Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
bill33 έγραψε:
JarnoT έγραψε:https://www.shopathensgreece.com/

Πόσο ύποπτο είναι το παραπάνω eshop?
:hmmm:

Δεν είναι ύποπτο.ΑΠΑΤΗ είναι .
Είναι δυνατόν να είναι τόσο φτηνά;Nα μην έχουν τρόπο επικοινωνίας;

Να ρωτήσω και για το παρακάτω;
https://www.aboutyou.gr/
Ψάχνω ένα σακίδιο της North Face κι εδώ το βρίσκω διαθέσιμο (όχι ιδιαίτερα φτηνό ωστόσο)
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#797109 Θενκς!
Δεν είχα ιδέα τι εστί, αλλά διάβασα διάφορα στα sites, οπότε οκ.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#798002 Βρήκα μια καλή προσφορά στο BF και αγόρασα για πρώτη φορά τη σειρά cold.Rdy των adidas ultraboost.
Η αίσθηση στο πόδι είναι λίγο διαφορετική. Το παπούτσι είναι πιο ζεστό και πιο στενό. Προσοχή σε όσους το προτιμήσουν και έχουν στον μυαλό τους τις ωφέλιμες διαστάσεις των λοιπών ultraboost.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#798253 Έχω πάρει γάντια νεοπρέν (από αυτά που έχουν οι βατραχάνθρωποι) για χρήση στο ποδήλατο με πολύ κρύο +/- βροχή. Είχα διαβάσει σχετικά σχόλια και όντως επιβεβαιώθηκαν.
- τα κακά
αν όταν βάλεις τα γάντια τα χέρια σου είναι κρύα τότε μπορεί να ξυλιάσουν, μεγάλη απογοήτευση αν δεν το ξέρεις/περιμένεις.
όχι τόσο εύκολο να τα βάλεις/βγάλεις και γίνεται ακόμα χειρότερο αν τα βγάλεις και τα ξαναβάλεις μετά από λίγο που έχουν υγρανθεί
Αν είναι χοντρά (παίζουν από 0,5-3,5mm), όχι πολύ βολικά για λεπτές κινήσεις (το ίδιο ισχύει για όλα τα χειμερινά γάντια) αλλά τελικά μπορείς να κάνεις πιο πολλά από όσο νομίζεις στην αρχή γιατί είναι εύκαμπτα

- τα καλά
όταν τα χέρια και τα γάντια δεν είναι κρύα όταν τα φορέσεις τότε δεν χαμπαριάζεις τίποτα ακόμα και μετά από πολλή ώρα σε πολύ κρύο. Είναι πολύ εντυπωσιακό και ευχάριστο. Ίσως βολεύει να βρέξεις τα χέρια σου πριν τα βάλεις, θα περιαματιστώ.
Πολύ λογικό κόστος σε σχέση με άλλα ποδηλατικά χειμερινά γάντια (10-15+ προς 60-90+ μέχρι 6 φορές φτηνότερα)
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
#800034 Χάζευα και πέτυχα μια πολύ δυνατή προσφορά! Το zackret έχει ultraboost 22 μπλε στα 95€! Θα τα χτυπούσα αλλά πήρα ένα μπουφανακι Columbia για τα κρύα ,αααααν τα δούμε φέτος!
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#800047 Εμένα τα ultraboost μου φάνηκαν τραγικά σε πάτημα. Τεράστια απογοήτευση μετά από τα τόσο θετικά σας σχόλια.
Αντίθετα το Columbia μπουφάν που είχα πάρει online (σε πολύ καλή έκπτωση, λίγο πριν πάω Ισλανδία) προέκυψε εξαιρετικό σε ποιότητα υλικών κατασκευής, θερμομόνωσης (δεν είναι χοντρό αλλά έχει κάτι σαν αλουμινόχαρτο που αντανακλά την δική μου θερμότητα που το νιώθεις αμέσως), τσέπες, αντοχή κλπ.
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
#800059 Εγώ τα ultraboost τα φοράω από όταν είχαν πρωτοβγεί! Πολύ ευχαριστημενος σε καθημερινή χρήση και σε τρέξιμο μου έκαναν αλλά μέχρι 5-6 άντε και καμία φορά 7 χιλιόμετρα προπόνηση αλλά σε χόρτο! Μέχρι εκεί! Η Columbia έγινε αγαπημένη μάρκα όταν είχα ξαναπάρει ένα μπουφανακι πριν 3 χρόνια αλλά έκανα το λάθος και το έπλυνα σε πλυντήριο χωρίς να προσέξω και χάλασα την αδιαβροχοποιηση (αυτό που ονομάζει η Columbia Omni tech) . Το άλλο που λες που αντανακλά την θερμότητα είναι το Omni heat και εγώ προσωπικά το βρίσκω εξαιρετικό σαν τεχνολογία ! Είναι μπουφάν που το φοράς, κρυώνεις λίγο στην αρχή μόλις βγεις έξω αλλά μετά από πολύ λίγη ώρα και ειδικα αν περπατήσεις και ανεβάσεις ελαφρώς θερμοκρασία είσαι Τελεια!
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
sknipper έγραψε:Έχετε άποψη για το site http://www.jordan-greecc.com ;; Είναι επίσημο με γνήσια προϊόντα, το εμπιστευόμαστε ή όχι;

Αν κρινω απο τις τιμες και το greecc, τρωνε μπανανες
Άβαταρ μέλους
By g8777
#832821 Ναι εννοειται, πατας κλικ αφοβα, μην το σκεφτεσαι,.

jordan-grecc.com.ru.bg λεμε, μεγαλη οικογενεια σαητ για ολα τα φτωχα παιδια των Βλακανιων.

:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#832823 Τι μαλλακας ειμαι τελικα... Ενω το ηξερα οτι δεν πρεπει ουτε κλικ να πατησω μη μου φαει κανενα δαχτυλο η μαιμου, τελικα με εφαγε η περιεργεια και το πατησα :lol:

Εικόνα