Γιατί είναι πολλά 200 για πίσω τακάκια ? (Carbotech XP8) Είναι μεγαλύτερα από τα μπροστινά των κανονικών αυτοκινήτων
(330 mm δίσκος)
Για τα τακάκια εντάξει το δέχομαι, εμένα πάντως τόσο δεν έχουν τα μπροστά, ειδικά αν πάω και τα βάλω σε άλλο συνεργείο και είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τα φρένα
Μια φορά μόνο με πρόδωσαν, αλλά είχε γίνει η βλακεία και είχαν μπει επάνω άλλα πιο φθηνά, με τα original του δεν μου έχουν ψηθεί ποτέ
Επίσης μιας και έπιασα να μιλάω για αυτοκίνητα μετά από τόσο καιρό, μου
ΚΑΡΑΑΡΕΣΟΥΝ τα pilot sport 3
Πολύ πιο ταιριαστά στο αυτοκίνητο μου από τα ps2, μιας και είναι λιγότερο απόλυτα και αποδίδουν άψογα με το που ανάψει η μηχανή
Είχα τους ενδοιασμούς μου, αλλά τελικά είμαι φοβερά ικανοποιημένος, είναι ότι πρέπει.
Εξίσου καθημερινά με τα sport contact, αλλά δε φθείρονται γελοία γρήγορα όπως αυτά.
Ιταλικά λάστιχα δεν έχω βάλει ακόμα, αλλά με τους γάλλους μάλλον θα συνεχίσω
Αν και είχαν σαφή πτώση στην απόδοσή τους μετά τους πρώτους 6 μήνες, έκτοτε (=2,5 χρόνια) έχουν μείνει πολύ σταθερά.
nass έγραψε:Οχι για τα μπουζί εξ όσων γνωρίζω. Εξάλλου είναι απλό να τα βγάλουν να ρίξουν μια ματιά σε χρώμα-διάκενο.
Λίγο περίεργο δεν είναι που θέλουν να τα αλλάξουν τόσο νωρίς; Στο lexus δεν είναι τόσο απλή η αντικατάσταση (και προφανώς και το τσεκάρισμα) των τριών πίσω (link). Μήπως γι αυτό; Αλλά και πάλι νωρίς δεν είναι;
Amen and a-women!

Scotch έγραψε:Θα τους ρωτήσω, απλά αυτοί να πουλήσουν θέλουν (είναι και ψιλο-μονοπώλιο) οπότε μπορεί να ισχυριστούν ό,τι θέλουν.
για κανένα λόγο.
Ετσι για την δική σου περιέργεια βγάλε τα μπροστά να δεις πως θα είναι και θα καταλάβεις ότι λενε πιπες
Scotch έγραψε:120.000 μίλια διάβασα κάπου για το lexus...
Στα 150.000 χλμ και αν. Μην ξεχνάς πως το θερμικό μοτέρ ενός συμβατικού αυτοκινήτου στα 100Κ χλμ έχει Χ ώρες λειτουργίας. Στα 100Κ χλμ το θερμικό μοτέρ ενός υβριδικού έχει Υ. Χ>Υ.
Μην τα πειράξεις ακόμα.
@drifter
Παναγιώτη σε V μοτέρ με δύσκολη πρόσβαση στη μία πλευρά, κοιτάζοντας την εύκολη πλευρά ανακαλύπτεις τη μισή αλήθεια. Και αν η άλλη μισή αλήθεια είναι ίδια με αυτή που μπόρεσες να δεις, έχει καλώς. Αν όχι, υπάρχει θέμα.
nass έγραψε:Deleted User 1 έγραψε:Κι εγω καθε φορα ετσι λεω στο ετησιο αλλα παντα στη μεση της χρονιας σκαει κι απο κατι. 630€ σημερα στην Καρεντα. Με τις υγειες μας!!
Τι άλλαξες ? Και γω πλήρωσα €550 για service αλλά τα €100 ήταν 4 μπουζί (ιριδίου) και τα €200 πίσω τακάκια.
Μακάρι να ήταν προγραμματισμένη συντήρηση ή αναλώσιμα. Δες στο Audi topic. Αν και η λάμπα θα πρέπει να θεωρείται αναλώσιμο άσχετα αν έχει 150€.
BEAMS έγραψε:Scotch έγραψε:120.000 μίλια διάβασα κάπου για το lexus...
Στα 150.000 χλμ και αν. Μην ξεχνάς πως το θερμικό μοτέρ ενός συμβατικού αυτοκινήτου στα 100Κ χλμ έχει Χ ώρες λειτουργίας. Στα 100Κ χλμ το θερμικό μοτέρ ενός υβριδικού έχει Υ. Χ>Υ.
Μην τα πειράξεις ακόμα.
@drifter
Παναγιώτη σε V μοτέρ με δύσκολη πρόσβαση στη μία πλευρά, κοιτάζοντας την εύκολη πλευρά ανακαλύπτεις τη μισή αλήθεια. Και αν η άλλη μισή αλήθεια είναι ίδια με αυτή που μπόρεσες να δεις, έχει καλώς. Αν όχι, υπάρχει θέμα.
Μα το είπα μόνο για να δει ότι είναι τρελό να αλλάξει μπουζί σ αυτά τα χιλιόμετρα. Προφανώς κι όταν έρθει η ώρα δε κάνεις μισές δουλειές