Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Morx
Dimitris_P έγραψε:VDSL θα σου παίξει, τηλεφωνία δεν θα σου παίξει γιατί η Nova δεν δίνει κωδικούς τηλεφωνίας.

Δεν με ενδιαφερει η τηλεφωνια.
Υπαρχει καποιο demo του interface του καθως και αναλυτικες ρυθμισεις που εχει;
Ειδα στα specs τι υποστηριζει αλλα δεν τα αναφερει ολα απ'οτι καταλαβα.

Θελω ARP Binding για wake on wan σε συσκευες.
Εαν υπαρχει υποστηριξη για Vlan ωστε να κλειδωσω εκει μεσα οσες smart παπαρολογιες ειναι μεσω cloud
Κτλ κτλ ...
Άβαταρ μέλους
By Morx
#840649 Γιατι το fire and forget και η ξεγνοιασια μετραει.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#841134 Λέμε για γραμμές 150, 300, 500, 1000... Όταν πρωτομπήκε η οπτική στην πολυκατοικία πήρα 500 που ήταν φτηνά για τον πρώτο χρόνο ή 6μηνο και μετά το γύρισα σε 150. Μου δίνει ίδια ταχύτητα και σε upload οπότε είμαι 150/150. Δεν μπορώ να πω ότι καταλβα κάποια διαφορά. Μια χαρά βλέπω 4Κ στην TV με τα 150 ενώ ταυτόχρονα άλλος βλέπει σε κομπιούτερ κάτι άλλο και ο τρίτος σερφάρει κλπ. Στα κατεβάσματα τόρεντ πάλι δεν βλέπω διαφορά γιατί το αδύνατο σημείο δεν είναι η σύνδεσή μου αλλά η διαθεσιμότητα στην πηγή ή στα στενέματα στη διαδρομή. Σε ελάχιστες περιπτώσεις πχ update από Apple, Microsoft ίσως να υπήρχε μια μικρή διαφορά αλλά άνευ σημασίας γιατί όλα τελειώνουν σε δευτερόλεπτα/λεπτό.
Τι πρέπει να κάνει κανείς στο σπίτι του, με οικιακή χρήση, όχι να έχει στήσει ιντερνετ κλαμπ, για να μην του φτάνουν τα 150 και να θέλει 300-500+;;
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#841141 Αν θες να κατεβάσεις παιχνίδια κάμποσων GB θες να το κάνεις γρήγορα.
Επίσης αν οικονομικά η διαφορά είναι μικρή δεν υπάρχει και λόγος να μην το κάνεις.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
NickTG έγραψε:Αν θες να κατεβάσεις παιχνίδια κάμποσων GB θες να το κάνεις γρήγορα.
Επίσης αν οικονομικά η διαφορά είναι μικρή δεν υπάρχει και λόγος να μην το κάνεις.

Ετσι. Δεν την καταλαβαινεις καθε στιγμη που σερφαρεις τη διαφορα, αλλα οταν τυχει και την αισθανθεις, σκεφτεσαι ΧΑΛΑΛΙ :thumbsup:

Για παραδειγμα εγω που εφαγα 1 ωρα να ανεβασω στο Google Drive το σχεδον 3GB backup του Viber πριν λιγες μερες, σκεφτομουνα ολη την ωρα ποσο σουπερ θα ηταν να ειχα κανενα 100αρι upload αντι για 10αρι που εχω :x
Άβαταρ μέλους
By glf
#841162 Εγώ είμαι με Actual Rate(Up/Down) 5496/45578 kbps και δε πιστεύω την καλή μου τύχη :)
Κάθε ένας μας έχει από κινητό και Η/Υ και είμαστε μια χαρά.

Δεν είναι τι εργαλείο έχεις, είναι πως το χρησιμοποιείς....
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
glf έγραψε:Δεν είναι τι εργαλείο έχεις, είναι πως το χρησιμοποιείς....

Δεν παιζει ρολο το μηκος, η τεχνικη μετραει :shifty:

Φιλε οτι και να λεμε, αλλο 50 αλογα αμαξι, αλλο 300 αλογα αμαξι. Μπορει στην καθημερινοτητα στην πολη να μην αισθανθεις τη διαφορα, αλλα μια στο τοσο που θα πας ενα ταξιδακι θα γουσταριζες λιγο γκαζι παραπανω :s_wink
Άβαταρ μέλους
By bill33
#841169 στο σπίτι που είμαι έχουν το βασικό πακέτο της virgin media
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By bill33
#841171 Και αυτό είναι από το κινητό στο παράθυρο γιατί εντός σπιτιού είναι χάλια το σημαΕικόνα
Άβαταρ μέλους
By Chris
George_Prix έγραψε:
glf έγραψε:Δεν είναι τι εργαλείο έχεις, είναι πως το χρησιμοποιείς....

Δεν παιζει ρολο το μηκος, η τεχνικη μετραει :shifty:

Φιλε οτι και να λεμε, αλλο 50 αλογα αμαξι, αλλο 300 αλογα αμαξι. Μπορει στην καθημερινοτητα στην πολη να μην αισθανθεις τη διαφορα, αλλα μια στο τοσο που θα πας ενα ταξιδακι θα γουσταριζες λιγο γκαζι παραπανω :s_wink

Ε ναι αλλα μη μου αντιστοιχεις την 150αρα με τα 50 αλογα. Το σωστο ειναι: αλλο 250 αλογα αμαξι, αλλο 800. Μεχρι χθες μου εισασταν με τις ΕΩΣ 24 (6.5 πραγματικα με διακοπες καθε μιση ωρα) και σημερα σνομπαρετε τις 150αρες
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#841175 Σημερινη με το κινητο του γιου μου που ειναι 5G.

Εικόνα

- Μπαμπα μη μου τρως τα Μεγκαμπαιιιιιιιιιι :s_cry
- Τα γουστα πλερωνονται παιδι μου :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By glf
George_Prix έγραψε:Φιλε οτι και να λεμε, αλλο 50 αλογα αμαξι, αλλο 300 αλογα αμαξι. Μπορει στην καθημερινοτητα στην πολη να μην αισθανθεις τη διαφορα, αλλα μια στο τοσο που θα πας ενα ταξιδακι θα γουσταριζες λιγο γκαζι παραπανω :s_wink

Ναι ρε συ και τα σαξόραλλα στους αγώνες μας βαράνε γενική.