Φιέστα δεν έχω οδηγήσει αλλά αν κρίνω από το Φοκους πρέπει να είναι αρκετά κλικ πάνω.
Αν του αρέσει τζάμπα το συζητάμε.
5αρι και πρόγραμμα;
EDDIE_147 έγραψε:Το δψι 90 που έχω αρκετά χλμ δεν θα λεγα ότι είναι κάτι καλύτερο από προηγούμενο Γιαρης, ήτοι όχι πολλά πράγματα.
EDDIE_147 έγραψε:Φιέστα δεν έχω οδηγήσει αλλά αν κρίνω από το Φοκους πρέπει να είναι αρκετά κλικ πάνω.
EDDIE_147 έγραψε:Αν του αρέσει τζάμπα το συζητάμε.
5αρι και πρόγραμμα;
dimviii έγραψε:markvag έγραψε:
ΨΑΞΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!Δεν τελείωσαν τα αυτοκίνητα!
Ξαναλέω, από εξωτερικό το σωστό ψάξιμο είναι πολύ δύσκολο και υπάρχει καλό ενδεχόμενο να πονέσει...
αυτο θελει λεμε(βασικα κλιο θελει,εγω θελω να ειναι 6ταχυτο με τα 110 χορσα)
Μαρκο δεν ειμαι χθεσινος,ξερω τι και πως να ψαξω ενα αυτοκινητο.Οντως κυκλοφορει πολυ σαβουρα,αλλα δεν ειναι προνομιο της Γερμανιας αυτο.Εχω δει και εδω αυτοκινητα με 70κ χλμ και να ειναι παρταλι.Να νομιζεις οτι εχει 200κ χλμ .

DAP έγραψε:Μια ερωτηση νομικης φυσεως.Η κόρη δικαιούται αλλά έπρεπε να περιμένει να πεθάνει ο μπαμπάς της πρώτα. Εφόσον πέθανε αυτή πρώτα ο άντρας της δικαιούται από ό,τι είχε ή δεν είχε η γυναίκα του. Από τον πεθερό δεν δικαιούται τίποτα ούτε τώρα ούτε όταν πεθάνει ο πεθερός του.
Εχω ενα γνωστο μου ζευγαρι που ολη η περιουσια ειναι στο ονομα του συζυγου,η γυναικα του δεν εχει τιποτα..... Η μοιρα το'θελε και εχασαν την παντρεμενη ανευ παιδιων κορη τους......Ο επιζων γαμπρος δικαιουται κατι απο την περιουσια του πεθερου του η οχι......
Ευχαριστω εκ των προτερων.......
glf έγραψε:Σπάζουν οι κάρτες; Πως δηλαδή; Δε μου έχει συμβεί πότε.
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]