markvag έγραψε:Aν το επίπεδο φορολογίας ήταν τόσο σημαντικό, στη Σκανδιναβία δεν θα έπρεπε να υπάρχει ούτε περίπτερο...
Σύγκριση φορολογίας Σκανδιναβίας και Ελλάδας.
markvag έγραψε:Aν το επίπεδο φορολογίας ήταν τόσο σημαντικό, στη Σκανδιναβία δεν θα έπρεπε να υπάρχει ούτε περίπτερο...
KWSN-Men έγραψε:markvag έγραψε:Aν το επίπεδο φορολογίας ήταν τόσο σημαντικό, στη Σκανδιναβία δεν θα έπρεπε να υπάρχει ούτε περίπτερο...
Σύγκριση φορολογίας Σκανδιναβίας και Ελλάδας.
EDDIE_147 έγραψε:Στην Ιρλανδία γιατί δεν φορολογούν τις κλανιές όπως εδώ;
Γιατί δεν επιβάλλουν τα ίδια μέτρα που επιβάλλουν στην Ελλάδα;
Άλλος οργανισμός;
Άλλη επιστασία;
Έτυχε να μην έχει περίοδο εκείνες τις μέρες η Γαμοπουλέσκου;Δυο λογια* για το Συριζα, δεν περιμενα πολλα πραγματα στα της οικονομιας
Το ξεφτιλίκι του Γιάνι το περίμενες;
Τα capital control τα περίμενες;
Σόρι που απαντώ με μια σειρά από ερωτήσεις αλλά το ποστ σου είναι μια αναπαραγωγή-σούμα διάφορων γαβριλισμών που θεωρώ ότι είναι αποπροσανατολιστικοί.
Δεν γίνεται να σου λέει το ΔΝΤ "ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΡΑΤΟΣ" εδώ και χρόνια και να υπάρχει αντίλογος του τύπου "Ναι αλλά το 1997 το ΔΝΤ είχε κάνει συμφωνία με τους Ινδιάνους του Αμαζονίου να πουλήσουν το νερό της λίμνης σε μια πολυεθνική".
Δεν ξέρω τι είχαν κάνει με τους Ινδιάνους και για να είμαι ειλικρινής δεν με νοιάζει επί της παρούσης.
Αυτό που με νοιάζει είναι ότι στα περί ΕΛ μπουρδέλου και στην ανάγκη φτιαξίματος του έχουν δίκιο.
Επίσης για όποιον ενδιαφέρεται όλα τα άπλυτα της συνομιλίας Θωμά Μητρόπουλου-Σωκράτη Κόκκαλη
http://grwatch.com/%CF%84%CE%B9-%CF%80% ... %BC%CE%B9/

Αλλα π.χ. ακομα και το 2015 η κυβερνηση προτεινε 16% ΦΠΑ και το ΔΝΤ ειπε οχι θελουμε 23% αυτα τα ξεχασαμε?
REALZEUS έγραψε:Και πες μου ποια ευρωπαϊκή χώρα έχει πολύ λιγότερους ΔΥ ανά 1000 κατοίκους.
gto250swb έγραψε:
Εχεις κανει ηδη περικοπες υψους 25% , τι αλλο να γραψω για να καταλαβεις οτι απο ενα σημειο και μετα καταντα γραφικη η επαναληψη, απολυστε, κοψτε, και απο την αλλη λιγοτερου φορους .(μια στο καρφι και μια στο πεταλο).
REALZEUS έγραψε:@GTO: Σε παρακαλώ, μην τους ξυπνάς. Έχει σημάνει σιωπητήριο, 23:20 είναι!!!![]()
ΥΓ: @criuser: Πίστεψέ με είμαι όσο πιο ευγενικός μπορώ, με κάτι τέτοιους ΕΛ.
REALZEUS έγραψε:Στρατό δεν πήγες;
pik. έγραψε:οχι στον ελληνικο μια και εχω διπλη υπηκοοτητα.
εσυ πηγες ε;
φαινεται.
