Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By manosky
#175263 Δύναμαι να είπω ότι η ανωτέρω αντιπαράθεσις, καίτοι αγοραία, είναι αγνοτέρα ετέρων που παρατηρούνται σε διάφορα τόπιξ.
Άβαταρ μέλους
By g8777
manosky έγραψε:Δύναμαι να είπω ότι η ανωτέρω αντιπαράθεσις, καίτοι αγοραία, είναι αγνοτέρα ετέρων που παρατηρούνται σε διάφορα τόπιξ.

Καλα κατσε να δεις αποψε που εχουμε ραντεβου στο Olympic με κατι γαυρους και θα δεις μετα ποσο αγνες θα ειναι οι κοπελες..

:shifty: :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#175285 Δεν πιστευα ποτε οτι θα ταυτιστω με μια επισημη ανακοινωση ελληνικης ομαδας, ακομα και αυτης που υποστηριζω.

http://www.aekfc.gr/newsdetails/anakoinosi-pae-aek-46804.htm?lang=el&path=596744788

Σαν τα ο χω γραψει εγω. Βεβαια κουβεντα για τη δικια του καμπουρα αλλα οκ. Γι αυτο ειμαστε εμεις εδω, να φαει τη γιουχα, να καταλαβει οτι τσαμπα σωτηρες δεν υπαρχουν και δεν μασαμε κουτοχορτο μετα απο τοσα λαμογια που χουν περασει απο την ομαδα.

< G3
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#175295 Λολολολολ ποιοι είναι αυτοι που αναφέρονται ως "εμείς" στην ανακοίνωση της Κούλας?? Λολολ
Καλά τα είπε ο Μαρινάκης, δεν υπάρχει ομάδα ΑΕΚ πια. Κ μάλιστα δεν πρόσβαλλε καθόλου την ιστορική ομάδα, τους γατουληδες πρόσβαλλε.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Deleted User 1 έγραψε:Δεν πιστευα ποτε οτι θα ταυτιστω με μια επισημη ανακοινωση ελληνικης ομαδας, ακομα και αυτης που υποστηριζω.

http://www.aekfc.gr/newsdetails/anakoinosi-pae-aek-46804.htm?lang=el&path=596744788

Σαν τα ο χω γραψει εγω. Βεβαια κουβεντα για τη δικια του καμπουρα αλλα οκ. Γι αυτο ειμαστε εμεις εδω, να φαει τη γιουχα, να καταλαβει οτι τσαμπα σωτηρες δεν υπαρχουν και δεν μασαμε κουτοχορτο μετα απο τοσα λαμογια που χουν περασει απο την ομαδα.

< G3

Ερώτηση ενός υγιούς φιλάθλου, γιατί τέτοιο θεωρώ τον εαυτό μου και εσύ συγκεκριμένα το ξέρεις φίλε μου Στέφανε. Ξέρεις ότι είμαι γέννημα θρέμμα Πειραιώτης και είμαι φίλαθλος του Ολυμπιακού από παππού και πατέρα, αλλά ξέρεις ότι πήγαινα να δω τον Εθνικό στη Γ & Β Εθνική που ήταν πριν κάποια χρόνια, ξέρεις και με έχεις πετύχει να είμαι στο μπάσκετ της ΑΕΚ με τους φίλους ΑΕΚτζήδες, ξέρεις ότι έχω δει την Ερμιόνη στο Κρανίδι και αν κάτσω να θυμηθώ που αλλού έχω πάει, θα κάνω λίστα.
Αναρωτιέμαι όμως, εμένα τι με αφορούν αυτές οι δηλώσεις σαν υγιή φίλαθλο; Τι με αφορούν επίσης οι δηλώσεις Μαρινάκη;
Γιατί να ασχοληθώ εγώ με έναν ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ σκιώδη και υπόγειο πόλεμο συμφερόντων;;;
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Deleted User 1 έγραψε:Δεν πιστευα ποτε οτι θα ταυτιστω με μια επισημη ανακοινωση ελληνικης ομαδας, ακομα και αυτης που υποστηριζω.

< G3

Ρε σεις, και ο g (ή εγώ :innocent: ) να το είχε γράψει, τόσο χώσιμο δεν θα του έριχνε του μαουνιέρη. Δίκιο έχει βέβαια ο Τίγρης σε αυτά που λέει, αλλά το θέμα είναι όπως λέει και ο Stefan, αυτά που ΔΕΝ λέει.

