Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By 224v
#859298 Για μένα τα παιδιά πρέπει να αθλουνται και να το κάνουν με ευχαρίστηση. Δυστυχώς πλέον ο πρωταθλητισμος τα καταπιέζει και οι γονείς καταληγουν να γίνονται απαιτητικοί. Εάν έχουν το ταλέντο θα αναδειχθούν εύκολα και πιο πάνω αλλά δεν πρεπει να γίνει αυτοσκοπος. Διότι ένας τυχαίος τραυματισμός απογοητεύει και μάλιστα αν κάνει χρόνο να γιατρευτεί.
Η μητέρα μου με έγραψε στην ομάδα του Παναθηναϊκού για κολυμπι, τότε για να γυμνάζομαι αφού η Αθήνα τότε δεν είχε αθλητικα κεντρα. Η θυσία ήταν μεγάλη γιατί κατεβαιναμε στην πισίνα στο Χατζηκυριακειο, 3 φορές τη βδομάδα και τις Κυριακές στη λίμνη Βουλιαγμενης. Όλα αυτά με ΜΜΜ.
Άβαταρ μέλους
By fokion
#859352 Εχωντας την εντυπωση οτι τα βλεπουμε ολα ασπρο μαυρο χωρις να κοιταμε το.... γκρι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κατ΄αρχην για το κολυμπι. προσωπικά πιστευω οτι ως χωρα που εχει μπολικη θαλασσα αν μη τι αλλο πρεπει να ξερουμε να... επιπλεουμε!!! Δειτε ποσους πνιγμους εχουμε...

Τωρα το αν το παιδί μας θελησει να το παει παραπερα αγωνιστικά???? Αυτο ειναι ενα αλλο θεμα......

ΠΧ η κορη μου ασχολειται με το λατιν. Περασε απο μπαλετο χιπχοπ μοτερνο και δεν... κολλησε στο λατιν οπου πλεον συμετεχει και σε αγωνες. ( Παρενθεση. για τυπικους λογους ολοι οι χοροι που ανεφερα ΔΕΝ θεωρουνται ως αγωνισμα απο το κρατος να μοριοδοτουνται κλπ ασχετα αν υπαρχουν κριτες που βαθμολογουν καταταξεις μεταλια κλπ κλπ)
Ολα αυτα βεβαια ειναι αποφασεις δικές της καθοτι ως γονεις χορεβουμε σα μπετοβεργες σε τρυκιμια :lol: :lol: :lol:
ΔΕΝ το βλεπει ως επαγγελμα ( ναι ισως οκ κανα χαρτζιλικι με κανα μαθημα σε πιτσιρικια) αλλα κυριως ως εκτόνοση απο το διαβασμα της δευτερας και του χρονου τριτης λυκειου. Σαφως υπαρχουν και αλλα κοριτσια που το βλεπουν ως επαγγελμα τους στο συντομο μελλον και εχουν διαφορετική αντιμετόπιση στο θεμα.

Κι ενα τελευταιο . Οταν οι μεγαλες θελησαν να μαθουν να οδηγουν, ημουν η προφανης απαντηση. Ηδη απο το πρωτο "μαθημα" συνηδητοποιησα οτι δεν εχω οχι τις γνωσεις οδηγησης, αλλα τη γνωση του ΤΡΟΠΟΥ να μεταδωσω αυτα που ξερω....
( με συνεποια νευρα καυγαδες κλπ )
Οποτε και τις παρεπεμψα αρδην σε επαγγελματίες.
Τι θελω να πω. Πιστευω οτι δεν αρκει ως γονεις "να ξερουμε", κατι, πρεπει και να μπορουμε να το μεταδόσουμε....
Άβαταρ μέλους
By bill33
Zorz έγραψε:Υπάρχει κανένας άλλος ex-pat εδώ μέσα που είναι γραμμένος στους εκλογικούς καταλόγους εξωτερικού, που έλαβε σήμερα spam από την Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου; :hmmm:

