Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#753094 Γκεακο μονο 4 ατομα τσιμπησαν (εγω δεν μετραω :shifty: ).

Επομενη προσπαθεια: βαζεις ηλεκτροδια στις ρωγες σου.

Καντο και θα σου φερω τον Μικερφουλη ντυμενο στα Ρεντμπουλιστικα. :oops:
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#753177 Τα παπούτσια μυρίζουν ολίγον τι ναιντιλα, αλλά η φόρμα είναι όπως πρέπει, τέρμα μπασκετική. Όχι σαν κρητική βράκα, που φαίνεται η κάλτσα σοσονι και η τρίχα στο πόδι.
Άβαταρ μέλους
By dimik
Dodger έγραψε:Τα παπούτσια μυρίζουν ολίγον τι ναιντιλα, αλλά η φόρμα είναι όπως πρέπει, τέρμα μπασκετική. Όχι σαν κρητική βράκα, που φαίνεται η κάλτσα σοσονι και η τρίχα στο πόδι.
+1

Αν είχε και κουμπιά στο πλάι θα ήταν 90ιλα

< >
Άβαταρ μέλους
By dimik
Dodger έγραψε:Τα παπούτσια μυρίζουν ολίγον τι ναιντιλα, αλλά η φόρμα είναι όπως πρέπει, τέρμα μπασκετική. Όχι σαν κρητική βράκα, που φαίνεται η κάλτσα σοσονι και η τρίχα στο πόδι.
+1

Αν είχε και κουμπιά στο πλάι θα ήταν 90ιλα

< >
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
#757677 Ψάχνω να πάρω ένα ζευγάρι για κάθε μετά στη δουλειά (δουλειά γραφείου) αλλά να μπορώ να το βάλω και σε μια βολτίτσα για κάνα καφέ. Μέχρι τώρα φορούσα ultra boost αλλά δεν θέλω Ν ανέβω τόσο.Κοιτάω γύρω στο 60αρι να δώσω. Είμαι ψημένος για τα under Armour charged vantage .Τα έχει κανείς;Καμία άλλη Καλη πρόταση σ αυτά τα λεφτά; Ας είναι και σε πιο lifestyle στυλ, αρκεί να είναι άνετα για πολύωρη χρήση (από τις 06:00 τον πρωί μέχρι 7-8 το βράδυ)
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
manoliossss έγραψε:Ψάχνω να πάρω ένα ζευγάρι για κάθε μετά στη δουλειά (δουλειά γραφείου) αλλά να μπορώ να το βάλω και σε μια βολτίτσα για κάνα καφέ. Μέχρι τώρα φορούσα ultra boost αλλά δεν θέλω Ν ανέβω τόσο.Κοιτάω γύρω στο 60αρι να δώσω. Είμαι ψημένος για τα under Armour charged vantage .Τα έχει κανείς;Καμία άλλη Καλη πρόταση σ αυτά τα λεφτά; Ας είναι και σε πιο lifestyle στυλ, αρκεί να είναι άνετα για πολύωρη χρήση (από τις 06:00 τον πρωί μέχρι 7-8 το βράδυ)

Adidas Gazelle
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
Giuseppe Busso έγραψε:
Adidas Gazelle

Busse έπιασες κατευθείαν το στυλ μου! Είναι άνετα για πολύωρη χρήση ;

Ωραια και τα geox,δεν τα είχα καθόλου στα υπόψη!
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
manoliossss έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:
Adidas Gazelle

Busse έπιασες κατευθείαν το στυλ μου! Είναι άνετα για πολύωρη χρήση ;

Ωραια και τα geox,δεν τα είχα καθόλου στα υπόψη!

Εγώ τα έχω βολευτεί. Ανάλαφρα, φλατ στη σόλα αλλά εσωτερικά έχει καλούτσικη καμάρα.
Θέλει προσοχή το καστόρι μονάχα. Αγόρασε και ένα γυαλόχαρτο αν τα πάρεις.
Είναι από τα παπούτσια που φοράς με φόρμα, με τζιν, με παντελόνι. Σε βγάζουν ασπροπρόσωπο.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#760530 Έχω ακούσει κακά σχόλια για τα 21 πάντως, οπότε δεν ξέρω αν τα 22 θα είναι καλύτερα. Όλοι ορκίζονται στα 20. Ακόμη βέβαια, δεν τα έχω βρει σε καλή τιμή, και σύντομα θα μείνω χωρίς παπούτσια...
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#760566 Κι εγώ δεν έχω προσωπική άποψη για U22, γι' αυτό δεν απάντησα.
Τα 20άρια τα έχω και είναι απίστευτα.
Νομίζω έχουν βαρύνει λίγο, αλλά σαν αίσθηση δεν έχω ιδέα.