Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
Deleted User 1 έγραψε:Γενικώς διαπιστώνω μια ευαισθησία όταν θίγονται αριστερίζουσες απόψεις.

Deleted User 1 έγραψε:ΠΡΟΣΟΧΗ δεν θίγω πολιτικά το θέμα!

Πάλι καλά δηλαδής... :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By GTS
#220181 Δεν διαβασα όλα για το Πλαισιο αλλα η συγκεκριμενη εταιρεια είναι ιστορικη για τα Ελλ δεδομενα και δεν πρεπει να την κατηγορούμε αδικα. Η δικη μου εμπηρεια είναι ότι από την στιγμη που αποφασισαν να προωθουν τοσο πολύ τα προιντα Τούρμπο Χ το μαγαζι χαλασε και μετα από μερικες επισκεψεις σταματησα να πηγαινω και σπανια αγοραζω κατι από αυτους. Είναι προφανες ότι οι πωλητες είναι σε πολύ πιεση να πουλησουν τα Τούρμπο γιατι εκει εχει μεγαλυτερο περιθωριο κερδος το μαγαζι. Είναι κριμα γιατι ποιοτικα είναι αθλια. Τελος όταν μιλαμε για πωλήσεις μπορει να σε διωξουν αν δεν χαμογελας στους πελατες. Εχει γινει σε πολλες δουλιες που υπαρχει επικοινωνια με κοσμο...
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#220182 Μιλησα μαζι τους. Εδειξα κατανοηση αλλα και παραλληλα μια δυσαρεσκεια, σε στυλ να ξερετε οτι ερχομαι αλλα να εχετε το νου σας. Η προσφορα εγινε γραπτη μεσω email.

Μακαρι να ειναι τοσο ευγενικοι και στην καθημερινοτητα οσο εδειξαν.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
nass έγραψε:Εμένα πάντως οι πιο ενδιαφέρουσες συζητήσεις μου φαίνονται αυτές που υπάρχει διαφωνία. Αντιθέτως τα "+1" δεν τα χρησιμοποιώ ποτέ και τα προσπερνάω τσάκα-τσάκα όπου τα βλέπω.

Μα θα συμφωνήσω. Αλλά εδώ δεν έχουμε αυτή την περίπτωση. Όπως λέει και μια ψυχή, αυτή είναι η γνώμη μου! :s_biggrin
Νομίζω, πως για να αποφύγουμε ανούσιες αντιπαραθέσεις με τους ίδιους πρωταγωνιστές, καλό είναι κάποιες φορές ν' αφήσουμε και κάτι να πέσει κάτω και απλά να μην απαντάμε, γιατί άκρη δεν βγαίνει.
Για παράδειγμα, ας δούμε λίγο τι λέει και ποιος λέει το καθετί. Πχ αν γράψω στο ποδοσφαιροτοπικό εγώ και πω την @@ρια μου, θα πρέπει να με πάρετε σοβαρά; Δεν είναι φανερό πως είμαι άσχετος; Δεν είναι φανερό πως δεν έχω ιδέα και δεν ξέρω τι λέω; Θα το κάνω για την αναμπουμπούλα και για να γίνει το τοπικό άνω-κάτω. Ε, αν αρχίσετε και μου απαντάτε, θα είναι απλά για το τζέρτζελο.
Το ίδιο που γίνεται και εδώ και κάμποσες σελίδες. Το ίδιο που είχε γίνει και το Μεταναστευτικό και την φωτογραφία του νεκρού παιδιού. Και πόσα ακόμη...
Επειδή λοιπόν δεν γίνεται όσοι moderators και να είμαστε να τρέχουμε ξοπίσω από κάθε τέτοιου τύπου κουβέντα και επειδή ειλικρινά δεν έχει κανείς την πρόθεση να μπανάρει κανέναν, ας μην απαντάμε. Εγώ πια όταν βλέπω κάτι τέτοιο, λέω ένα Oh well... και ασχολούμαι με κάτι άλλο.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
bibendum έγραψε:Μιλησα μαζι τους. Εδειξα κατανοηση αλλα και παραλληλα μια δυσαρεσκεια, σε στυλ να ξερετε οτι ερχομαι αλλα να εχετε το νου σας. Η προσφορα εγινε γραπτη μεσω email.

