αυτα που φτιαχνεις τα κρατας για σενα? τα πουλας?
αυτα που φτιαχνεις τα κρατας για σενα? τα πουλας?
trident1971 έγραψε:markvag έγραψε:Τελευταία δεν το κάνω συχνά, έτυχε μία φορά στη δουλειά πέρισυ να έχουμε ένα ανταλλακτικό που ήταν για σκραπ και το έκανα κομμάτια (κυριολεκτικά...). Τελευταία προέκυψαν και άλλα 2 (μιλάω για βαρβάτα, αξίας κάποιων 10δων χιλιάδων κανονικά) και τα γλυκοκοιτάω πολύ...
![]()
![]()
![]()
![]()
Πες που εισαι και ερχομαι ΤΩΡΑ![]()
![]()

). Μέχρι και ιατρικά τούς μαθαίνω
deep purple έγραψε:Το σκάκι το κόλλησα όταν είχαν γίνει δύο κολλητές ολυμπιάδες στην Θεσσαλονίκη την δεκαετία του 80, στα περίπτερα της έκθεσης. Είχα δει από κοντά Κασπάροβ, Κορτσνόι και αν θυμάμαι καλά και τον Σπάσκυ. Μεγαλεία...
Έκτοτε αναβαθμίζω διαρκώς το kit και ανακαλύπτω ότι δυστυχώς είναι ακριβό σπορ ενώ παράλληλα με την επιστροφή μου στην Αθήνα από τις σπουδές φτιάχνω και ένα μινι στουντιο-playroom στο υπόγειο του σπιτιού μου. Άλλο βαρέλι δίχως πάτο εκεί που δυστυχώς ποτέ δεν πήρε τη μορφή που ήθελα λόγω ελλείψεων υποδομών, τουαλέτα κτλ. Πλέον παίζω 2-3 ώρες τη βδομάδα.
Ουσιαστικά δεν το εγκαταλείπω ποτέ και ακόμα και τώρα παίζω 1-2 φορές το μήνα. Ανά περιόδους έχω περάσει και βδομάδες που έπαιζα κάθε μέρα.
με πολύ καλή πάσα και τελειώματα όταν πρέπει. Φοιτητής την άφησα τελειώς τη μπάλα αλλά πάντα όταν έβρισκα ευκαιρία για ένα 5χ5 πήγαινα. Φέτος παίζω κάθε Δευτέρα σε πρωτάθλημα 7χ7 και εδώ και 3 χρόνια παίζω οικογενειακό 5χ5 με τα ίδια άτομα κάθε Τρίτη. Από τις λίγες ώρες της βδομάδας που το κεφάλι αδειάζει και το μόνο που σε απασχολεί είναι πως να βάλεις το τόπι στο πλεχτό. Μεγάλο αγχολυτικό.
Τελικώς γίνεται 325 αλλά όπως ήταν φυσικό με τα μυαλά που κουβαλάγαμε τότε εκτός από 325 έγινε και παλιοσίδερα (σχεδόν) μετά από μόλις μια βδομάδα χρήσης ως 325. Αφού το φτιάχνουμε μας το κλέβουν κάτι γύφτοι και κλέβουν με αυτό ένα ψυγείο παγωτά με τα οποία γεμίζουν όλο το αμάξι.
Το τρακάρουν στην προσπάθεια να ξεφύγουν από μπάτσους, στραβώνει όλο αμάξι, γίνεται σύσκατο από τα παγωτά που λιώνουν και έκτοτε το παρατήσαμε το σπορ γιατί μάλλον δεν μας ήθελε. Έκτοτε σαν χόμπυ έχω την περιποίηση του αυτοκινήτου περισσότερο από την οδήγησή του. Κάτι Σάββατα ή Κυριακές μεσημέρια με καλό καιρό μπορώ να κάτσω κάνα 3ώρο-4ωρο και να κάνω κάτι σαν detailing. Επίσης από τις δραστηριότητες που αδειάζουν το μυαλό.
Deleted User 1 έγραψε:Αφού το φτιάχνουμε μας το κλέβουν κάτι γύφτοι και κλέβουν με αυτό ένα ψυγείο παγωτά με τα οποία γεμίζουν όλο το αμάξι.Το τρακάρουν στην προσπάθεια να ξεφύγουν από μπάτσους, στραβώνει όλο αμάξι, γίνεται σύσκατο από τα παγωτά που λιώνουν και έκτοτε το παρατήσαμε το σπορ γιατί μάλλον δεν μας ήθελε.
Geo f1 έγραψε:Ωραιος ο Στεφαν!!
Και μενα μικρος μου αρεσαν τα ντραμς. Μου ειχαν παρει κατι παιδικα αλλα τα βαρεθηκα!!
Μετα επαιζα με το κουμπαρο μου εκεινο το παιχνιδι στο ps3. Εκεινος κιθαρα εγω ντραμς.
Εγω παντως βλεπτω τωρα οτι δεν εχω καποιο χομπι και στεναχωριεμαι..
Παλια διαβαζα κανα βιβλιο. Επαιζα κανενα μπασκετακι.
Τωρα τιποτα
Μαραζι
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]