dstou έγραψε:Ο μέσος 32άχρονος πτυχιούχος εν Ελλάδι δεν παίρνει 7 χιλιάρικα σήμερα. Και γενικά οι τράπεζες είναι εδώ και χρόνια πολύ φειδωλές στην έγκριση δανείων, ιδίως στεγαστικών.Οι παρέες του red monster ειναι ιδιαίτερα εκλεκτές.
< >
mirage έγραψε:dstou έγραψε:Ο μέσος 32άχρονος πτυχιούχος εν Ελλάδι δεν παίρνει 7 χιλιάρικα σήμερα. Και γενικά οι τράπεζες είναι εδώ και χρόνια πολύ φειδωλές στην έγκριση δανείων, ιδίως στεγαστικών.Οι παρέες του red monster ειναι ιδιαίτερα εκλεκτές.
< >
δεν είναι αναγκαίο να γράψεις πάντα κάτι αγαπητέ μοντ. Μερικές φορές είναι πιο χρήσιμο να μην γράψεις, δεν νομίζεις ;
Το πρόβλημα δεν είναι ειναι η ηλικία. Το πρόβλημα είναι το μέσο εισόδημα του 32αρη που δημιουργεί μεγάλο ρίσκο στην τράπεζα.
Σήμερα μου είπε ο 35αρης μπαρμπέρης μου (που βγάζει τον κωλο του γιατί πουλάει φύκια για μεταξωτές χιπστεροκορδελες) οτι εγκρίθηκε στεγαστικό δάνειο.

Dodger έγραψε:@ red_monster μένεις Ελλάδα; Αν ναι, σε ποια πόλη; Που κινείσαι;
Στο κέντρο της Αθήνας
Έχεις ιδέα πόσοι από εδώ μέσα που δεν μιλάνε παντελονιαζουν 2500+ καθαρά το μήνα;

Recycle bin. Δεν υπαρχουν οι κυριοι.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
g8777 έγραψε:Μιλαμε για 32 αρη που βγαζει 7k. Science fiction; Σιγουρα. Τωρα αν μου πεις οτι υπαρχουν 584 περιπτωσεις που βγαζουν πανω απο 2,5 κ καθαρα, ξερεις πως αντιμετωπιζονται στατιστικα;Το μοντέλα έτρεξες πάλι στο spss?
Recycle bin. Δεν υπαρχουν οι κυριοι.
< >
glf έγραψε:Ωραία, έγινε ένα βασικό βήμα. Έχω αφήσει και 4 σωλήνες μέσα στο μπετό για να περάσουν εύκολα καλώδια και το Φ20 για το πότισμα..
για καλώδια υπάρχουν και τα https://www.kouvidis.gr/el/products/int ... tic_pipes/
που έχουν "ατσαλίνα" μέσα για να περνάνε εύκολα τα καλώδια.
Έβγαλα χώμα να κατέβει λίγο το επίπεδο, το πάτησα καλά και έριξα ενα σακί χαλίκι 25κιλα ... μετά έβαλα τέσσερις πλάκες τσιμεντένιες 40x40x4 (θεόβαρες)
Μια χάρα βγήκε ,ελπίζω να ειναι σταθερο

Αντίστοιχη κατασκευή θα κάνω και για το σπιτάκι κήπου αλλά θα βάλω πλέγμα Κυψέλη απο κάτω στο χαλίκι να μην κουνιέται
Πάντως δεν είναι τραγικό να κάνεις τσιμέντο, να κάνεις καλούπι με ξύλο και να βάλεις και ένα πλέγμα μέσα για αντοχή.
Σα να φτιάχνεις κέϊκ είναι. Σωστές αναλογίες υλικών, καλό ανακάτεμα με το φτυάρι και βρέχεις λίγο το μέρος πριν το ρίξεις.
Red Garland έγραψε:@KiloMeater
Πάντως δεν είναι τραγικό να κάνεις τσιμέντο, να κάνεις καλούπι με ξύλο και να βάλεις και ένα πλέγμα μέσα για αντοχή.
Σα να φτιάχνεις κέϊκ είναι. Σωστές αναλογίες υλικών, καλό ανακάτεμα με το φτυάρι και βρέχεις λίγο το μέρος πριν το ρίξεις.
Άσε καλύτερα μη του κάνουν καμία καταγγελία στο συνδικάτο των μπετατζήδων και τρέχει ο άνθρωπος...
Dimitris_P έγραψε:Πήγα να κάνω κάτι τρύπες πριν στα πλακάκια της κουζίνας για να βάλω ένα ράφι και ξεκόλλησε το πλακάκι! Έλεος με uhu το κόλλησε ο μάστορας; Καλά πολύ ξεφτιλας τελικά ο κατασκευαστής, ο,τι πιο φτηνιαρικο έκανε
Εχεις τρυπάνια ειδικά για κεραμικά/πλακάκια; κάνουνε μεγάλη διαφορά, κόβουν σα βούτυρο. Λογικά με τέτοια το πλακάκι δε θα ξεκόλλαγε , δεν δέχεται κραδασμούς .
Αλλά βέβαια άμα η τοποθέτηση ηταν γεια σου τελείως , απλά έψαχνε δικαιολογίας να ξεκολλήσει.