Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Ας πούμε.
Προπαγανδιστής ήταν ο γκαίμπελς. Προπαγανδιστής και ο Ρήγας Φερραίος.
Κυβερνήτης ήταν και ο Καποδίστριας, κυβερνήτης και ο Χίτλερ.

Αν σταματήσεις να γράφεις edit mod υπόσχομαι να ψηφίσω ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Η προσφορά περιλαμβάνει βιντεάκι που θα μπαίνει η ψήφος στο φακελάκι και μετά θα κλείνει.

Έχεις μπλέξει τα μπούτια σου.
Εν καιρώ πολέμου υπάρχει γραφείο προπαγάνδας/λογοκρισίας κλπ.
Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τα έχουμε επίσημα σε καιρό ειρήνης...; :vava: :vava: :vava: :vava:

Η δε σύγκριση με Γκέμπελς-Ρήγα;;;; :s_hang
Μήπως ένας στρατιωτικός αρχηγός πρέπει να λέει αντικειμενικά στους στρατιώτες του την αλήθεια (μάγκες είμαστε λιγότεροι και θα τον πιούμε);

ΥΓ: edit mod ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΙΤΖΑΚΩΒΟΥ ΤΩΡΑ.
Αρχίζει να γίνεται ανατριχιαστικό το αστείο.
ΥΓ2: Garland το report μην ξεχάσεις
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#236949 EDDIE_147 δεν υπήρξε κανένα report από τον Red Garland. Συνεχίζεις το ίδιο βιολί ασχολούμενος με ένα χρήστη που δεν σε έχει πειράξει κάπου και χρησιμοποιείς απαράδεκτες εκφράσεις. Επειδή σου έδωσα warn πρόσφατα, στην χαρίζω για το παραπάνω, αλλά στο επόμενο αντίστοιχο, δεν πρόκειται. [Admin]
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#236956 HF
Σπεύδεις με τα βρακιά κατεβασμένα να σβήσεις τη λέξη "βλακείες" που έγραψα στο Μιτζάκωβο ενώ στο άλλο τοπικό πας κάτω από τη λέξη "|λογοκρισία|" που μου απευθύνει άλλος χρήστης και βαράς παλαμάκια.

:s_thumbsup :s_thumbsup :s_thumbsup :s_thumbsup :s_thumbsup :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#236965 Ρε έντυ, για όνομα του θεού που πιστέυεις.

Διάβασε τους λύγκες που εσύ ζήτησες, από τις πηγές που εσύ ζήτησες, σε όποια γλώσσα γουστάρεις, σε όποιο context, σε οτιδήποτε.

Γράφουν πάρα πολύ απλά ότι μας έχει φλομώσει.

η προπαγάνδα δεν σημαίνει αυτή τη [edit mod] που αναμασάς όλη την ώρα.
Ξεπέρασέ το.

Ήμαρτον δλδ.
Δεν μπορεί να γεμίζουν σελίδες επι σελίδων επειδή κάποιος θέλει να επαναλαμβάνει ότι ΑΣΠΡΟ σημαίνει ΜΑΥΡΟ ακόμα και όταν παραθέτουμε τις πηγές που ο ίδιος ζητάει.

Δηλαδή πως θα γίνεται η δουλειά;
Να τα γαμήσουμε όλα τα θέματα δλδ, να ποστάρω εγώ μια τυχαία παπαριά που μου κατεβαίενι στο κεφάλι, και όσοι και να μου λένε να εδώ 1, 2, 3, 4, πηγές σε 50 γλώσσες, κι εγώ κεέι
τζιφάκι, ποστάκι, παπαριά, ούραση, τσιτώνουμε και τον άλλο με λεξούλες κ.ο.κ.

Αλλά ναι kacey μετά το παρεάκι του ΗΦ φταίει.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
KWSN-Men έγραψε:Εγώ λοιπόν δεν καταλαβαίνω γιατί εχει επικρατήσει τόσο κακή άποψη για τον Γκέμπελς.

Διαφημιστής ήταν ο άνθρωπος.

Γιατί προπαγάνδιζε υπέρ του μίσους και του θανάτου. Η λέξη προπαγάνδα per se δεν είναι κάτι το τρομερό. Διαφήμιση και ωραιοποίηση σημαίνει.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
EDDIE_147 έγραψε:HF
Σπεύδεις με τα βρακιά κατεβασμένα να σβήσεις τη λέξη "βλακείες" που έγραψα στο Μιτζάκωβο ενώ στο άλλο τοπικό πας κάτω από τη λέξη "|λογοκρισία|" που μου απευθύνει άλλος χρήστης και βαράς παλαμάκια.