Το καρφί στο τέλος για ποιον/ποιους είναι ? Υπάρχει ακόμα ο Χατζηχρήστος ? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
Giuseppe Busso έγραψε:

Αναρωτιέμαι όμως, εμένα τι με αφορούν αυτές οι δηλώσεις σαν υγιή φίλαθλο; Τι με αφορούν επίσης οι δηλώσεις Μαρινάκη;
Γιατί να ασχοληθώ εγώ με έναν ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ σκιώδη και υπόγειο πόλεμο συμφερόντων;;;

Ακριβώς αυτό Γιάννη. ΔΕΝ μας αφορούν και δεν πρέπει να μας αφορούν. Εξ' ου και ξεκίνησα το ποστ μου με το bold. Απλά στη συγκεκριμένη περίπτωση με βρίσκει σύμφωνο το περιεχόμενο, εκφράζει δηλαδή τα πράγματα όπως εγώ προσωπικά τα εκφράζω στις ποδοσφαιρικές μου συζητήσεις. Οι επιδιώξεις και η στρατηγική πίσω από την ανακοίνωση μου είναι αδιάφορα. Εγώ κοιτάω τι κάνει ο γατάκης για τη δικιά μου ομάδα και όχι για τις άλλες.

@ace

Το καρφί στο τέλος πρέπει να είναι για κάτι μαλακισμένα που πήγανε στο ξενοδοχείο και κράξανε μετά τους παίχτες. Λες και ο Τζανετόπουλος μπορούσε να παίξει ως Νέστα χθες και αντ' αυτού έπαιξε ως Τζανετόπουλος. :whatever:
Άβαταρ μέλους
By mmarkom
#175353 Γαμώ τον Όλσεν τους και την ανικανότητά τους, στο τελευταίο λεπτό έχασα την ανατροπή και 300 ευρώ κέρδος
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#175354 Όπως είδατε ασχολήθηκα με το ματς όσο θα ασχολούμουν με έναν αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - Ηρακλή Ψαχνών.
Τι να σχολιάσεις αγωνιστικά;
Όλο το ματς συνοψίζεται στην παρακάτω εικόνα.

Εικόνα

Τόοοοοοοοοση είναι η διαφορά σε όλα τα επίπεδα.

Αυτό που ήθελα να σχολιάσω ήταν οι δηλώσεις του Βαγγέλη. Όχι το περιεχόμενο μιας και αυτά είναι γνωστά σε όλους πλην των τυφλωμένων χανουμιών, αλλά το ύφος του Βαγγέλα.
Βαγγέλα είσαι ένας από εμάς. Όπως χαμογελούσες μετά το τέλος του αγώνα, να ξέρεις ότι έτσι χαμογελάμε κι εμείς όταν .....πατάμε τα σκουλήκια.
Γλέντησε τους. Μη σταματάς. Χθες ήσουν όπως πρέπει να είναι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Απόλυτος, ισοπεδωτικός, χλευαστικός και ειρωνικός προς τους αντιπάλους.

ΥΓ: Διάβασα την ανακοίνωση της κούλας. Μέσα σε όλες τις γραφικότητες και τις ιδεοληψίες, γράφει σε κάποιο σημείο "Εμείς την ποδοσφαιρική τεχνογνωσία την είχαμε πολύ πριν από αυτόν. Ένα δικό μας πρωτάθλημα στην περίοδο της κυριαρχίας μας, που ήταν μικρός για να θυμάται, αξίζει όσα όλα τα δικά του κλεμμένα πρωταθλήματα"..
Επειδή λοιπόν μπορεί ΕΣΕΙΣ με ένα "άρλεκιν" να παραμυθιάζεστε, ΕΜΕΙΣ είμαστε εδώ να σας τα θυμίζουμε.

Άβαταρ μέλους
By mmarkom
#175364 Έτσι μπράβο, για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεώτεροι, όταν ο Ολυμπιακός ακόμη και με διοίκηση τύπου Σαλιαρέλη έφερνε παιχταράδες και έπαιζε απίστευτη μπάλα με Μπλαχίν, μας ξέσκιζε όμως η διατησία οπότε όλα ήταν καλά.Η ομάδα του Μπλαχίν θα έπρεπε να είχε πάρει πρωτάθλημα αναλογικά με τη μπάλα που είχε παίξει
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#175366 Καλά άμα το πρωτάθλημα το έπαιρνε όποιος έπαιζε την καλύτερη μπάλα τότε την τελευταία 20ετία έπρεπε να είχε 2-3 η ΑΕΚ, 3-4 ο βάζελος και τα υπόλοιπα ο gay και να μην υπάρχει και καμία αμφισβήτιση από κανέναν για κανέναν. Αλλά δυστυχώς δεν πάει έτσι. Έχει κι άλλους παράγοντες η εξίσωση, εξωαγωνιστικούς κυρίως.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#175899 http://aek1924.gr/podosfairo/podosfairo-andrwn/item/52218-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B4%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%AF%CF%89%CF%82-%CE%BF-%CE%BC%CF%80%CE%AC%CE%B3%CE%B5%CE%B2%CE%B9%CF%84%CF%82

Αποφασίζει λέει ο Μπάγιεβιτς για Δέλλα!! :rant: :rant: Και για το |λογοκρισία| το βάτραχο ποιος αποφασίζει γαμω τα καντήλια μου??? :protest:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#175900 Να χάσετε πρώτα το Σάββατο και μετά τον διώχνετε με την ησυχία σας :iconcool: