Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By red_monster
JarnoT έγραψε:Α, βέβαια!
Νόμιζα είχες και στο παρελθόν ultra.
Στο φόρεμα και στο νιώσιμο είναι από την πρώτη γενιά τους πάρα πολύ καλά. Και στην άνεση/μαλακωσιά επίσης.
Αυτό που είναι υπό συζήτηση είναι η σταθερότητα από έναν αριθμό χλμ και έπειτα.
Αλλά αν δεν πολυτρέχεις (ως 10-15χλμ), για περπάτηματα ή ώρες στατικός όρθιος είναι ταμάμ.
Με το καλό!

Συμφωνώ μέχρι κεραίας. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#772332 δεησε ο θεος και πηρα μαγιω.
Απο ανακυκλωμενα μπουκαλια απο τους ωκεανους λεει. Δλδ ποσο τερμα πιο πρασινος οικολογικος σε συναρτηση με τη πετρελαιαρα? :inlove:
Το βρηκα σε ενα στοκατζιδικο στα Ster cinemas στους Α Αναργυρους, εχει γενικως ακριβα προιοντα,αλλα εαν καταφερεις και βρεις νουμερο,θα παρεις κατι ακριβο σε πολυ καλη τιμη.Εγω το τσιμπησα στα 46 ευρω.
https://www.hackett.com/intl/recycled-n ... &cgid=MC18
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#775969 Τυχαία δοκίμασα τα Adidas Ultraboost για τα οποία λέτε τόσα καλά λόγια. Τεράστια απογοήτευση. Ξεπερνάω το αισθητικό, περί γούστου κλπ αλλά όταν το πάτησα ένιωσα ότι ξεχάσανε να βάλουν μαλακωσιά στο εμπρός μέρος. Αν τρέχεις πηδώντας στις φτέρνες πρέπει να είναι μια χαρά. Το πίσω είναι αφράτο και μαλακό, συννεφάκι αφράτο και ξαφνικά καθώς γυρίζει το πόδι για να πάει προς τα εμπρός τελειώνει η άνεση, ντούρο, τούβλο. Μπαρδόν, τι έγινε, το κοίταζα και το ξανακοίταζα, το πήγα αργά, μετά γρήγορα αλλά δεν το άντεξα. Άρχισα να σκέφτομαι ότι ίσως το πόδι μου ήταν κουρασμένο επειδή 2 ώρες πριν έτρεξα για πιο πολύ από όσο έπρεπε με τελειωμένο παπούτσι που με κουράζει αλλά στο καπάκι δοκίμασα ένα καλό Asics Quantum και ένιωσα έτοιμος να ξανατρέξω. Οπότε Ultraboost από μένα γιοκ.
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
#776238 Εγώ βρήκα προσφορά στα Nike epic react flyknit 2 στα 75€ και είπα να τα δοκιμάσω αντί για ultraboost . Η χρήση που ήθελα ήταν αθλητικό για κάθε μέρα και όχι για τρέξιμο μιας και εκεί τα hoka δεν τ αλλάζω με κανένα!! Πολύ ευχαριστημένος ως τώρα ,και αν σκεφτεί κανείς και το 50αρικο που γλίτωσα από την διαφορά με τα ultraboost τότε είμαι ακόμα πιο ευχαριστημένος!!! Θα τα ξανάπαιρνα ασυζητητί σε αυτή την τιμή !
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#777951 Ήρθαν τα καινούργια μου παπουτσάκια και τα έτρεξα.
Altra Provision 6 στο από κάτω χρώμα https://www.altrarunning.eu/uk/m-provis ... 75445.html
Εικόνα
Zero drop 30-30mm (ή 28-28), 256 γραμμάρια (σε μέγεθος 42,5/UK8/US9/JPN27cm) καθόλου άσχημα για stability παπούτσι (και πολύ λιγότερο από όσο λέγανε πολλά μπερδεμένα sites). Κλασικό Altra φαρδύ-άνετο εμπρός (όχι τόσο όσα τα προηγούμενά μου).
Έχει λέει 2 τρόπους στήριξης για τους πρηνιστές, το guide rail (πως ψάχνουν για να βρούνε όνομα για κάθε τι) που βασικά είναι η προέκταση της σόλας στα πλάγια (που θα αρχίσει να σε καθοδηγεί όταν κουραστείς κι αρχίσεις να πιέζεις προς τα μέσα. Στο πιο πάνω μοντέλο το πιο ενισχυμένο paradigm το έχει και από έξω) και μια πως να το πω, σαν φασκιά εσωτερικά στην καμάρα που συνδέεται με 2 θηλιές με τα κορδόνια (φαίνονται οι 2 πορτοκαλιές θηλιές), όσο πιο πολύ τα σφίγγεις τόσο πιο πολύ σου στηρίζουν την καμάρα. Άρα η υποστήριξη είναι διττή και ρυθμιζόμενη. Ευτυχώς δεν με ενόχλησε, είχα μια ανησυχία μήπως μου κάνει φουσκάλα.
Έχοντας διαβάσει και δοκιμές κλπ συμφωνώ ότι δεν είναι πολύ αφράτα (που επειδή είμαι και βαρύς δεν το πολυθέλω γιατί ψιλοβουλιάζω) αλλά έχει καλύτερη απόκριση. Αυτό που δεν έχω δει στη μία φορά, 5χλμ που τα κυκλοφόρησα είναι τα συστήματα υποστήριξης που λέει. Λένε ότι αρχίζεις να το καταλαβαίνεις όταν κουραστεί το πόδι πιο πολύ. Θα δείξει όταν κάνω πιο μεγάλες αποστάσεις.
Γενικά μου άρεσε πολύ, λίγο πιο σφιχτό από τα προηγούμενα αλλά κατάλαβα την επιπλέον σταθερότητα που δίνει μια αμεσότητα (λιγότερο φλου). Και το ένιωσα ότι μάλλον είναι γρήγορο, απλά εγώ λόγω πολύ ποδηλάτου έχω ξεμάθει να τρέχω. Έχει πλάκα πως όταν έχεις καιρό να κάνεις το νιώθεις σε διαφορετικούς μύες.
Επειδή έχω εμπειρία με zero drop και επειδή φαίνεται μου ταιριάζει δεν μου προκαλεί καμία ενόχληση. Γενικά λένε για προσαρμογή εβοδμάδων και εναλλαγή κλπ. Κλασικά zero drop, με κάνει να χτυπάω το έδαφος με το μέσο ενώ με παπούτσια με 8-10mm drop χτυπάω με φτέρνα.
Το μόνο μείον μέχρι στιγμής η σόλα που είναι θορυβώδης. (Στα προηγούμενα Altra μου μετά από κάποια χλμ η σόλα βεντούζωνε και άκουγες πλοπ-πλοπ καθώς ξεβεντούζωνε). Δεν είναι σοβαρό αλλά θα προτιμούσα την σχεδόν απόλυτη ησυχία που πετυχαίνεις όταν ο τρόπος που ακουμπάει το πόδι σου στο έδαφος συγχρονίζεται με το ρυθμό σου και τότε, σαν αιλουροειδές, δεν ακούγεται τίποτα. (sknipper ο αίλουρος... όποιος με έχει δει καταλαβαίνει ότι αυτοσαρκάζομαι) :lol:
Εικόνα
Όπως βλέπετε είναι με πολλές σχισμές σαν χειμερινό λάστιχο. Εκεί μέσα πιάνονται μικροί κόκκοι και καθώς οι σχισμές μετακινούνται σε φυσιολογικό δρόμο που δεν είναι απόλυτα τζάμι ακούγονται.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#777963 Ενδιαφέρον σχήμα σόλας!
Σαν να βλέπεις ακτινογραφία με τα κόκαλα της πατούσας :-)
Άβαταρ μέλους
By sknipper
JarnoT έγραψε:Ενδιαφέρον σχήμα σόλας!
Σαν να βλέπεις ακτινογραφία με τα κόκαλα της πατούσας :-)
Τέτοιου τύπου σχεδίαση συναντιέται σε παπούτσια τύπου naturalist που λένε ότι προωθούν τον φυσικό/σωστό τρόπο λειτουργίας του ποδιού και την ενδυνάμωση των μυών.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#784199 https://www.shopathensgreece.com/

