Μια και βλέπω πάντως ότι το παλιό μου νούμερο δεν έχει δοθεί ακόμα, θα επιχειρήσω να το ξαναπάρω, αν αυτό είναι εφικτό.
Μια και βλέπω πάντως ότι το παλιό μου νούμερο δεν έχει δοθεί ακόμα, θα επιχειρήσω να το ξαναπάρω, αν αυτό είναι εφικτό.
Χρήστος Λάππας έγραψε:Το site τους πάντως ζήτησε οδό και αριθμό για να μου δώσει διαθεσιμότητα.

Dimitris_P έγραψε:Ειρωνικά το λες; Γιατί δε νομίζω να σχετίζονται αυτά τα δύο μεταξύ τους. Σπάνια συνεννούνται τεχνικές υπηρεσίες του δήμου. Αντιθέτως, αν είναι στα πλάνα νέα ασφαλτόστρωση, πρώτα προωθούν τυχόν έργα και μετά στρώνουν το δρόμο.
skous έγραψε:Kάνε click πάνω τους (δύσκολο γιατί ειναι γτπ η υλοποίηση). Αν δεν μπορείς πάνω σε αυτό που είσαι, κάνε στο διπλανό π.χ. Σου λέει πότε θα ενεργοποιηθεί fiber (ή αν έχει ενεργοποιημένη).
Το "Κάλυψη από: " κοίτα

Dimitris_P έγραψε:Καλά εκεί στην Ηλιούπολη αχταρμά τα έχουν κάνει. Ένα κομμάτι με COSMOTE FTTH, άλλο κομμάτι με ΔΕΗ σαν αυτό που βλέπεις και τρίτο κομμάτι που σκάβουν τώρα με INALANΤι σχεση εχει ο Δήμος με το δίκτυο οπτικών ινων;
Αυτό το πράγμα η ΔΕΗ το έχει κάνει και στο Περιστέρι γιατί έκλεισε συμφωνία μαζί τους η δημαρχάρα μιας και θα πάρει καλύτερη προμήθεια φαίνεται.
Α να πω ότι το project έχει παγώσει, στο Περιστέρι τουλάχιστον, γιατί κάτι παίζει με τους διαγωνισμούς. Άρα η δημαρχάρα Περιστερίου προσφέρει VDSL εως σούπερ ουάου γαμάτη ταχύτητα 200mbps, που ακόμα κι αυτή τελευταία την έβαλε σε σχέση με άλλους δήμους.
Κι έτσι βρισκόμαστε εν έτει 2023 με μια σύνδεση που μία παίζει και 3 δεν παίζει (λόγω χαλκού και αστάθειας δικτύου)

Ωραίος αγώνας. Όπως είπατε αν η Φεράρι είχε κρατήσ[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]