giannik1977 έγραψε:τότε στο ματς στο τηγάνι με την Άρσεναλ θα θέλεις τουλάχιστον ισοπαλία γιατί με ήττα με 2 γκολ διαφορά τότε...
Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει να παίξει ο κανονικός τερματζής της Άρσεναλ και όχι ο άλλος ο πρωτοξάδερφος του Όλσεν.
giannik1977 έγραψε:τότε στο ματς στο τηγάνι με την Άρσεναλ θα θέλεις τουλάχιστον ισοπαλία γιατί με ήττα με 2 γκολ διαφορά τότε...
Deleted User 1 έγραψε:giannik1977 έγραψε:τότε στο ματς στο τηγάνι με την Άρσεναλ θα θέλεις τουλάχιστον ισοπαλία γιατί με ήττα με 2 γκολ διαφορά τότε...
Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει να παίξει ο κανονικός τερματζής της Άρσεναλ και όχι ο άλλος ο πρωτοξάδερφος του Όλσεν.

pasxos έγραψε:Giannik ποιος σου στελνει υβριστικα πμ αγαπουλα; Θα πρεπε να ντρεπεται οποιος το κανει. Εμεις οι ολυμπιακοι τα λεμε φατσα καρτα δεν εχουμε νοοτροπια αλαφουζου και μελισακλανιδη.
giannik1977 έγραψε:Ξερει αυτΗ που το εστειλε εννοια σου..
mikeerfol έγραψε:diplomat έγραψε:
mikeerfol έγραψε:Με νίκη στο επόμενο και ταυτόχρονα νίκη της Bayern περνάμε στους 16 ε;
Μην βιάζεσαι, έχουμε αποκλειστεί και στο παρελθόν με εννιά βαθμούς.![]()
Μην ανησυχείς, το θυμάμαι αρκετά καλά..![]()
![]()
giannik1977 έγραψε:Αν πάνε φυσιολογικά τα αποτελέσματα δηλαδή
Νίκη της Άρσεναλ επί της Ντιναμό
Νίκη του Ολυμπιακού επί της Ντιναμό
Ήττα του Ολυμπιακού από την Μπάγερν
Ήττα της Άρσεναλ από την Μπάγερν
τότε στο ματς στο τηγάνι με την Άρσεναλ θα θέλεις τουλάχιστον ισοπαλία γιατί με ήττα με 2 γκολ διαφορά τότε...
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]