομάδες που έπαιζα κάθε μέρα.

3) Μπάλα. Ταυτόχρονα με το μπάσκετ έπαιζα από μικρός και μπάλα. Βασικά τα μπασκετικά μου παπούτσια πιτσιρικάς διαλύονταν στο 3μηνο ακριβώς επειδή έπαιζα και μπάλα με αυτά. Ποτέ σε ομάδα αλλά αξιοπρεπής σε δυνατότητες. Δημιουργικό 10αρι τύπου Τσάρτα :shifty: με πολύ καλή πάσα και τελειώματα όταν πρέπει. Φοιτητής την άφησα τελειώς τη μπάλα αλλά πάντα όταν έβρισκα ευκαιρία για ένα 5χ5 πήγαινα. Φέτος παίζω κάθε Δευτέρα σε πρωτάθλημα 7χ7 και εδώ και 3 χρόνια παίζω οικογενειακό 5χ5 με τα ίδια άτομα κάθε Τρίτη. Από τις λίγες ώρες της βδομάδας που το κεφάλι αδειάζει και το μόνο που σε απασχολεί είναι πως να βάλεις το τόπι στο πλεχτό. Μεγάλο αγχολυτικό.

4) Ψάρεμα - Ψαροτούφεκο. Επίσης απο πολύ μικρός ακολουθώντας θείους που το χαν με τη θάλασσα (ο γέρος μου είναι εντελώς στεριανός) άρχισα να ασχολούμαι με το ψάρεμα. Άπειρες ώρες με ένα καλάμι στο χέρι τα καλοκαίρια και σιγά σιγά το καλάμι έγινε ψαροτούφεκο, στολή κτλ. Δυστυχώς στα μέρη που ψάρευα δεν είχε μείνει λέπι και τα βάθη δεν βοηθούσαν για καλά ψάρια και αυτό γινόταν απογοητευτικό για τόσες ώρες ενασχόλησης και εν τέλει τα παράτησα. Πλέον πάω μόνο αν βρεθεί βάρκα και σε μέρος που θα με πάει γνώστης.

5) Γήπεδο. Δεν ξέρω αν είναι ακριβώς χόμπυ αλλά έχω περάσει πολλές ώρες σε γήπεδα σε όλη την επικράτεια. Γενικώς αν πέσει στην αντίληψή μου ότι υπάρχει αθλητικό event σε γήπεδο δύσκολα το χάνω. Πχ το Σάββατο είδα ΑΟ Κρανιδίου - Ξυλόκαστρο μπάσκετ τοπικό (Α' Αργολιδοκορινθίας).

6) Θα πω και το αμάξι ως χόμπυ αν και ποτέ δεν έφτασε σε καλό επίπεδο η ενασχόληση. Από μωρό ήξερα να ξεχωρίζω στο δρόμο όλες τις μάρκες από ΙΧ και φορτηγά. Κλασσική ενασχόληση σε όλα τα οικογενειακά road trips ως παιδί. Οδήγηση ξεκινάω δειλά δειλά γύρω στα 14-15 ενώ τότε αρχίζω και να μαθαίνω τα βασικά γύρω από την λειτουργία του αυτοκινήτου. Στα πρώτα φοιτητικά χρόνια κι ενώ έχω ήδη αλλάξει 2 αυτοκίνητα, παίρνουμε μαζί με τον ένα τότε κολλητό μου ένα Ε30 318 coupe με σκοπό να γίνει Μ3! :svivhaha: Τελικώς γίνεται 325 αλλά όπως ήταν φυσικό με τα μυαλά που κουβαλάγαμε τότε εκτός από 325 έγινε και παλιοσίδερα (σχεδόν) μετά από μόλις μια βδομάδα χρήσης ως 325. Αφού το φτιάχνουμε μας το κλέβουν κάτι γύφτοι και κλέβουν με αυτό ένα ψυγείο παγωτά με τα οποία γεμίζουν όλο το αμάξι. :lol: Το τρακάρουν στην προσπάθεια να ξεφύγουν από μπάτσους, στραβώνει όλο αμάξι, γίνεται σύσκατο από τα παγωτά που λιώνουν και έκτοτε το παρατήσαμε το σπορ γιατί μάλλον δεν μας ήθελε. Έκτοτε σαν χόμπυ έχω την περιποίηση του αυτοκινήτου περισσότερο από την οδήγησή του. Κάτι Σάββατα ή Κυριακές μεσημέρια με καλό καιρό μπορώ να κάτσω κάνα 3ώρο-4ωρο και να κάνω κάτι σαν detailing. Επίσης από τις δραστηριότητες που αδειάζουν το μυαλό.

Αυτά τα ολίγα...αν υπήρχε η οικονομική δυνατότητα πιστεύω κάποια από τα παραπάνω (κυρίως το ψάρεμα) θα τα είχα πάει σε άλλο επίπεδο αλλά ΟΚ δεν μας πήραν και τα χρόνια.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#223432 Ωραιος ο Στεφαν!!
Και μενα μικρος μου αρεσαν τα ντραμς. Μου ειχαν παρει κατι παιδικα αλλα τα βαρεθηκα!!
Μετα επαιζα με το κουμπαρο μου εκεινο το παιχνιδι στο ps3. Εκεινος κιθαρα εγω ντραμς.

Εγω παντως βλεπτω τωρα οτι δεν εχω καποιο χομπι και στεναχωριεμαι..
Παλια διαβαζα κανα βιβλιο. Επαιζα κανενα μπασκετακι.
Τωρα τιποτα
Μαραζι
:(
Άβαταρ μέλους
By xenos
#223434 Πέραν της οδήγησης που έχει μειωθεί σημαντικά, λόγω παιδιού, το μόνο που μου αρέσει πολύ να κάνω είναι kiteboarding. Το έβλεπα πάντα κ με εντυπωσίαζε. Το 2011 ξεκίνησα να κάνω και τώρα μπορώ να πω ότι είναι από τα 2-3 πράγματα που με κάνει να ξεχνιέμαι τελείως και να περνάω καλά. Δυστυχώς και πάλι, πολύ περιορισμένα, αλλά το παλεύω όσο μπορώ. Γενικά είναι λίγο καγκουρο-άθλημα (μαλλί, γυαλί κλπ), αλλά το ξεπερνάς. :s_smile

Deleted User 1 έγραψε:Αφού το φτιάχνουμε μας το κλέβουν κάτι γύφτοι και κλέβουν με αυτό ένα ψυγείο παγωτά με τα οποία γεμίζουν όλο το αμάξι. :lol: Το τρακάρουν στην προσπάθεια να ξεφύγουν από μπάτσους, στραβώνει όλο αμάξι, γίνεται σύσκατο από τα παγωτά που λιώνουν και έκτοτε το παρατήσαμε το σπορ γιατί μάλλον δεν μας ήθελε.

:lol: :lol: :lol: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By dimik
Geo f1 έγραψε:Ωραιος ο Στεφαν!!
Και μενα μικρος μου αρεσαν τα ντραμς. Μου ειχαν παρει κατι παιδικα αλλα τα βαρεθηκα!!
Μετα επαιζα με το κουμπαρο μου εκεινο το παιχνιδι στο ps3. Εκεινος κιθαρα εγω ντραμς.

Εγω παντως βλεπτω τωρα οτι δεν εχω καποιο χομπι και στεναχωριεμαι..
Παλια διαβαζα κανα βιβλιο. Επαιζα κανενα μπασκετακι.
Τωρα τιποτα
Μαραζι
:(

Δεν είσαι συλλέκτης παπουτσιών; :hmmm: