< >
< >
sknipper έγραψε:Pitt έγραψε:Η αστρολογία εμπλέκεται μόνο επειδή το θυμήθηκαsknipper έγραψε:Επίσης όσοι στο ζώδιο του Σκορπιού μπορεί να έχουν έντονη μυρωδιά....Η αστρολογία πως εμπλέκεται εδώ;
... ιδρωτίλα άλλων φυλώνΓια πες, για πες... Έχει έρεισμα δηλαδή αυτό που λένε οι κακοί ρατσιστές ότι "οι μαύροι μυρίζουν";, μου είχε κάνει εντύπωση όταν μου το είχαν πει και κάποια κοπέλα με πρόβλημα ήταν σκορπιός κι έτσι μου έμεινε. Θυμάμαι ότι όποτε την συναντούσα το πρόσεχα και με χάλαγε γιατί κατά τα άλλα ήταν κορίτσαρος. Μετά από λίγα χρόνια που την ξαναπέτυχα δεν μύριζε πια.
Φυσικά και οι μαύροι μυρίζουν (θυμίζει λίγο ζωική μυρωδιά) και πριν προλάβετε να με κατηγορήσετε για ρατσιστή και όχι πολιτικά σωστό κι επειδή το είχα συζητήσει με μαύρο συμφοιτητή μου, λυπάμαι που είμαι εγώ που θα σας το πώ αλλά και στους μαύρους οι λευκοί μυρίζουν (κάπως σαν κοτοπουλίλα).![]()
Αλλά δεν είναι όλοι οι μαύροι το ίδιο, ίσως να έχει να κάνει με την προέλευση, ο συγκεκριμένος πάντως που το συζήτησα νομίζω ήταν από το Μπουρουντί και αν και μύριζε λίγο ήταν από τους πιο καθαρούς μαύρους (και μάλλον γιος πολύ υψηλά ιστάμενου στη χώρα του).
edmond έγραψε:Δεν έχεις μυρίσει Πακιστανό μάλλον γι' αυτό μιλάς!
QsisVTS έγραψε:Σήμερα ανακάλυψα ότι αν πιεστεί αρκετά το κεφάλι σου μπορεί να βουλώσει το αυτί σου

markvag έγραψε:QsisVTS έγραψε:Σήμερα ανακάλυψα ότι αν πιεστεί αρκετά το κεφάλι σου μπορεί να βουλώσει το αυτί σου
Έχω ένα προαίσθημα πως δεν θέλω να ξέρω πως το ανακάλυψες αυτό...![]()
21 quadra έγραψε:Οι Ινδοί μυρίζουν έντονα από το coconat oil που βάζουν στα μαλλιά τους και ο ιδρώτας τους από το κάρι και τα υπόλοιπα μπαχαρικά, 8 χρόνια με Ινδούς πλήρωμα στα καράβια και αρκετές επισκέψεις διάρκειας μηνών σε Ινδία, Πακινστάν, Μπάγκλαντές και Κεϋλάνη με έχουν μπουκώσει για την υπόλοιπη ζωή μου.
markvag έγραψε:QsisVTS έγραψε:Σήμερα ανακάλυψα ότι αν πιεστεί αρκετά το κεφάλι σου μπορεί να βουλώσει το αυτί σου
Έχω ένα προαίσθημα πως δεν θέλω να ξέρω πως το ανακάλυψες αυτό...![]()
εκεί κανονικά αν ήμασταν έξω θα μπορούσε να με σκότωνε ειδικά αν με πίεζε σε κάνα πεζοδρόμιο
Germany vaccination: Fines plan as measles cases rise
Parents in Germany who fail to seek medical advice on vaccinating their children could face fines of up to €2,500 (£2,175; $2,800).
Health Minister Hermann Gröhe said it was necessary to tighten the law because of a measles epidemic.![]()
![]()
A mother of three died of measles in the city of Essen this week.![]()
![]()
.................................
Italy has recorded nearly three times more measles cases so far this year than for all of 2016.
Last week the Italian government ruled that parents must vaccinate their children against 12 common illnesses before enrolling them at state-run schools. The list includes measles, polio, whooping cough and hepatitis B.
.............................................
Italian officials have attacked what they call "anti-scientific" theories which have led to vaccination rates falling well below levels deemed safe to prevent outbreaks.
............................................
The World Health Organization (WHO) says that since the introduction of two doses of anti-measles vaccine across Europe the number of cases has dropped sharply. The total in 2016 - about 5,000 - was the lowest ever recorded.
But 14 European countries are described as "endemic" for measles, and most cases this year were reported in seven of them: France, Germany, Italy, Poland, Romania, Switzerland and Ukraine. The largest outbreaks are in Italy and Romania, the WHO says.
The second measles jab needs to be administered to at least 95% of the population, the WHO says - a level not reached in the endemic countries.![]()
![]()
)

Geo f1 έγραψε:Υπερβαση στη στοματικη υγιεινή
.

Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]