Ήρθε σε email που χρησιμοποιώ μόνο για τράπεζες, λογαριασμούς κλπ, και με το οποίο γράφτηκα ως εκλογέας εξωτερικού. Μέσα στο κείμενο αναφέρει ρητά το context (ότι απευθύνεται σε ομογενείς), οπότε είναι φως φανάρι από που βρήκαν τα στοιχεία μου:

Φίλες και φίλοι,

Σε 100 ημέρες από σήμερα, στις 9 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθούν οι Ευρωεκλογές στην Ελλάδα και εσείς οι ομογενείς μας, χάρη στην ιστορική μεταρρύθμιση της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα μπορέσετε να ασκήσετε το εκλογικό σας δικαίωμα, μέσω της επιστολικής ψήφου.

Αννούλα, το GDPR το έχεις ακουστά; Θα σε πάμε αίμα. :s_airkiss

Εικόνα

To φάγατε το κορίτσι :svivhaha:
https://www.in.gr/2024/03/15/politics/e ... io-tis-nd/
«Αυτό, γιατί η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να συμμετέχω άθελά μου στις προσπάθειες κάποιων να πλήξουν τον θεσμό της επιστολικής ψήφου, την Κυβέρνηση Μητσοτάκη ή το κύρος της Ελλάδας», τονίζει η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Ασε μας κουκλίτσα μου. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#859729 " Ο Βουδας θα ήθελε να μην διεκδικήσεις ξανά περατζαδες στας Ευρωπας".

"μπουχοχουχουχου"

"Τσωπα τσωπα, γιοματος ο τόπος από ΝΠΙΔ, επιτροπές,ΜΚΟ, ΟΤΑ"

( σνιφ,σνιφ,σουφρωνει χείλη)

(Της ανασηκώνει το πηγούνι)

" Εντάξει; Τώρα πάρε αυτά και πήγαινε να γίνεις όμορφη"

( Της δίνει ένα κουβάρι κατοσταυερα και μια ελαφριά ξυλια στα καπουλια).

(Ρετιρέ, τίτλοι τελους)
Άβαταρ μέλους
By 224v
#859736 Με το περιβάλλον που κινείται έτσι καλά κατέληξε, θα βρει ίσως ένα ακόμα χορηγό σαν τον προηγούμενο ώστε να συνεχίσει να δαγκώνει. :yahoo: :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
bill33 έγραψε:To φάγατε το κορίτσι :svivhaha:
https://www.in.gr/2024/03/15/politics/e ... io-tis-nd/
«Αυτό, γιατί η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να συμμετέχω άθελά μου στις προσπάθειες κάποιων να πλήξουν τον θεσμό της επιστολικής ψήφου, την Κυβέρνηση Μητσοτάκη ή το κύρος της Ελλάδας», τονίζει η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Ασε μας κουκλίτσα μου. :thumbsdown:

Ας μην έμπλεκε με σκληρούς καρjόληδες:

Hello there,

Thank you for reporting this to the Mailchimp Abuse Desk.

We certainly understand the frustration that comes along with receiving unsolicited bulk email messages. As an email service provider, we hold a strict stance against unsolicited mail and take spam complaints very seriously.

The information you provided has allowed us to locate the account in question, and we are currently investigating the issue.

:ninja:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#866063 Συνεχίζεται η ιστορία επαναπατρισμού…

Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα στην Ελλάδα το πρώτο δικό μου περιστατικό. Αρθροπλαστική γόνατος. Πήγε τρένο μέχρι τώρα, πρώτη μέρα είχε ήδη όλη την κάμψη 90-100 μοίρες ανέβηκε όλη τη σκάλα και μετά από 7 μέρες περπάτησε χωρίς πατερίτσες. Πλέον είναι σπίτι και είναι τελείως fit. Την ευχαριστώ πολύ που με εμπιστεύτηκε…

Δεν πήρε ούτε ένα χάπι μορφίνης, ούτε tramal ούτε τίποτα. Μόνο Depon και ένα αντιφλεγμονώδες. Ο αναισθησιολόγος, ο φυσικοθεραπευτής και οι νοσηλεύτριες έπαθαν πλάκα. Στην καμπύλη πόνου είχε συνέχεια μηδέν!

