Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By glf
#743511 Μου φάνηκε λίγο πιο κρύο το σπίτι σήμερα το πρωί. Ρωτάω το Alexa τη θερμοκρασία του αισθητήρα έξω και μου λέει -6 !
Κι ας έχουμε ήλιο.ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
By fokion
REALZEUS έγραψε:Να συμπληρώσω σε όσα σωστά λέει ο φίλος μου ο dimitrisB, ότι το αυτό συμβαίνει και με το πέλλετ. (α) Δεν βρίσκεις πλέον και (β) η τιμή του είναι τουλάχιστον 25% πάνω σε σχέση με πέρσι. Είμαι ήδη στους 3 τόννους φέτος και ζορίζομαι να βρω για τον υπόλοιπο χειμώνα...

Δες αν βρεις το Βιομαζ. Καλή ζεστα, ασε το Α1 ουτε απεξω, οποτε αρκετη σταχτη σε σχεση με το αλφαφγουντ το πρασινο.
Και ναι το τσιμπισε κι αυτος απο 275 αρχες οκτωβρη ακουσα κατι σε 300-330 προν λιγες μερες...
Τουλαχιστον σε σχεση με οτι κυκλοφωρει η τιμη ειναι ανεκτή...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#743639 αυτες τις μερες περιμενω να ερθει το ρευμα.
Χτυπαει ειδοποιηση στο μειλ,και σφιγγω. :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#743655 εμενα μου εχουν ερθει 3 εναντι.
Ενας 145 ενας 75 και ενας 7,5 ευρω. Στειλανε 7,5 ευρω λογαριασμο :lol:
Άβαταρ μέλους
By glf
#743677 Πάντα στο 4μηνο βγαίνει ο εκκαθαριστικος. Παλιά ο έναντι ερχόταν στο δίμηνο.
Τώρα τι κάνανε μηνιαίο αρα έχουμε 3 έναντι και μετά ο εκκαθαριστικος.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#743731 283 ηρθε
Άβαταρ μέλους
By Ove20
glf έγραψε:Πάντα στο 4μηνο βγαίνει ο εκκαθαριστικος. Παλιά ο έναντι ερχόταν στο δίμηνο.
Τώρα τι κάνανε μηνιαίο αρα έχουμε 3 έναντι και μετά ο εκκαθαριστικος.

O τελευταίος εκκαθαριστικός που μου ήρθε αφορούσε το διάστημα Οκτ 20 με Ιουν 21. Τώρα το παρατήρησα. Μετά έχουν ακολουθήσει 3 έναντι.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#743795 Εικόνα
Οι 4 τελευταίοι:
Δεκέμβριος 69€, Εκκαθαριστικός
Νοέμβριος, 78€, Έναντι
Οκτώβριος, 74€, Έναντι
Σεπτέμβριος, 73€, Έναντι
Όπως βλέπετε και στην εικόνα, κατανάλωση τετραμήνου 1421kWh (1071/350 μέρα/νύχτα).
Κοινώς, 70€ το μήνα για ρεύμα, χωρίς καμία προσπάθεια για οικονομία, πέρα από αποδοτικές συσκευές.
ΔΕΗ ρε! :lol:
Ο εκκαθαριστικός του Αυγούστου, ήταν σαφώς πιο αυξημένος, αφού έχει και όλη την χρήση A/C, ήτοι 1777kWh στο τετράμηνο.
:s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Anonymous Founder έγραψε:Εικόνα
Οι 4 τελευταίοι:
Δεκέμβριος 69€, Εκκαθαριστικός
Νοέμβριος, 78€, Έναντι
Οκτώβριος, 74€, Έναντι
Σεπτέμβριος, 73€, Έναντι
Όπως βλέπετε και στην εικόνα, κατανάλωση τετραμήνου 1421kWh (1071/350 μέρα/νύχτα).
Κοινώς, 70€ το μήνα για ρεύμα, χωρίς καμία προσπάθεια για οικονομία, πέρα από αποδοτικές συσκευές.
ΔΕΗ ρε! :lol:
Ο εκκαθαριστικός του Αυγούστου, ήταν σαφώς πιο αυξημένος, αφού έχει και όλη την χρήση A/C, ήτοι 1777kWh στο τετράμηνο.
:s_biggrin

Γρηγορη εμενα οι 3 εναντι ηταν
145
75
7,5
Εκκαθαριστικος 283
σουμα 510,5 = μηνιαιως 127,6
καταναλωση 1411 ημερησια και 548 νυκτερινα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#743803 Είσαι στην ΔΕΗ ή σε άλλο πάροχο; Συμβολαίο με Ρήτρα/ΟΤΣ ή σταθερή τιμή;
Κρίνοντας από το αποτέλεσμα, λογικά έχεις μεταβλητό συμβόλαιο γιατί αν έκανα καλά τις πράξεις, σου βγαίνει μέση τιμή κιλοβατώρας 0,26 €, που σαφώς και είναι μπόλικα.