ειναι φοβερο και τρελλο ενας με διπλη υπηκοοτητα που δουλευει στο εξωτερικο να ποναει τοσο την χωρα και να κλαιει στο ακουσμα του εθνικου υμνου και κατι ταγαρια υπαλληλοι που δηθεν ειναι στρατιωτικοι να βγαζουν το εθνοσημο απο τη αριστερο μπρατσο δεν βρισκεις;
οσον αφορα τις απαντησεις σου εδω,το ΚΚΕ ειναι ουσιαστικα παρανομο κομμα μια και βασικα θελει την επιβολη καθεστωτος.
το καταλαβαινεις αυτο ή δεν σε ενδιαφερει;
Δεν διαφερετε καθολου απο τους χουντικους και το παιζετε δημοκρατες.
τα περιεργα της ζωης.
καληνυχτα και καλη εβδομαδα.
). Στο άλλο μπράτσο με Διαταγή Καμμένου είναι κατά προαίρεση και ουχί υποχρεωτικώς ο προστάτης Άγιος του Όπλου/Σώματος.
) για να μας πεις εσύ αγαπητέ πάλι παράνομους και ανθέλληνες. Αν ζεις ακόμα τον εμφύλιο σου, δεν φταίω εγώ. Το ΚΚΕ θέλει λαϊκή κυριαρχία και τι είναι πιο δημοκρατικό από την θέληση του ίδιου του λαού;
REALZEUS έγραψε:pik. έγραψε:οχι στον ελληνικο μια και εχω διπλη υπηκοοτητα.
εσυ πηγες ε;
φαινεται.
ειναι φοβερο και τρελλο ενας με διπλη υπηκοοτητα που δουλευει στο εξωτερικο να ποναει τοσο την χωρα και να κλαιει στο ακουσμα του εθνικου υμνου και κατι ταγαρια υπαλληλοι που δηθεν ειναι στρατιωτικοι να βγαζουν το εθνοσημο απο τη αριστερο μπρατσο δεν βρισκεις;
οσον αφορα τις απαντησεις σου εδω,το ΚΚΕ ειναι ουσιαστικα παρανομο κομμα μια και βασικα θελει την επιβολη καθεστωτος.
το καταλαβαινεις αυτο ή δεν σε ενδιαφερει;
Δεν διαφερετε καθολου απο τους χουντικους και το παιζετε δημοκρατες.
τα περιεργα της ζωης.
καληνυχτα και καλη εβδομαδα.
Υπηρέτησες δηλαδή σε κάποιο άλλο στράτευμα; Σε ποιό αν επιτρέπεται; Εκεί δεν είχαν σιωπητήριο;
Αν είχες υπηρετήσει πάντως στις Ελληνικές Ε.Δ. θα ήξερες ότι το Εθνόσημο δεν είναι στο μπράτσο. Το Εθνόσημο είναι στο κάλυμμα της κεφαλής. Στο μπράτσο είναι η Εθνική Σημαία (εδώ και μερικά χρόνια, όχι παλιότερα) και κανείς δεν την βγάζει (απορώ που το άκουσες αυτό...). Στο άλλο μπράτσο με Διαταγή Καμμένου είναι κατά προαίρεση και ουχί υποχρεωτικώς ο προστάτης Άγιος του Όπλου/Σώματος.
Δεν περάσαμε δεκαετίες στην δίωξη (όντας οι πιο πατριώτες από όλους σε Αντίσταση και Κατοχή) για να μας πεις εσύ αγαπητέ πάλι παράνομους. Αν ζεις ακόμα τον εμφύλιο σου, δεν φταίω εγώ. ΤΟ ΚΚΕ θέλει λαϊκή κυριαρχία, και τι είναι πιο δημοκρατικό από την θέληση του λαού;
Καλή βδομάδα.
REALZEUS έγραψε:Όσες μπύρες θέλεις Δημήτρη και με μεγάλη μου χαρά!!!![]()
![]()
![]()
Η μπύρα και η φιλία ένα πράγμα και η διαφωνία άλλο πράγμα...
Τίποτα δεν θα γίνει Νίκο. Η σφαγή έγινε σήμερα, κα[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]