Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#719911 Το δψι 90 που έχω αρκετά χλμ δεν θα λεγα ότι είναι κάτι καλύτερο από προηγούμενο Γιαρης, ήτοι όχι πολλά πράγματα.
Φιέστα δεν έχω οδηγήσει αλλά αν κρίνω από το Φοκους πρέπει να είναι αρκετά κλικ πάνω.

Αν του αρέσει τζάμπα το συζητάμε.
5αρι και πρόγραμμα;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
EDDIE_147 έγραψε:Το δψι 90 που έχω αρκετά χλμ δεν θα λεγα ότι είναι κάτι καλύτερο από προηγούμενο Γιαρης, ήτοι όχι πολλά πράγματα.

κατι δεν εχεις καταλαβει σωστα τοτε.
EDDIE_147 έγραψε:Φιέστα δεν έχω οδηγήσει αλλά αν κρίνω από το Φοκους πρέπει να είναι αρκετά κλικ πάνω.

ειναι καλυτερο στη σπορ οδηγηση,αλλα χειροτερο στην ανεση αποτι λενε στα τεστ.Ουτε και εγω το εχω οδηγησει.
Αλλα στον μικρο δεν ειναι το ζητουμενο η σπορ οδηγηση οποτε το πλεονεκτημα του φιεστα δεν μετραει για αυτον.

EDDIE_147 έγραψε:Αν του αρέσει τζάμπα το συζητάμε.
5αρι και πρόγραμμα;

το εχω σκεφθει και αυτο στην περιπτωση που δεν θα βρω αυτοκινητο οπως το θελω.
Οταν οδηγησα ομως το 6ταχ 110 ιππων ειδα οτι και 120 αλογα να κανεις το 5αρι 90 ιππων,θα ειναι παντου αργοτερο απο το 6ταχυτο στο 99% της χρησης.Ηταν εντυπωσιακο πως εφευγε με 3η και 1500 στροφες το αλλο.Ειναι θεοκοντο.Φαντασου 3η στο κοκκινο οριακα περναει τα 100 χλμ.Δινει την αισθηση πολυ πιο δυνατου αυτοκινητου.
Άβαταρ μέλους
By markvag
dimviii έγραψε:
markvag έγραψε:

ΨΑΞΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ! :rtfm: Δεν τελείωσαν τα αυτοκίνητα!

Ξαναλέω, από εξωτερικό το σωστό ψάξιμο είναι πολύ δύσκολο και υπάρχει καλό ενδεχόμενο να πονέσει... :lipsealed:

αυτο θελει λεμε :rtfm: (βασικα κλιο θελει,εγω θελω να ειναι 6ταχυτο με τα 110 χορσα)
Μαρκο δεν ειμαι χθεσινος,ξερω τι και πως να ψαξω ενα αυτοκινητο.Οντως κυκλοφορει πολυ σαβουρα,αλλα δεν ειναι προνομιο της Γερμανιας αυτο.Εχω δει και εδω αυτοκινητα με 70κ χλμ και να ειναι παρταλι.Να νομιζεις οτι εχει 200κ χλμ .

Με το καλό τότε!

Αλλά....

Τί να τα κάνει τα επιπλέον άτια;;;

Αφού έχει αμάξι αν θέλει να ξεγκαβλώσει... :shifty:

:shifty: :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#726355 Ξερει κανεις που μπορω να βρω αυτο το cd?
Εικόνα
Πουλανε καπου cd ακομα?
Το metropolis δεν υπαρχει πια ε? :tomato:
Άβαταρ μέλους
By DAP
#730302 Μια ερωτηση νομικης φυσεως.

Εχω ενα γνωστο μου ζευγαρι που ολη η περιουσια ειναι στο ονομα του συζυγου,η γυναικα του δεν εχει τιποτα..... Η μοιρα το'θελε και εχασαν την παντρεμενη ανευ παιδιων κορη τους......Ο επιζων γαμπρος δικαιουται κατι απο την περιουσια του πεθερου του η οχι......
Ευχαριστω εκ των προτερων.......
Άβαταρ μέλους
By sknipper
DAP έγραψε:Μια ερωτηση νομικης φυσεως.

Εχω ενα γνωστο μου ζευγαρι που ολη η περιουσια ειναι στο ονομα του συζυγου,η γυναικα του δεν εχει τιποτα..... Η μοιρα το'θελε και εχασαν την παντρεμενη ανευ παιδιων κορη τους......Ο επιζων γαμπρος δικαιουται κατι απο την περιουσια του πεθερου του η οχι......
Ευχαριστω εκ των προτερων.......
Η κόρη δικαιούται αλλά έπρεπε να περιμένει να πεθάνει ο μπαμπάς της πρώτα. Εφόσον πέθανε αυτή πρώτα ο άντρας της δικαιούται από ό,τι είχε ή δεν είχε η γυναίκα του. Από τον πεθερό δεν δικαιούται τίποτα ούτε τώρα ούτε όταν πεθάνει ο πεθερός του.
Αν υπήρχαν εγγόνια τότε όπως και ο γαμπρός θα είχαν δικαίωμα από αυτά της μάνας τους. Όταν πεθάνει ο πεθερός/παππούς τότε θα είχαν λαμβάνειν. Ο γαμπρός τότε ίσως είχε κάποιο δικαίωμα επίβλεψης αυτών που θα κληρονομούσαν τα παιδιά του για όσο αυτά είναι ανήλικα.
Άβαταρ μέλους
By DAP
#730479 Ησουν σαφεστετος.....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ....... :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By alex
#730731 επειδη μας εχει βαρεσει γκαντεμια και οι καρτες της εθνικης σπαζουν 3 τους 2 μηνες ,υπαρχει τροπος να γλυτωνουμε το 6αευρω για καινουριες? μην παρεξηγηθω δινω 40 ευρω την εβδομαδα για καυσιμα και αλλες μακακιες,δεν ειναι θεμα χρηματων αλλα δεν γουσταρω να δινω στις τραπεζες χρηματα τσαμπα ,γιατι αφου πηραν το χρημα τωρα χρεωνουν και την ανασα μας στο atm.
Άβαταρ μέλους
By alex
glf έγραψε:Σπάζουν οι κάρτες; Πως δηλαδή; Δε μου έχει συμβεί πότε.

δεν μπορω να ελεγξω την δυναμη μου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

χωρις πλακα ,μου ειπαν απο ενα i bank spot τα παιδια της εθνικης οτι υπαρχουν αρκετα παραπονα για χαλασμενες καρτες που σπαζουν η' δεν πιανουν σε ορισμενα πος. βασικα εκει μονο μισθοδοσια εχω ,γιατι δεν την χωνευεω αλλα βαριεμαι να την μεταφερω αλλου τωρα.
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#730770 Αν σπάνε στο παντελόνι ,πάρε μια μεταλλική θήκη που να είναι κ ασφαλείας για ασύρματες συναλλαγές.
Εγώ στις τσέπες έχω σπάσει κάνα δυο σίγουρα....

< Note >