Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By nEK
#275421 Ποιος ειναι ο Κυρος Γραναζης?

Το νερο που βγαινειναπο το αιρκοδισιο, πριν πεσει στη απυθμενη αβυσσο του σιφωνιου, διανυει μια αποσταση σε μωσαικο.
Θα αφησει σταμπα/σημαδι/βρωμια?
Άβαταρ μέλους
By gianik
nEK έγραψε:Ποιος ειναι ο Κυρος Γραναζης?

Το νερο που βγαινειναπο το αιρκοδισιο, πριν πεσει στη απυθμενη αβυσσο του σιφωνιου, διανυει μια αποσταση σε μωσαικο.
Θα αφησει σταμπα/σημαδι/βρωμια?

Pitt τον λενε κ ολοι οι αλλοι κλαινε!! :lol:

Γι αυτο που λες για το a/c κοιτα μην σου αφησει κιτρινιλλα στο μωσαικο..
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#275443 Α δεν ντρέπεστε... :oops:

nEK, επειδή το νερό αυτό είναι προϊόν συμπύκνωσης υδρατμών, δεν περιέχει άλατα. Υποθέτω λοιπόν ότι δεν θα κάνει ζημιά, εκτός από το ότι στο σημείο εκείνο λόγω της υγρασίας οι ρύποι της ατμόσφαιρας θα επικάθονται πιό εύκολα στο μωσαϊκό.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
nEK έγραψε:Απο που ο TFA peterpan?
amazon.de
Τίποτα το ιδιαίτερο, κοντά στα 12€ ο ένας

Εχει πολλούς αυτής της εταιρίας σε παρόμοια μοντέλα.

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
JBT έγραψε:Να ξαναδηλώσω γοητευμένος από το kärcher sc3 premium που ισοπεδώνει τα πάντα στο πέρασμά του :inlove:

Όπως και με τον delonghi des14 :inlove:

Για πες τι καλό κάνει;
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Pitt έγραψε:Σημειωτέον ότι ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΆΤΑΙ η χρήση οποιουδήποτε εντομοκτόνου κοντά στα μέρη όπου έχει γίνει χρήση του gel. :rtfm:

Γιατί; Αν δεις κάτι όμως αρπάζεις ό,τι βρεις μπροστά σου :lol:

Γιώργο εντάξει με τη βρύση; Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να αποβεί μπελαλίδικη η επιχείρηση αλλαγής.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Dimitris_P έγραψε:
Pitt έγραψε:Σημειωτέον ότι ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΆΤΑΙ η χρήση οποιουδήποτε εντομοκτόνου κοντά στα μέρη όπου έχει γίνει χρήση του gel. :rtfm:

Γιατί; Αν δεις κάτι όμως αρπάζεις ό,τι βρεις μπροστά σου :lol:

1. Γιατί αυτό λέει το data sheet. :shifty:
2. Γιατί το gel λειτουργεί ως δόλωμα, τις έλκει δηλαδή και όταν το δοκιμάσουν, πάπαλα! Αν ψεκάσεις κοντά στο δόλωμα με εντομοκτόνο είναι πιθανόν να μη το πλησιάσουν ποτέ.
Άβαταρ μέλους
By JBT
Dimitris_P έγραψε:
JBT έγραψε:Να ξαναδηλώσω γοητευμένος από το kärcher sc3 premium που ισοπεδώνει τα πάντα στο πέρασμά του :inlove:

Όπως και με τον delonghi des14 :inlove:

Για πες τι καλό κάνει;

Το ένα απολυμαίνει ουσιαστικά χωρίς καθαριστικά (αν κι εγώ κάποιες φορές ρίχνω λίγο υγρό σαπούνι στις επιφάνειες που θέλω για να κάνει σαπουνάδα :lol: καμία σχέση βέβαια με χλωρίνες κλπ).

Το άλλο στεγνώνει τον άερα. Ειδικά για εμένα που σαλτάρω με την υγρασία λόγω άσθματος είναι λουκούμι :inlove:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#275574 Τζάμια ναι, χαλιά δεν ξέρω. Υποθέτω.

Βέβαια παίζει και ρόλο τι εννοείς "καθαρίζει"... Σαν εκείνα τα ειδικά καθαριστικά μηχανήματα που βγάζουν ταυτόχρονα σαπουνόφουσκες και τις ρουφούν κλπ κλπ δεν είναι.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#275817 Εικόνα

Μόλις την βρήκα δίπλα στο τζάκι ανάσκελα ν αργοσβηνει. Δεν ξέρω από που μπήκε πάραυτα γιατί είχα ανοιχτες μπλακονοπορτες με κλειστες σητες
Άβαταρ μέλους
By drdino
#275826 παρ' όλα αυτά
Άβαταρ μέλους
By JBT
#275832 Η κατσαρίδα θα ήταν μάλλον καταναγκαστική και όταν είδε την στραβή μπρίζα, τέζαρε :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
JBT έγραψε:Η κατσαρίδα θα ήταν μάλλον καταναγκαστική και όταν είδε την στραβή μπρίζα, τέζαρε :lol:

Lol

(ψυχαναγκαστική βασικά)

...>.