21 quadra έγραψε:
Την κόβουν κομμάτια και την ζεσταίνουν σε μεταλλικό δοχείο ? Αν είναι έτσι μου κάνει, μπορείς να μάθεις ?
αυτό ακριβως μου ειπε πελατης στη Μυτιληνη.Θα ρωτησω και τιμη να σου πω.
21 quadra έγραψε:
Την κόβουν κομμάτια και την ζεσταίνουν σε μεταλλικό δοχείο ? Αν είναι έτσι μου κάνει, μπορείς να μάθεις ?
red_monster έγραψε:dimviii έγραψε:21 quadra έγραψε:dimviii έγραψε:μαστιχη (αρμοκολλα πολυουρεθανης δλδ) οπου δεν θα ξανασκασει, γιατι παραμενει για παντα ελαστικη.
Έχω τέτοια αρκετά θέματα τοιχοποιϊας σε εξωτερικούς τοίχους, για πες ποιά μαστίχη να βάλω ?
Τωρα το ειδα Παναγιωτη σορρυ.
Μαρκα δεν ξερω να σου πω,ολες καλες είναι,απλα την sikaflex θα την πληρωσεις πολύ παραπανω γιατι μπορει να είναι ακριβη.
Απλα προσεξε γιατι καποιες μαρκες βγαζουν σε διαφορες σκληρότητες,να δεις ποια σου κανει( πχ 20 fc ή 40 fc)
η soudal το λεει SOUDAFLEX
η denbraven το λεει POLYFLEX πχ.
εα χρειαστείς μεγαλη ποσοτητα βγαινει και σε σαλαμι Παναγιωτη που είναι 600 ml είναι φθηνοτερο από τις φύσιγγες των 300 ml,αλλα θελει και πιστολι για σαλαμια,υπολογησε κανα 10αρι ευρω για φθηνο.
Sikaflex 11fc
Ταιριάζει με σχεδόν όλα, δουλεύεται καλά και έχει εξαιρετική αντοχή.
dimviii έγραψε:21 quadra έγραψε:
αυτό ακριβως μου ειπε πελατης στη Μυτιληνη.Θα ρωτησω και τιμη να σου πω.
ArrowsFA1 έγραψε:Quadra με αφρό πολυουρεθάνης θα μπορούσε να γίνει δουλειά;
stavrosg έγραψε:Μιας και μιλάμε για πλακάκια κοθζινας, εδώ τι μπορούμε να κάνουμε; Μαστιχη ή αρμοστοκο;Το έφτιαξα τελικά πριν μερικές μέρες με λευκή μαστίχη. Σας ευχαριστώ για τις προτάσεις !
< >

[/quote]
...Εν τω μεταξύ το τρελοκομείο ο Bottas πάει με τ[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]