:s_thumbsup :s_thumbsup :s_thumbsup :s_thumbsup :s_thumbsup :s_thumbsup

Ευτυχώς έκανες edit γιατί το warn δεν θα το γλίτωνες αυτή τη φορά. Το βρακιά κατεβασμένα το προσπερνάω, κοίτα να κατεβάζεις εσύ τα δικά σου για τους σωστούς λόγους και μην ασχολείσαι με τα δικά μου.
Σου εξήγησα πως δεν έγινε καμία αναφορά και κανένα report. Get over it επιτέλους, το τι υποθέτεις κάθε φορά και κάνεις θέμα έχει καταντήσει ανέκδοτο. Μεγάλο παιδί είσαι, σωστά;
Όσο για τον otso, επειδή είναι ο γνωστός otso του έχω επιτρέψει να είναι κάπως πιο αθυρόστομος, γιατί τις περισσότερες φορές έχει πλάκα. Εγώ διασκεδάζω κι όταν τα χώνει και σε μένα. Αν θεωρείς πως σε προσβάλλει, κάνε αναφορά.
Δεν είναι κολλητάρι μου και με έχει βρίσει κάμποσες φορές (όχι περισσότερες από κάποιον άλλο που αυτή την στιγμή βγάζει screenshots και ετοιμάζει την... μεγάλη αντεπίθεση πάντως! :lol: ).
Εσύ αμολάς τα flame bait άνευ λόγου και αιτίας, το έχεις καταλάβει ή πρέπει να στο κάνω κέρματα; Προσβάλλεις εντελώς απρόκλητα κόσμο, και συνεχίζεις το ίδιο βιολί ενώ σου έχει γίνει παρατήρηση 10άδες φορές. Αν δεν μπορείς να κουβεντιάσεις ανθρώπινα, μην κάνεις καθόλου τον κόπο.
Είναι η τελευταία εξήγηση και η τελευταία προειδοποίηση. Στο επόμενο ίχνος flame bait προς συγκεκριμένους χρήστες, θα πέσει ο πέλεκυς.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#236972 το θέμα δεν είναι για ποιον έκανε τη διαφήμιση (αν είναι έτσι θα έπρεπε να λιθοβολούμε τους δικηγόρους πχ), αλλά ότι διαμόρφωνε και ο ίδιος την ιδεολογία των ναζί και την πίστευε μέχρι τέλους
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
EDDIE_147 έγραψε:ΥΓ2: Garland το report μην ξεχάσεις

δεν έχω ριπορτάρει ποτέ μέλος εδώ μέσα παρά το shitload που ανέχομαι ούτε παραπονέθηκα ποτέ σε κανέναν εν κρυπτώ, αν θες να πιστεύεις ότι αδικείσαι συνέχισε μη στο χαλάμε. :)
Άβαταρ μέλους
By markvag
REALZEUS έγραψε:
KWSN-Men έγραψε:Εγώ λοιπόν δεν καταλαβαίνω γιατί εχει επικρατήσει τόσο κακή άποψη για τον Γκέμπελς.

Γιατί προπαγάνδιζε υπέρ του μίσους και του θανάτου. Η λέξη προπαγάνδα per se δεν είναι κάτι το τρομερό. Διαφήμιση και ωραιοποίηση σημαίνει.

Εξάλλου ξεκίνησε ως λέξη και πρακτική πιο οργανωμένα από την καθολική εκκλησία... Sacra Congregatio de Propaganda Fide :rtfm:

Βέβαια, όλοι γνωρίζουμε ότι ποτέ η καθολική εκκλησία και καμία θρησκεία δεν θα χρησιμοποιούσε τη δύναμή της για κάτι κακό... :shifty: :lol: :lol:

Δηλαδή ειλικρινά, για να καταλάβω το νόημα των τελευταίων σελίδων του νήματος, πέφτουμε από τα σύννεφα που κομματικό στέλεχος (ιδίως ένα με αρμοδιότητα τα ΜΜΕ) είχε ως job description την προπαγάνδα υπέρ του κόμματος;;;; :dizzy: :omg:

Πρώτη φορά ακούω να συμβαίνει κάτι τέτοιο... :s_omg :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Σου εξήγησα πως δεν έγινε καμία αναφορά και κανένα report. Get over it επιτέλους, το τι υποθέτεις κάθε φορά και κάνεις θέμα έχει καταντήσει ανέκδοτο. Μεγάλο παιδί είσαι, σωστά;

Ακόμα χειρότερα για σένα γιατί δείχνεις τελείως υποκειμενική αντιμετώπιση χρηστών.
Οι δε απειλές απλά κερασάκι.
Κρίμα...

