Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#174941 3-0 αντί για 5-0 τα αεξακια και να δεις που θα ακούμε παλι κλαψες για κάνα ανάποδο πλάγιο...
Ήρθανε νομιζω.... Και τους καλωσορισαμε όπως τους άρμοζε....
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#174948 Δεν ξέρω για εσάς, αλλά δεν μου άρεσε η έκπτωση 33% που κάναμε στην Αεξαρα

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By g8777
#174950 :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry :s_cry

Κατι πλαγια που δεν μας δοθηκαν ηταν σημαδι για το ποσο ΣΤΗΜΕΝΟ ματς ειδαμε.
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#174955 κατι χιλιομετρα μακρυα ο νευμαρ εκανε απιστευτο κοντρολ...

:dizzy: :dizzy: :dizzy:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#174958 Το λοιπον...καλυτερη ομαδα ο gay και αυτο ειναι κατι που ξεραμε. Ηταν φαβορι και το απεδειξε. Σφαγιαστικη φυσικα διαιτησια αλλα κι αυτο ειναι κατι που ξερουμε και περιμενουμε. Η ΑΕΚ αρκετα ψυχωμενη, μπηκε να παιξει μπαλα και καλως επραξε. Ολα ομορφα κι ωραια ως εδω...

ΑΛΛΑ ρε κοιμισμενε Δελλα, δεν εχεις μαθει ακομα οτι δεν πρεπει ΕΠ'ΟΥΔΕΝΙ να αφηνεις αυτη την ομαδα με ενα αμυντικο χαφ γιατι κινδυνευεις με διασυρμο? Εδω ρε αμπαλε εχεις κινδυνεψει με κατι επαρχιακες οποτε εχεις κανει αυτη την παπαρια, με ποια λογικη πας και το κανεις σημερα???

< G3
Άβαταρ μέλους
By pasxos
#174964 Ειμαι απογοητευμενος απο τον αριθμο των γκολ κι αυτο πρεπει να προβληματισει το βαγγελη. Δε γινεται να εχεις την ευκαιρια να σκοτωσεις και να διαλυσεις η να εξαχνωσεις μια τετοια αγελη και να μην το κανεις. Δε γινεται να παιζεις το πουλι σου 90 λεπτα και να καταντας με 4-0 μολις. Ολοι πουλημα τωρα απεδειξαν οτι δεν αξιζουν να φορανε την πιο δοξασμενη φανελα της ελλαδος. Πρεπει να μαθουν οτι φορωντας την θα πρεπει να χυνουν. Σε καθε αεκτζη η ζελα. Κι αυτο σημερα δεν εγινε. Δε γινεται να αφηνεις μαλακισμενα να δημιουργουν τοσα χρονια κλιμα περι διαιτησιας και να μην τα καρπαζωνεις με 10 γκολ σε καθε ημιχρονο και 3 στις καθυστερησεις. Οι οπαδοι σου δεν ερχονται και δεν πληρωνουν για να δουν μια ομαδα που παραδοσιακα τρωει εξαρες να τη βγαζει με ντορτια. Απλα ανεπιτρεπτο. ΑΥΡΙΟ πουλα την ομαδα ωαγγελα αν δε μπορεις. Αλλιως πηγαινε στο οακα και τελειωσε τους μια για παντα. Το γυφτικο και gay αετοπουλο εχασε ενα κεφαλι προπερσυ το μαη. Αλλο ενα μενει. Τα φιλια μου. Και κυριως: κυρα Κουλα.... ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΓΟΥΛΙ.
Άβαταρ μέλους
By cabala10
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
pasxos έγραψε:Ειμαι απογοητευμενος απο τον αριθμο των γκολ κι αυτο πρεπει να προβληματισει το βαγγελη. Δε γινεται να εχεις την ευκαιρια να σκοτωσεις και να διαλυσεις η να εξαχνωσεις μια τετοια αγελη και να μην το κανεις. Δε γινεται να παιζεις το πουλι σου 90 λεπτα και να καταντας με 4-0 μολις. Ολοι πουλημα τωρα απεδειξαν οτι δεν αξιζουν να φορανε την πιο δοξασμενη φανελα της ελλαδος. Πρεπει να μαθουν οτι φορωντας την θα πρεπει να χυνουν. Σε καθε αεκτζη η ζελα. Κι αυτο σημερα δεν εγινε. Δε γινεται να αφηνεις μαλακισμενα να δημιουργουν τοσα χρονια κλιμα περι διαιτησιας και να μην τα καρπαζωνεις με 10 γκολ σε καθε ημιχρονο και 3 στις καθυστερησεις. Οι οπαδοι σου δεν ερχονται και δεν πληρωνουν για να δουν μια ομαδα που παραδοσιακα τρωει εξαρες να τη βγαζει με ντορτια. Απλα ανεπιτρεπτο. ΑΥΡΙΟ πουλα την ομαδα ωαγγελα αν δε μπορεις. Αλλιως πηγαινε στο οακα και τελειωσε τους μια για παντα. Το γυφτικο και gay αετοπουλο εχασε ενα κεφαλι προπερσυ το μαη. Αλλο ενα μενει. Τα φιλια μου. Και κυριως: κυρα Κουλα.... ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΓΟΥΛΙ.

Υπερβολικό σε βρίσκω, με νεοφώτιστη ομάδα έπαιζες

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#174975 4αρα στο χαλαρό με συντηρηση δυνάμεων, προκαθορισμένες αλλαγές και μέτρια βραδιά.
Αυτή είναι η διαφορά μας.
Καλη χώνεψη.

Επίσης, γουσταρω τρελά κλαψα αεκουλας για διαιτησία....κρίμα που ηταν κανονικό το μπεναλτι στο τέλος.
Βέβαια ο άλλος παλι σφαγή είδε, παρόλο που σφύριξε τέσσαρα οπότε win win.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#174984 Νταξει σφαγη...ισως ημουν υπερβολικος. 3 οφσαιντ ανυπαρκτα, υποψια επιθετικου στο πρωτο γκολ και κατι αστεια φαουλ που δοθηκαν και καποια μαρς που γινανε αβαβα, οντως για Καραισκακι δεν ειναι σφαγη. Φυσιολογικη προς μετρια διαιτησια ηταν. I stand corrected.

Ασχετο μιας και την ειδα πιο πανω...τι νιμου ειναι αυτη η Αλεξανδρακη? Την ειχα ξαναπετυχει πριν 2-3 καλοκαιρια στις Σπετσες και την ξαναειδα σημερα στο Αρκ και μου φυγαν οι καλτσες! Ο κωλος της ειναι στο θεο! :inlove:

< G3
Άβαταρ μέλους
By g8777
#174985 :( Μπαίνει και γράφει αγιογραφιες ο Πασχος και δεν βλέπω ούτε μια φορά "ΑΛΑΤΙ" .

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