Από μπετά σα να τελείωσα από αυτή την πλευρά.
Ακόμα σκέφτομαι για την πλακόστρωση.
Το πιο οικονομικό και "σωστό" είναι μια μίξη από πλάκες πεζοδρομιου γύρω από το σπίτι που θα πεσει και πλακα μπετόν για κρατα νακρια τις υγρασίες, και ενα κομματι με κυβολιθο που μπορει να πατησει σε χωμα και αμμο, που δε θα βρεχεται.
PeterPan έγραψε:Λοιπόν αφού μίλησα με 3 τράπεζες, τις πιο γερές,
< >
Άμα παίρνουμε δάνειο, δεν μας νοιάζει το να είναι η τράπεζα φερέγγυα...
Καλύτερα να χρωστάς σε κάποιον που φούνταρε, παρά να σου χρωστάει (να έχεις καταθέσεις)...
Στα σοβαρά τώρα, με το καλό Πέτρο!
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

glf έγραψε:Ο μόνος που τα παλεύει αυτό τον καιρό είμαι εγώ.
Το πιο οικονομικό και "σωστό" είναι μια μίξη από πλάκες πεζοδρομιου γύρω από το σπίτι που θα πεσει και πλακα μπετόν για κρατα νακρια τις υγρασίες, και ενα κομματι με κυβολιθο που μπορει να πατησει σε χωμα και αμμο, που δε θα βρεχεται.
Βλέπω έναν κάναλο για τα νερά αρκετά υπερυψωμένο. Αυτό σημαίνει μπάζωμα γκρος μπετό και πλάκα Καρύστου από ότι λες ότι θα βάλεις. Με την υγρασία του τοίχου που είναι από τσιμεντόλιθους τι θα κάνεις?
seismic έγραψε:glf έγραψε:Ο μόνος που τα παλεύει αυτό τον καιρό είμαι εγώ.
Βλέπω έναν κάναλο για τα νερά αρκετά υπερυψωμένο. Αυτό σημαίνει μπάζωμα γκρος μπετό και πλάκα Καρύστου από ότι λες ότι θα βάλεις. Με την υγρασία του τοίχου που είναι από τσιμεντόλιθους τι θα κάνεις?
Έχεις καταλάβει για ποια χρήση προορίζεται το τοιχείο και μιλάς για υγρασίες ?

Υ.Γ
Μήπως ξέρετε να μου πείτε πως μπορώ να ανεβάσω συνημμένες φωτογραφίες έργων μου από το pc?
Dimitris_P έγραψε:Μέσω τρίτης υπηρεσίας, πχ postimage.org και βάζεις εδώ το τελικό link. Αν τις έχεις ανεβάσει ήδη κάπου public, τότε βάζεις κατευθείαν αυτό το linkΕυχαριστώ!
Τσιμεντοκονίες σε χτιστά έπιπλα τουαλέτας και κουζίνας. Εργασίες που κάνω τώρα. 

stavrosg έγραψε:Ερώτηση για πατητή τσιμεντοκονία: Φτιάξαμε σκαλιά στην πίσω πόρτα που αυτή τη στιγμή είναι σκέτο μπετόν. Αν κάνουμε πατητή αντί για πλάκες ή πλακάκια θα γλυστράει στη βροχή;Η τσιμεντοκονία μπορεί να γίνει πολύ γυαλιστερή όταν την πατάς με το μυστρί πολλές φορές καθώς στεγνώνει. Αν την πατήσεις μόνο 3 φορές δεν θα έχει πρόβλημα για να γλιστρήσεις. Στο τέλος θέλει πέρασμα με ένα καλό λούστρο για να μην λερώνει. Αν αποφασίσεις να κάνεις τσιμεντοκονία ρώτησε να σου πω την τεχνική.
224v έγραψε:απο ραδιο αρβυλα ακουω οτι η Πατητη τσιμεντοκονια μετα απο καποια χρονια παρουσιαζει τριχοειδη που χρειαζονται επισκευη για αισθητικους τουλαχιστον λογους, Ειναι αληθες αυτο?? και πως επισκευαζουν αυτες τις ρωγμες ωστε να αποκατασταθει η οψη της επιφανειας??Η τσιμεντοκονία δεν παθαίνει ρωγμές Ρωγμές παθαίνει από την συστολή διαστολή το σκυρόδεμα κάτω από την τσιμεντοκονία η οποίες εμφανίζονται και στην τσιμεντοκονία. Εγώ αυτά τα επισκευάζω ή με παρετίνη ή με ελαστικό στόκο ρωγμών Η άσπρη τσιμεντοκονία επισκευάζεται πιο εύκολα γιατί άσπρο χρώμα έχει και ο στόκος. Οι χρωματιστές τσιμεντοκονίες πρέπει να πειραματιστείς με χρώμα σκόνης και τον άσπρο στόκο. Πριν τοποθετήσεις όμως τον χρωματιστώ στόκο που έφτιαξες ... άσε το πρώτα να στεγνώσει γιατί ανοίγει το χρώμα του. Ένα πιστολάκι για μαλλιά θα σε βοηθήσει να το στεγνώσεις γρήγορα ώστε να δεις αν έχεις πετύχει το επιθυμητό χρώμα
seismic έγραψε:Εκει θα ερθει προσωπο στο κανάλι μαλλον κυβόλιθος. Ειναι κατηφορα και θα μπαινει και αυτοκινητο.glf έγραψε:Ο μόνος που τα παλεύει αυτό τον καιρό είμαι εγώ.
Η μεριά του τσιμεντόλιθου θα γεμισει χωμα για γκαζόν.
Και του περασα δοκιμαστικα ενα τσιμεντοειδες για υπογεια, που δε τραβα υγρασια.
Το ειχα ηδη απο ενα τοιχειο και το εβαλα για δοκιμη γιατι με βοηθα να βαψω αργοτερα τα τσιμεντολιθα που ειναι ο αυλόγυρος. Κλεινει τις τρυπες και γινεται ωραια επιφανεια και σκετο, χωρις σοβατισμα.