Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#353243 εγω τα καθαριζω με jif.Κατασπρες οι σολες.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
dimviii έγραψε:εγω τα καθαριζω με jif.Κατασπρες οι σολες.

...Και οι ζάντες, και το τζαμί από το τζάκι, και οι κεραμικές εστίες...
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#353429 Ωραίες αγορές στις τελευταίες σελίδες. Τα timberland (κ τα τρία σχέδια χρώματα) χαλαρά τα αγόραζα χτες!

< Note >
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
dekouk έγραψε:Ωραίες αγορές στις τελευταίες σελίδες. Τα timberland (κ τα τρία σχέδια χρώματα) χαλαρά τα αγόραζα χτες!

< Note >

:whistlink: :lol:

Εικόνα

αν έρθει η προσφορά με το parkside στην Ελλάδα σε καμιά εβδομάδα αξίζει, τό πήρα με 35€ ενώ εχθές έβλεπα κάτι black n decker στα 89€ με έκπτωση. για αυτά που κάνει αξίζει...

< >
Τελευταία επεξεργασία από PeterPan και 17 Ιαν 2017, 00:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Pitt
PeterPan έγραψε:στο τσακ είμαι να ξαναπεταχτώ να πάρω 1-2 ζευγάρια παπούτσια ακόμη για στοκ :lol:

πολύ άρεσαν :) :) :) ευχαριστώ :)

όσον αφορά τα prada ktl... προσωπικά τα λεφτά που ζητάνε, κάτι 450€ για το ζευγάρι δεν τα δίνω... τα θεωρώ πάρα πολλά...

έχω prada, 2 ζευγάρια, έχω πάρει κ στη :inlove: κ μάλιστα ένα ζευγάρι ήταν μπότες που max κόστισαν 300€ (από outlet πάλι). Αλλά για τα παπούτσια μου έδωσα 180-220€ περίπου όσο θυμάμαι...
Εικόνα

παραπάνω δεν δίνω, τα θεωρώ υπερβολικά ακριβά. όπως κ τα hogan που πάνω από 250€ δε θα έδινα... βασικά ενώ τα γυναικεία hogan είναι πανέμορφα, τα ανδικά δε λένε μία... τα θεωρώ στον άνδρα κοθόρνους...

πολύ βασικό είναι η συντήρηση... ήθελα να πάρω χθες κ μια βούρτσα για nubuk, αλλά νόμιζα πως την είχα. τελικά έχω κάτι σα γομολάστιχα.
Εικόνα

Μπράβο σου Πέτρο! Μου αρέσουν τα περιποιημένα παπούτσια και οι νοικοκυρεμένες δουλειές. :s_thumbsup
Αν βρώ χρόνο θα βγάλω μια φωτογραφία από την "εργαλειοθήκη" που έχω για τα παπούτσια...
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#353594 Παλαιό ρητό από μάστορα με @ κ όχι @ μάστορα. Τα εργαλεία κάνουν το μάστορα. ΥΓ. Οκ δεν είναι απόλυτο αλλά αντιλαμβάνεστε το νόημα....

< Note >
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#354499 Ε ναι το ειδα μετα, απλα ο Στεφαν το παρουσιασε ευκαιριαρα και μας βαζει λινκ με 40% να μην το γραψω;
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
bibendum έγραψε:Ε ναι το ειδα μετα, απλα ο Στεφαν το παρουσιασε ευκαιριαρα και μας βαζει λινκ με 40% να μην το γραψω;

πλακίτσα :s_blush
* ωραίο το μπλε πάντως
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
bibendum έγραψε:Ε ναι το ειδα μετα, απλα ο Στεφαν το παρουσιασε ευκαιριαρα και μας βαζει λινκ με 40% να μην το γραψω;

Έως 60% ρε. Εγώ έβαλα αυτό που μου άρεσε και έτυχε να έχει 40%. 60% βάζουν σε κάτι κομμάτια που έχουν μόνο S κτλ.

Red Garland έγραψε:UP TO 60% OFF :rtfm:

Stefan σε νούμερα είναι ίδια με τη Χολιστερ; :hmmm:

Καρμπόν.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Deleted User 1 έγραψε:60% στα μπουφανάκια σήμερα η Abercrombie.

https://eu.abercrombie.com/shop/eu/mens-special-offers/utility-parka-8327202_02?ofp=true

Με άρεσε αυτό αλλά έχω κάνει all in στο αμάξι και δεν υπάρχει σάλιο! :x

Μόλις έγινες η αιτία να χαθούν 108€ από άνεργο άνθρωπο! :s_mad
https://eu.abercrombie.com/shop/eu/p/th ... 8006625_06

(Πήρα και κάτι για το κορίτσι εννοείται, ελπίζω να μην με κοπανήσει...)

Α, και το δικό μου είχε μεγάλη έκπτωση, το δικό της όχι τόσο, αλλά overall πολύ καλή η τελική τιμή.

Θα απέχω χαρακτηριστικά από το θέμα και ειδικότερα από τις δημοσιεύσεις του Στέφανου! :s_crazy :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#354516 Πέρυσι δεν είχες πάρει εκείνο το μπλε; Τότε που τα είχαμε πάρει μαζί;
Τ' είστε σεις ρε :lol: