Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
Chris έγραψε:http://www.expatax.nl/tax-rates-2016.php
Να τοι. Ποτε δεν ηταν ΧΧ% απο το πρωτο ευρω. Βαλε και 2-3 λαμογιες της μισθοδοσιας, κατι ποσοστα του μισθου που ειναι αφορολογητα (μεταφορικα, contributions για ασφαλεια υγειας, pension κλπ.), βγαινει αρκετα καλυτερα απο το προχειρο "μεικτος * (1 - ποσοστο φορου) = στην τσεπη"
Εγω πχ. φορολογουμαι με 36% για τα πρωτα 20κ και με 40.4% για τα υπολοιπα. Τελικα τα καθαρα μου βγαινουν στο 75% του μεικτου.
mirage έγραψε:Πανω απο 50 παντού γίνεται πετσοκομα... Σνιφ.
< Note 2 >

GTS έγραψε:Chris έγραψε:http://www.expatax.nl/tax-rates-2016.php
Να τοι. Ποτε δεν ηταν ΧΧ% απο το πρωτο ευρω. Βαλε και 2-3 λαμογιες της μισθοδοσιας, κατι ποσοστα του μισθου που ειναι αφορολογητα (μεταφορικα, contributions για ασφαλεια υγειας, pension κλπ.), βγαινει αρκετα καλυτερα απο το προχειρο "μεικτος * (1 - ποσοστο φορου) = στην τσεπη"
Εγω πχ. φορολογουμαι με 36% για τα πρωτα 20κ και με 40.4% για τα υπολοιπα. Τελικα τα καθαρα μου βγαινουν στο 75% του μεικτου.
Οντως για 55κ βγαινει 31.75% κρατησεις φορου εισοδήματος και κοινωνικης ασφαλισης. Πρεπει να τα εχουν κατεβασει γιατι πριν 13 χρονια (οκ περασαν τα χρονια) που ειχα παει εκει ηταν παραπανω μου ειχαν πει.
Νοικια ποσο πανε τωρα? Τοτε διναμε 1200 για 3αρι κοντα στο κεντρο (Άμστερνταμ).
Παντως 52% φορος να αρχιζει από τα 66κ είναι απλα σκοτωμα για καποιον με 3-5 χρονια εμπηρεια (που λογικα θα είναι κοντα στα 80-100κ).
Chris έγραψε:Ψηθηκες Stefan?
Δε μπορω να σε φανταστω να παρατας τη ζωαρα στην Ελλαδα..
edit, καλα, ετσι και προσληφθει αντρας εκει μεσα θα τον ξεκοκκαλισουν στη στιγμη. Δροσερος ή μη

Βλεπεις το σημερινο κουαλι του Λουη... Ή αλλα πλαν[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]