Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
g8777 έγραψε:Μιλαμε για 32 αρη που βγαζει 7k. Science fiction; Σιγουρα. Τωρα αν μου πεις οτι υπαρχουν 584 περιπτωσεις που βγαζουν πανω απο 2,5 κ καθαρα, ξερεις πως αντιμετωπιζονται στατιστικα;
Recycle bin. Δεν υπαρχουν οι κυριοι.

Εγώ ξέρω αρκετούς 32αρηδες που παντελονιάζουν και παραπάνω από 7Κ το μήνα καθαρά, αλλά την εφορία τους την πληρώνει ο Σαββίδης και ο Μαρινάκης. :lol: Έλληνες και ξένους. Η πλειοψηφία είναι και παλτά, ούτε καν της προκοπής εργαζόμενοι.

Αν η δημιουργία εντυπώσεων ήταν ολυμπιακό σπορ, ο εθνικός μας ύμνος θα ανέβαινε Νο1 στα τσαρτ.

Εκτός και αν έτσι είναι η πραγματικότητα :lol: , οπότε καταπίνω το πληκτρολόγιό μου και κατεβαίνω ξανά Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
KiloMeater έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:Πήγα να κάνω κάτι τρύπες πριν στα πλακάκια της κουζίνας για να βάλω ένα ράφι και ξεκόλλησε το πλακάκι! Έλεος με uhu το κόλλησε ο μάστορας; Καλά πολύ ξεφτιλας τελικά ο κατασκευαστής, ο,τι πιο φτηνιαρικο έκανε

Εχεις τρυπάνια ειδικά για κεραμικά/πλακάκια; κάνουνε μεγάλη διαφορά, κόβουν σα βούτυρο. Λογικά με τέτοια το πλακάκι δε θα ξεκόλλαγε , δεν δέχεται κραδασμούς .
Αλλά βέβαια άμα η τοποθέτηση ηταν γεια σου τελείως , απλά έψαχνε δικαιολογίας να ξεκολλήσει.

Σωστός. Και στην πράξη είναι τυχερός που απλά του ξεκόλλησε το πλακάκι και δεν έσπασε εντελώς.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#430391 Η τοποθέτηση είναι γτπ, έχουν σκάσει αρμοί σε πολλά σημεία, άλλα έχουν μπει στραβά κλπ

Η βλακεία είναι ότι ξεκινάνε πάνω από τα ντουλάπια οπότε για να αλλαχθούν θα πρέπει να κατέβουν και τα ντουλάπια

Η αλήθεια είναι ότι δεν έβρισκα το ειδικό τρυπάνι για πλακάκι και τρυπησα με κοινό, οπότε ήταν που ήταν το αποτελείωσα

Βέβαια με το ράφι που έβαλα στηρίχθηκε και σφηνωσε οπότε δεν κουνιέται.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#430404 μαστιχη (αρμοκολλα πολυουρεθανης δλδ) οπου δεν θα ξανασκασει, γιατι παραμενει για παντα ελαστικη.
Άβαταρ μέλους
By fokion
KiloMeater έγραψε:Έκανα ενα γρήγορο μαστορεμα σήμερα, ήθελα να βάλω την ψησταριά σε μια γωνίτσα να μην ενοχλεί και ειχα βρει ενα μέρος οτι πρέπει αλλα είχε χώμα κάτω. Τσιμεντα δεν κατέχω

Έβγαλα χώμα να κατέβει λίγο το επίπεδο, το πάτησα καλά και έριξα ενα σακί χαλίκι 25κιλα ... μετά έβαλα τέσσερις πλάκες τσιμεντένιες 40x40x4 (θεόβαρες)
Μια χάρα βγήκε ,ελπίζω να ειναι σταθερο

Εικόνα

Αντίστοιχη κατασκευή θα κάνω και για το σπιτάκι κήπου αλλά θα βάλω πλέγμα Κυψέλη απο κάτω στο χαλίκι να μην κουνιέται

