Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By fokion
Anonymous Founder έγραψε:

Ε, κάπως έτσι δεν έχει καταστραφεί η χώρα σωστά;
"Πέρνα το καλώδιο εναέρια να πάρουμε επιτέλους ρεύμα!"
"Πέρνα το καλώδιο εναέρια να έχουμε επιτέλους τηλέφωνο!"
και τώρα, ήρθε και η ώρα των οπτικών ινών....
"Πέρνα τες εναέρια να τελειώνουμε"! :s_shout

Όχι ρε @, να μην τις περάσεις ενάερια, να σκάψεις όπως σκάβουν σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο. Πας στην Ρόδο και στην Λέρο και οι Ιταλοί είχαν περάσει τα πάντα υπόγεια, και ήρθαν μετά οι Έλληνες και τα έκαναν σκ@τά.
:s_shout

:s_wacko

Ακριβώς..... Ο δικος μου ηταν οπως ειπα μερακλής ( ή και εγω ηξερα τι ηθελα.. ) και τα περασε καλιτεχνία..
Στους υπολοιπους τα περασαν εναερια...

Τωρα γιατι πρεπει ( στη δική μου περιπτωση) κατι που ειναι υπογειο στο δρομο, να το βγαλεις, να φυτεψεις κολώνα, να το ανεβασεις στα 4-5 μετρα, να το ξανακατεβασεις στους 50 ποντους, για να μπει το κουτί και ο κουβιδης... Go figure..
Ποτέ δε το καταλαβα αλλα ως γνωστόν δεν ειμαι κι οτι πιο εξυπνο.

Ναι πρiν 50 χρονια που ΔΕΝ υπηρχαν γραμμες τηλεφωνου/ρευματος, ναι το καταλαβαινω το εναεριο για να καληφθεί γρήγορα ο κοσμος.
Τωρα ομως που ειναι αντικαταστασεις?? ναι οκ το καταλαβαινω οτι εχει κοστος το σκαψιμο ( για ΔΕΗ ) αλλα οι ρημαδες οι οπτικές ΕΙΝΑΙ υπογειες...
Άβαταρ μέλους
By cabala10
Anonymous Founder έγραψε:
Bayern7 έγραψε:A ρε ρδέλα, κάποιον του χάριζαν γαίδαρο και αυτός τον κοίταζε στα δόντια λένε στο χωριό μου.

Αλλά έπρεπε να είχατε κι εσείς τέτοιες ταχύτητες να δω πόσο θα κάνατε τους καλαίσθητους μετά.

g8777 έγραψε:Ναι ρε, χαλαρα, και παραπανω ανεβαζει , εχει ψωμι ακομα να δωσει η γραμμη.

Εικόνα

ΡΕ ΒΑΛΤΕ ΟΠΤΙΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΠΌ ΤΟ "ΕΩΣ 24" (=ΠΡΑΚΤΙΚΑ 4-5MBPS) ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΟΥΜΠΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΜΑΣ ΓΤΧΜ. :s_mad

Ε, κάπως έτσι δεν έχει καταστραφεί η χώρα σωστά;
"Πέρνα το καλώδιο εναέρια να πάρουμε επιτέλους ρεύμα!"
"Πέρνα το καλώδιο εναέρια να έχουμε επιτέλους τηλέφωνο!"
και τώρα, ήρθε και η ώρα των οπτικών ινών....
"Πέρνα τες εναέρια να τελειώνουμε"! :s_shout

Όχι ρε @, να μην τις περάσεις ενάερια, να σκάψεις όπως σκάβουν σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο. Πας στην Ρόδο και στην Λέρο και οι Ιταλοί είχαν περάσει τα πάντα υπόγεια, και ήρθαν μετά οι Έλληνες και τα έκαναν σκ@τά.
:s_shout

:s_wacko

δεν βλεπεις τι γινεται στην πατρα? τωρα η δημαρχαρα θελει τις εταιρειες να σκαψουν εναμιση μετρο σε καθε δρομο μετα την βυθιση της οπτικης για να περασουν ασφαλτο........
Άβαταρ μέλους
By 224v
#837795 Αυτός θέλει να του φτιάξουν 7 χλμ υπογειοποιηση για το τραίνο!! ώστε να φτάσει στο νέο λιμάνι. Ούτε σε άλλα 10 χρόνια...

.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#838043 Στην γειτονιάΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
By skous
Anonymous Founder έγραψε:Μπορώ να το κάνω όταν είμαι εγώ διαχειριστής, σε 3 χρόνια από τώρα. Αλλά σε κάθε περίπτωση, δεν θα επιτρέψω να κάνουν ό,τι γουστάρουν και να ξέρετε πως και οι εργολάβοι, έχει να κάνει με το πού θα πέσουν και τι θα τους επιτρέψεις. Αν τους το κάνεις εύκολο, θα το περάσουν χύμα πάνω στον τοίχο.
Αν τους κάνεις τον δύσκολο και ζητήσεις να γίνει σωστά η δουλειά, θα την κάνουν σωστά.

Αυτό μακάρι να το καταφέρεις. Δε πολλούς δεν ιδρώνει το αυτί… :(

< >
Άβαταρ μέλους
By Chris
#840253 Πρεπει να εχω τη χαμηλοτερη συνδεση στην Ολλανδια. 50mbit, εδω και 5-6 χρονια, ηταν 30 ευρω οταν την ξεκινησα κι εχει φτασει 35 πλεον. Συνδεεται γυρω στα 65-70 πραγματικα mbit, δεν κολλαει πουθενα, εχει τελεια χαρακτηριστικα, αψογο μοντεμ, δεν μου δημιουργηθηκε ποτε η αναγκη να ανεβω παραπανω, με καλυπτει απολυτα. Μαλλον η εταιρια βαρεθηκε να βλεπει ενα ξεχασμενο 50mbit μεσα στο εξελοφυλλο με τις συνδεσεις γεματο κατοσταρες διακοσαρες και χιλιαρες και θα με αναβαθμισει στα 100 λεει, δωρεαν :s_biggrin

Η γραμμη σημερα:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#840259 Να δούμε εδώ πότε θα ξεκολλήσουν με τον ηλίθιο κανόνα 10% του download το upload, ειδικά σε FTTH δεν υπάρχει λόγος.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#840265 Μια χαρουλα!

Εγω το περισσοτερο που εχω δει στη ζωη μου ειναι 215 Mbps Download και 68 Mbps Upload. Αλλα σε διαφορετικες μετρησεις εχω δει αυτες τις τελικες.

Περιμενω με το καλο να παρω κανενα 5G κινητο να κανω κι εγω λιγη φιγουρα :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#840609 https://www.protothema.gr/greece/articl ... i-periohi/

Λαμία: «Κυνηγοί» χαλκού ρήμαξαν καλώδια του ΟΤΕ και «έριξαν» το ίντερνετ σε ολόκληρη περιοχή

Ευκαιρία για οπτική ίνα
Άβαταρ μέλους
By Morx
#840625 Ξερουμε αν το FritzBox 7530 θα παιξει μπαλα σε VDSL Nova 100/10 ? Credentials εχω, απο ρυθμισεις και βεσπα γνωριζω.
Δεν με ενδιαφερει η τηλεφωνια, μου σπανε ηδη τα παπακια στο κινητο και στη δουλεια!
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#840630 VDSL θα σου παίξει, τηλεφωνία δεν θα σου παίξει γιατί η Nova δεν δίνει κωδικούς τηλεφωνίας.