Πόσο ύποπτο είναι το παραπάνω eshop?
:hmmm:
Άβαταρ μέλους
By g8777
Πότε Θα Χρεωθώ Για Την Παραγγελία Μου;
Η Χρέωση Θα Πραγματοποιηθεί Με Την Αποστολή Της Παραγγελίας.Αν Η Παραγγελία Σου Περιλαμβάνει Πολλές Αποστολές, Θα Εμφανίζεται Το Αντίστοιχο Ποσό Χρέωσης Με Την Αποστολή Κάθε Προϊόντος.Λάβε Υπόψη Ότι Δεσμεύουμε Αρχικά Το Συνολικό Ποσό Ολόκληρης Της Παραγγελίας. Αυτό, Όμως, Είναι Κάτι Προσωρινό, Καθώς Το Δεσμευμένο Ποσό Αποδεσμεύεται Αυτόματα Μετά Από Μερικές Μέρες.

:iconcool:

( ειναι και πονηροι, για να μην γελασει και ο καθε πικραμενος αφησαν την αγγλικη στα χαρακτηριστικα καθε προϊοντος, πχ https://www.shopathensgreece.com/produc ... -3171.html )
Άβαταρ μέλους
By bill33
JarnoT έγραψε:https://www.shopathensgreece.com/

Πόσο ύποπτο είναι το παραπάνω eshop?
:hmmm:

Δεν είναι ύποπτο.ΑΠΑΤΗ είναι .
Είναι δυνατόν να είναι τόσο φτηνά;Nα μην έχουν τρόπο επικοινωνίας;
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#784392 Άντε ντε.. πάντα αυτό το ερώτημα έχω κι εγώ.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#790069 Πολύ ικανοποιημένος από τα Novablast , ανανεώθηκαν σήμερα
Χρώματακι λίγο περίεργο αλλά τα βρήκα εμπρός μου σε ένα εμπορικό και μαρεσαν.
Τα προηγούμενα βγάλανε περί τα 900 χλμ
Δεν έχουν οπτικές φθορές αλλά τώρα που έβαλα τα καινούργια έχουν πολύ μεγάλη διαφορά , καλά έκανε το Strava και μου φώναζε για αλλαγή
Θα μεταφερθούν στα περιπάτου πλέον. Εικόνα