Υ.Γ. Τι ειναι τα τζολια;
Υ.Γ. Τι ειναι τα τζολια;
g8777 έγραψε:Τα φαγητά του ΙΚΕΑ ΓΑΜΑΝΕΜετά λένε "στην επαρχία τρώνε αληθινό φαγητό, κλπ"

dimik έγραψε:Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, για φρέσκα μακαρόνια με κάποια προσεγμένη σάλτσα με ιδιαίτερα υλικά θες χρόνο, κόπο και έχεις και αρκετή φύρα. Φαντάζομαι δεν μιλάνε για μια απλή καρμπονάρα.
Ναι μεν ακούγεται εύκολο και φτηνό αλλά μπορεί να κοστίσει αρκετά στον εστιατορα.
< >
Νίκος Παππάς έγραψε:Corto Maltese έγραψε:Δεν είναι κουσουρι, έχει όντως σχέση. Όχι για μακαρόνια προφανώς αλλά γενικά η ποιοτική τροφή έχει κόστος. Το ίδιο και η σωστή προετοιμασία, το μαγείρεμα με σεβασμό στα υλικά, κλπ.diplomat έγραψε:Η αξιολόγηση της τιμής είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το επίπεδο γεύσης και πχοιότητας, οπότε εάν έφυγε ευχαριστημένος ο γιανίκ δε βλέπω λόγο να του φάνηκε ακριβή η σαρανταρού.
Αυτό το χαμουτζήδικο κουσούρι να συνδέετε την πχιότητα με το κωλόπιασμα, πρέπει να το κοιτάξετε. Είναι θεματάκι
Από εκεί και πέρα όταν σε σουβλατζίδικο με τραπέζια θες κοντά στα 11-13€ το άτομο, σε προσεγμένο εστιατόριο τα 20€ είναι το λιγότερο που θα πληρώσεις.
Από το Mi A1.
Κάποιος πρέπει να σας μιλήσει για το Ρεξόνα
dimik έγραψε:Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, για φρέσκα μακαρόνια με κάποια προσεγμένη σάλτσα με ιδιαίτερα υλικά θες χρόνο, κόπο και έχεις και αρκετή φύρα. Φαντάζομαι δεν μιλάνε για μια απλή καρμπονάρα.
Ναι μεν ακούγεται εύκολο και φτηνό αλλά μπορεί να κοστίσει αρκετά στον εστιατορα.
< >
dimik έγραψε:70-100 ευρώ για την αστακομακαροναδα, αλλα τόσα για τα υπόλοιπα.
Asimov έγραψε:Για Γλυφάδα είναι οικονομικά και το μαγαζί αξιόλογο.
dimik έγραψε:Καλά 100 είχαμε πληρώσει κι εμείς για 1kg αστακό και άλλο 1+ kg μαγιατικο με σαλάτες κρασιά κλπ πριν χρόνια στην Αλόννησο, αλλά δεν έχει σχέση αυτό με το γιατί πληρώνεις αρκετά για ποιοτικό φαγητό σε ένα εστιατόριο.
Δεν πληρώνεις μόνο τα υλικά αλλά και την προετοιμασία που χρειάζεται, αυτά που θα πεταχτούν αν δεν καταναλωθούν κλπ κλπ
< >
italakias έγραψε:Asimov έγραψε:Για Γλυφάδα είναι οικονομικά και το μαγαζί αξιόλογο.
Και για Σαντορινη ειναι τσαμπα αλλα αμα δεν πουλησεις αερα πως θα κονομησεις.
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]