@Μιτζάκωβος
Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω.
Αγνοείς τη βασικότερη παράμετρο του θέματος, δηλαδή τη θέση του Σακελλαρίδη.

Δεν ήταν ούτε μέλος ενός φασιστικού καθεστώτος, ούτε στρατιωτικού σε καιρό πολέμου αλλά εκπρόσωπος τύπου κυβέρνησης σε δημοκρατικό καθεστώς.
Άλλο ο 'διπλωματικός' λόγος, άλλο η προπαγάνδα.

Επειδή έχει μείνει στην καθημερινή διάλεκτο η λέξη με λίγο πιο "ελαφρύ" νόημα δεν σημαίνει ότι έχει χάσει τη σημασία της.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#236984 Παρ ολ αυτα φανταζομαι συμφωνουμε ολοι μας οτι το ιδανικο θα ηταν να ελεγαν την αληθεια και οι εκπροσωποι τυπου και οι δημοσιογραφοι και οσοι ασχολουνται με την ενημερωση/αρθρογραφια/διαμορφωση κοινης γνωμης
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
REALZEUS έγραψε:

The term began taking a pejorative connotation in the mid-19th century, when it was used in the political sphere.

ΟΥΤΕ 200 χρόνια δηλαδή που έχει αρνητική ερμηνεία η λέξη... :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
EDDIE_147 έγραψε:

Ακόμα χειρότερα για σένα γιατί δείχνεις τελείως υποκειμενική αντιμετώπιση χρηστών.
Οι δε απειλές απλά κερασάκι.
Κρίμα...

Kοίτα, δείχνει λίγο γαϊδουριά από την πλευρά σου η παραπάνω πρόταση, αλλά με έχεις συνηθισει δυστυχώς. Το να παραπονιέσαι ειδικά εσύ για το moderating, τελικά δείχνει πως το ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος, σου ταιριάζει γάντι. Εγώ το βλέπω σαν προειδοποίηση, και όχι σαν απειλή. Θα μπορούσα άνετα να σου δώσω κι ένα δεύτερο warn κανονικά και με το νόμο (κανονισμό). Άρα πού είναι η απειλή;
Αν δεν καταλαβαίνεις επίσης τι θέλω να πω για τον otso, δεν σου φταίω εγώ. Είπα πως του συγχωρώ κάποια πράγματα γιατί ο τρόπος γραφής του μου φαίνεται αστείος. Παρόλα αυτά, έχει φάει περισσότερα warn και ban από εσένα, άρα για ποια ειδική μεταχείριση μιλάς.
Μην γυρίζεις σαν 5άχρονο να μου λες πως γιατί κυρία τον άλλον δεν τον βάλατε τιμωρία; Αν θεωρείς πως πρέπει να τιμωρηθεί, πες το καθαρά και ξάστερα. Τι φοβάσαι, μην σε πει κανένας ΤΙΤΙΚΑ;
:shifty:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#237003 Την αλήθεια μπορείς να την πεις με x διαφορετικούς τρόπους (όχι ιδιαίτερα πολλούς) αλλά το πιο σημαντικό να τη διαχειριστείς με 10x διαφορετικούς τρόπους.

Εκεί φαίνεται η μαγκιά ενός εκπρόσωπου τύπου (στη διαχείριση).
Ψέματα λέει ο οποιοσδήποτε ψευτοθόδωρος ο οποίος αναλόγως του πόσο θα το τραβήξει γίνεται και ανάλογα ρόμπα.

Αυτό που διδάσκεται στα πανεπιστήμια είναι ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις για την αντιμετώπιση μιας κρίσης είναι να πεις την αλήθεια και να είσαι όσο πιο ευθύς γίνεται, αλλά να διαχειριστείς τις επιπτώσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Για να επικαλεστώ ξανά τον περίφημο λύγκα

Η προπαγάνδα διαφοροποιείται από την «κανονική» επικοινωνία, επειδή επιδιώκει να διαμορφώσει απόψεις με έμμεσες και συχνά δόλιες μεθόδους.

Το παραπάνω φυσικά δεν είναι δουλειά εκπρόσωπου τύπου αλλά δουλειά ψευτοθόδωρου.
Εκτός αν το ακροατήριο είναι τόσο ΠΡΟΒΑΤΑ που συνεχίζουν να μασάνε απτόητα ότι χόρτο τους πλασάρει ο εκάστοτε από πάνω.

@HF
Αν τα warn σε kacey και εμένα ήταν προϊόν Garland, τουλάχιστον θα είχες κάποια δικαιολογία ότι δεν αντιμετωπίζεις τους χρήστες υποκειμενικά.

Τροφή για σκέψη #2