Μακαρι να ειναι τοσο ευγενικοι και στην καθημερινοτητα οσο εδειξαν.

Εαν μου επιτρεπεις:

- τι ακριβως σημαινει το "να εχετε το νου σας" και πως μπορει να μεταφραστει σε πλεονεκτημα για εσενα, τον εργαζομενο?
- τι πιστευεις οτι κερδισες απο τη σταση σου σε αυτη την τυποις, διαπραγματευση? Είναι κατι χειροπιαστο?
- ποιο ειναι το οφελος απο αποδοχη μιας θεσης με "κατανοηση" και "δυσαρεσκεια"?

Αν δεν θελεις ή πιστευεις οτι σε πιεζω πολυ, μπορεις να μου πεις "δεν σου επιτρεπω" ή και να μην απαντησεις.
Σε καθε περιπτωση, συγχαρητηρια για τη νεα δουλεια.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Anonymous Founder έγραψε:Για παράδειγμα, ας δούμε λίγο τι λέει και ποιος λέει το καθετί. Πχ αν γράψω στο ποδοσφαιροτοπικό εγώ και πω την @@ρια μου, θα πρέπει να με πάρετε σοβαρά; Δεν είναι φανερό πως είμαι άσχετος; Δεν είναι φανερό πως δεν έχω ιδέα και δεν ξέρω τι λέω;

Στην συζητηση που εγινε, σχολιασαν οι:

- g8777
- qsisvts
- Saxon_747
- funkyreverend
- markvag
- bibendum
- trident1971
- socratesn
- Νικος Παππας
- Hellenic Tifosi
- D-Jet
- bill33
- dimvii
- kyr80
- italakias
- JBT
- fokion
- Kacey
- Realzeus

19 φορουμιτες συνολικα, καποιοι με μια προταση, αλλοι εμβαθυνοντας, σχολιασαν το θεμα. Μετά, το focus στραφηκε στον bill33.

Απο οτι φαινεται ομως, κατι δεν σου αρεσε.

Για να ξερουμε λοιπον πως εχουν τα πραγματα,

Με βαση αυτα που ισχυριζεσαι παραπανω,
- ΠΟΙΟΙ απο τους παραπανω φορουμιτες ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ να σχολιασουν ως ΓΝΩΣΤΕΣ στο θεμα και ποιοι "λενε @@ριες"???
- ΠΟΙΟΙ απο τους παραπανω ειναι οι ΑΣΧΕΤΟΙ, και ΠΟΙΟΥΣ πρεπει να ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ? (ποιοι "ξερουν απο μπαλα" δηλαδη και ποιοι όχι, μια και το εριξες στα ταρταρα)
- Ποια ειναι τα ποιοτικα και ποσοτικα ΚΡΙΤΗΡΙΑ που θεμελιωνουν τη διαφορα μεταξυ "αποψης" και "@@ριάς"?
- Τι ειδους ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ καθιστουν καποιον ΓΝΩΣΤΗ για το θεμα, ενω η ελλειψη τους τον κανει ΑΣΧΕΤΟ?
- Σε ποιους απο τους παραπανω ΑΣΧΕΤΟΥΣ προτεινεις ολο το φορουμ "να μην απανταει"?

Ως ανωτατος αρχων, και αφου εχεις συγκεκριμενες αποψεις, διαφωτισε μας παρακαλω...
Ειμαι σιγουρος οτι δεν ειμαι ο μονος με τις παραπανω αποριες.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#220770 Πηγα με την κοπελα μου να ψωνισει κατι και ειδα κοσμο μαζεμενο που διαδηλωναν υποστηρικτικα προς την κοπελα που απολυθηκε. Μεσα ηταν ψιλοαδειο το μαγαζι και ειπα στην κοπελα μου ψιλοδυνατα "Παμε να φυγουμε θα σπασουμε την απεργια αν ψωνισουμε" και πεταγεται μια ηλιθια και λεει "οχι, οχι δουλευουμε κανονικα"