μια χαρα ειναι. εκανα το ιδιο με 50αρες απλές ομως... εχει να δεις βαρος... ( σε σχεση με 40αρες απλές...)
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#430502 Πείτε μου ότι τρολάρετε :lol: :lol: :lol:

2011, στο εξοχικό η αυλή (διάδρομος, αυλή, γύρω από το σπίτι) ήταν έτσι

Εικόνα

και έγινε έτσι

Εικόνα
upload image

όλες οι πλάκες αφού κατέβηκαν από το φορτηγό αριστερά και δεξιά του διαδρόμου, τις κουβαλούσα με τα χέρια μου εκεί που τις τοποθετούσα με τον πατέρα μου. Μία-μία, δύο-δύο, τρεις-τρεις. Και μετά αναρωτιόμουν πως έβγαλα 2 δισκοκήλες και έκανα χειρουργείο 2 χρόνια μετά.. Αλλά μη γράφετε για 4 πλάκες θεόβαρες :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
g8777 έγραψε:Μιλαμε για 32 αρη που βγαζει 7k. Science fiction; Σιγουρα. Τωρα αν μου πεις οτι υπαρχουν 584 περιπτωσεις που βγαζουν πανω απο 2,5 κ καθαρα, ξερεις πως αντιμετωπιζονται στατιστικα;

Ε, ναι... κάπου τόσοι είναι στην Ελλάδα συνολικά... :lol: Ανεξαρτήτως ηλικίας περίπου 1369. :rtfm:

Οι μισοί από αυτούς κολλητοί του red monster... :lol:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
markvag έγραψε:

Ε, ναι... κάπου τόσοι είναι στην Ελλάδα συνολικά... :lol: Ανεξαρτήτως ηλικίας περίπου 1369. :rtfm:

Οι μισοί από αυτούς κολλητοί του red monster... :lol:

Τα δεδομένα είναι ο γιατρό στα Ευρώπας που βγάζει περί τα 7000 το μήνα
Η προ έγκριση του δανείου που έλαβε

Και ανέφερα οτι το πρόβλημα δεν είναι ούτε η ηλικία, ούτε το τραπεζικό, το πρόβλημα είναι το εκκαθαριστικό της εφορίας που αυξάνει το ρίσκο στον τραπεζικό δανεισμό

Κατανοητό ?
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
Red Garland έγραψε:Ξέρετε κανένα εργοστάσιο στην Αττική να κατασκευάζει περβάζια για πόρτες (κατά προτίμηση ξύλινα); :help:

http://www.woodsystem.gr/more.php?l=el&id=2163
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#430820 Ευχαριστώ, να το διορθώσω, ψάχνω το γύρω-γύρω διακοσμητικό της πόρτας που μπαίνει δίπλα στην κάσα αλλά από εργοστάσιο-βιοτεχνία.
Τα πάνω όπως τα βλέπω είναι για παράθυρα.

Βρήκα κάποιους
http://modawood.gr/products.php?id_cate ... tegory=261
https://www.lygnos.gr/products6.php?wh= ... &open3=121

αλλά τον πρώτο τον ξέρω από τις μελαμίνες egger, πιο πολύ αυτά κάνει οπότε εμπορεύεται, δεν παράγει ο ίδιος.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
dimviii έγραψε:μαστιχη (αρμοκολλα πολυουρεθανης δλδ) οπου δεν θα ξανασκασει, γιατι παραμενει για παντα ελαστικη.

Έβαλα κι εγώ λίγη μαστίχα στις δικές μου ρωγμές. Ψιλομπεζίζει ο υπάρχον αρμόστοκος και η μαστίχη που έβαλα είναι λευκή, βγαίνει και σε άλλα χρώματα ή τον αναμιγνύουν και φτιάχνουν επί τόπου τα μαστόρια;