Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
JarnoT έγραψε:Κι εγώ δεν έχω προσωπική άποψη για U22, γι' αυτό δεν απάντησα.
Τα 20άρια τα έχω και είναι απίστευτα.
Νομίζω έχουν βαρύνει λίγο, αλλά σαν αίσθηση δεν έχω ιδέα.
Τελικά τα χτύπησα έχω χρόνια να φορέσω Adidas τα τελευταία 6 χρόνια ήμουν στα hovr της under armor. Για να δούμε . Τα βρήκα και με μια ψιλοκαλη τιμή γιατί και αυτά έχουν γίνει πανάκριβα πλέον ..

< >
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
bujinkan έγραψε:Ήρθε το πασχαλινό δωράκι
< >

Άντε ρε, μεγείες!!
Δώσε ίνφο όταν τα χαρείς με το καλό. Κι ας μη μου αρέσει, τα σπάει το χρώμα.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
JarnoT έγραψε:
bujinkan έγραψε:Ήρθε το πασχαλινό δωράκι
< >

Άντε ρε, μεγείες!!
Δώσε ίνφο όταν τα χαρείς με το καλό. Κι ας μη μου αρέσει, τα σπάει το χρώμα.
Βασικά από τα 22 χρώματα που είχε το μοντέλο μόνο αυτό μου άρεσε ..όλα τα άλλα ήταν χάλια στα μάτια μου
Ναι θα τα δοκιμάσω αύριο σε ελαφρύ τρέξιμο και θα επανέλθω .. έτσι και αλλιώς δεν τρέχω πολύ . Μικρές αποστάσεις και ελαφρύ τζογκινγκ

< >
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#760697 Μικρη πληροφορία
Πήγα για ένα γρήγορο περπάτημα (όχι τρέξιμο ) το καθημερινό μου περίπου 5 χλμ
Θελω να πω για το πώς δένει το παπούτσι επάνω στο πόδι μου
Απλά Απαιχτο ..λες και δεν φοράς παπούτσι γίνεται ένα με το πόδι
Αναρωτιέμαι πώς και δεν είχα πάρει στο παρελθόν ποτέ κάποιο ultraboost και γιατί έχει φάει κολημα με τα under armour. TA untraboost είναι κλασεις ανώτερα στο fit από τα ua και τα Asics που στο παρελθόν αγόραζα . Αύριο έχει χαλαρό τρεξιματακι και θα επανέλθω με εντυπώσεις

< >
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#760730 Α, βέβαια!
Νόμιζα είχες και στο παρελθόν ultra.
Στο φόρεμα και στο νιώσιμο είναι από την πρώτη γενιά τους πάρα πολύ καλά. Και στην άνεση/μαλακωσιά επίσης.
Αυτό που είναι υπό συζήτηση είναι η σταθερότητα από έναν αριθμό χλμ και έπειτα.
Αλλά αν δεν πολυτρέχεις (ως 10-15χλμ), για περπάτηματα ή ώρες στατικός όρθιος είναι ταμάμ.
Με το καλό!
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#762398 Έχω ένα θέμα μ' ένα τζιν και δεν εχω βρει λύση όπου εχω ρωτήσει μέχρι τώρα. Το πετάω κι εδώ.

Έχει ενα σημείο πίσω που μοιάζει να μην έχει γίνει σωστά η επεξεργασία στα χρώματα. Καινούριο είναι αλλά δεν το πρόσεξα έγκαιρα για να το επιστρέψω.

Φορώντας το φαίνεται σαν κηλίδα από βρέξιμο. Σε καθαριστηριο με πρότειναν ολικό βαψιμο αλλά δεν με έπεισε.

Αν έχεις κάποιος ιδέα ας δώσει τα φώτα..Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#762409 Εγώ νομίζω πως λόγω του σημείου, δεν έχει γίνει αρκετή φθορά στο "πετροπλύσιμο" που κάνουν οι εταιρίες αφού το τζιν έχει φτιαχτεί για να φαίνεται φθαρμένο.
εγώ θα έπαιρνα ένα γυαλόχαρτο και θα έξυνα προσεκτικά το σημείο.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ νομίζω πως λόγω του σημείου, δεν έχει γίνει αρκετή φθορά στο "πετροπλύσιμο" που κάνουν οι εταιρίες αφού το τζιν έχει φτιαχτεί για να φαίνεται φθαρμένο.

αυτο λεω και εγω.Και δεν θα εκανα τιποτα.Πιστευω οτι μετα απο καποια πλυσιματα δεν θα φαινεται.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ νομίζω πως λόγω του σημείου, δεν έχει γίνει αρκετή φθορά στο "πετροπλύσιμο" που κάνουν οι εταιρίες αφού το τζιν έχει φτιαχτεί για να φαίνεται φθαρμένο.
Αυτό ακριβώς είναι. Η ένωση που υπάρχει εκεί δημιουργεί πολύ παχύ σημείο που "προστατεύει" το γύρω ύφασμα κατά το πετροπλύσιμο.
Άβαταρ μέλους
By egobrain
Anonymous Founder έγραψε:εγώ θα έπαιρνα ένα γυαλόχαρτο και θα έξυνα προσεκτικά το σημείο.

λίγο-λίγο τελικά ήρθε σχεδόν στα ίδια με το υπόλοιπο, δεν διακρίνεται εύκολα τώρα. μια χαρά!
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#766984 έχω βαρεθεί τα σνίκερ να χαλάνε προβλέψιμα γύρω στο χρόνο τους.
τα τελευταία χρόνια εχω πάρει 6-7 μοντέλα από διάφορες μάρκες (τιμές <80€) και σε όλα κάτι θα γίνει :s_hang
μιλάω για σχεδόν καθημερινή και ήπια χρήση.
τρύπες ή σκίσιμο στο λύγισμα του μετατάρσιου στα υφασμάτινα τύπου vans, ξεκολλήματα/σκισίματα στη δερματίνη και γενικά ξεκόλλημα γλώσσας μπροστά ή στην ένωση του πάτου.

προφανώς είναι feature not bug για κατανάλωση αλλά υπάρχει καμιά πρόταση (μάρκα ή μοντέλο σε σνίκερ - όχι αθλητικά με δίχτυ κλπ) για κάτι πιο ανθεκτικό?
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
egobrain έγραψε:έχω βαρεθεί τα σνίκερ να χαλάνε προβλέψιμα γύρω στο χρόνο τους.
τα τελευταία χρόνια εχω πάρει 6-7 μοντέλα από διάφορες μάρκες (τιμές <80€) και σε όλα κάτι θα γίνει :s_hang
μιλάω για σχεδόν καθημερινή και ήπια χρήση.
τρύπες ή σκίσιμο στο λύγισμα του μετατάρσιου στα υφασμάτινα τύπου vans, ξεκολλήματα/σκισίματα στη δερματίνη και γενικά ξεκόλλημα γλώσσας μπροστά ή στην ένωση του πάτου.

προφανώς είναι feature not bug για κατανάλωση αλλά υπάρχει καμιά πρόταση (μάρκα ή μοντέλο σε σνίκερ - όχι αθλητικά με δίχτυ κλπ) για κάτι πιο ανθεκτικό?
https://www.skroutz.gr/s/10881662/Superga-2750-Cotu-Classic-%CE%91%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC-Sneakers-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%B1-S000010-996.html

Βγάλανε τη προηγούμενη σεζόν (άνοιξη έως φθινόπωρο) και είναι ακόμα καινούργια.