Πριν 4 εβδομάδες έκανα το ίδιο χειρουργείο σε μια ασθενή στη Γερμανία με βάρος 240 κιλά…! Πήγε και εκείνο σφαίρα…!

Η φάση επαναπατρισμού διαρκεί ακόμη, έχω βρει τα πατήματα μου, συνεργάζομαι με αξιόλογους συναδέλφους και προχωράει μια ομάδα που στήνουμε… Ένα νοσοκομείο φαίνεται επίσης να μας προωθεί.

Ο τεχνικός της εταιρίας έπαθε πλάκα με την τεχνική κτλ… η ίδια η εταιρία εργαλείων με ρώτησε να πάω να τους δείξω tips and tricks για τα μεγάλα συστήματα γόνατος.

Γενικά έχει τρέξιμο αλλά στο τέλος ελπίζω το τέλος να είναι αίσιο.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
PeterPan έγραψε:Δεν πήρε ούτε ένα χάπι μορφίνης, ούτε tramal ούτε τίποτα. Μόνο Depon και ένα αντιφλεγμονώδες. Ο αναισθησιολόγος, ο φυσικοθεραπευτής και οι νοσηλεύτριες έπαθαν πλάκα. Στην καμπύλη πόνου είχε συνέχεια μηδέν!

Φαντάζομαι και φαντάσου τι έχουν δει τα ματάκια τους ως τα τώρα από καθηγητάδες και μαθητάδες.
Μπράβο Πέτρο .
Άβαταρ μέλους
By Serf
224v έγραψε:Συγχαρητήρια!!! Πέτρο σίγουρα θα φτιάξεις εξαιρετικό τημ. Τυχεροί εκεί στη Θεσσαλονίκη
Για τόσο σημαντικά θέματα, δε θεωρώ περίεργο τον ιατρικό "τουρισμό".

.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#866119 Και οι Έλληνες πήγαιναν Λονδίνο κάποτε. Τώρα έρχονται από Μ.Ανατολη, για εξωσωματικές, καρδιά, και οι τραυματισμοί είναι καλή περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#866163 Σε 240 κιλά είναι πολλά τα θέματα. Και από πλευράς αναισθησίας, χιερουργικών δυσκολιών, πρόγνωσης (πόσο θα αντέξει το πλαστικούλι με τόσα κιλά) αλλά κυρίως από τα μεγάλα ποσοστά επιπλοκών. Στο Αγγλικό ΕΣΥ είχαν όριο BMI 40, πιο πάνω γόνατο δεν σου έβαζαν. Πλέον δεν το λένε επίσημα γιατί είναι λέει διάκριση αλλά πολλοί αποφεύγουν τους τόσο παχύσαρκους.
224v έγραψε:Και οι Έλληνες πήγαιναν Λονδίνο κάποτε. Τώρα έρχονται από Μ.Ανατολη, για εξωσωματικές, καρδιά, και οι τραυματισμοί είναι καλή περίπτωση.
Εμένα ο πατέρας μου είχε πάει Λονδίνο. Και γνωστός που ζει Λονδίνο πήγε Αμερική.
Σε εξωσωματικές είμαστε πολύ φτηνότεροι στην Ελλάδα και οι έλεγχοι είναι σχεδόν ανύπαρκτοι οπότε βάζουμε πιο πολλά έμβρυα μπας και πιάσει κανένα. Και μάλλον και οι διαδικασέις με δανεικά ωάρια πρέπει να είναι πιο εύκολες.
Και στην Τουρκία ακούω πάνε πολλοί για δόντια (εμφυτεύματα τα οποία είναι πανάκριβα στην "Δυτική" Ευρώπη όπως και οι οδοντίατροι) και πλαστικές (προσώπου, κοιλιάς, μποτόξ, κολλαγόνα και άλλα, κάνουν και μπραζίλιαν λιφτ που ψιλοαπαγορεύεται λόγω συχνότητας επιπλοκών).