Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
bujinkan έγραψε:αφοτου μεταπηδησα απο οτε σε wind και καλα fiber ναι μεν ειχα καλυτερη ταχυτητα (τωρα πιανω κοντα τσα 20 ) αλλα με εχουν τσακισει οι αποσυνδεσεις
Να μην τα πολυλογω βαρεθηκα και αφου ψαχτηκε το θεμα και κλασικα η νοβα τα ριχνει στον οτε επειδη απο την καμπινα της εως το σπιτι ειναι καλωδιωση οτε ζητησα αλλο μοντεμ οτι και καλα σταματησε το υπαρχον ΖΤΕ να δουλευει
Σημερα πηγα και παρελαβα το αλλο και περιμενα το ιδιο τελικα μου δωσανε ενα Zyxel
Το εστησα ολα οκ αλλα μου εχει το ιδιο ssid και για 2.4 και για 5g επειδη ειναι ενεργοποιημενο το mpro mesh
τι ειναι αυτο ? το χρειαζομαι η οχι?

Αφου πλεον περασε καμια βδομαδα μπορω να πω με σιγουρια οτι λυθηκε το θεμα των αποσυνδεσεων
Μηδεν αποσυνδεσεις με το zyxel αρα ηταν προβλημα καθαρα του προηγουμενου ρουτερ zte
Επισης πλεον παιζω στα 20 με 22 και οχι στα 17-18 που επαιζε το zte
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#823647 Εδώ και μέρες είχα παρατηρήσει ότι το όνομα του δικτύου είχε αλλάξει σε Nova WiFi Calling. Σήμερα ήρθε αυτό το μήνυμα:

Εικόνα

Αν κατάλαβα καλά, όπου έχω wifi αλλά όχι δίκτυο κινητής, θα μπορώ να κάνω τηλεφωνήματα κανονικά;
Άβαταρ μέλους
By Eliaskat
#823652 αν το έχεις ενεργοποιήσει και απο την συσκευή σου, ναι
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#823705 Ναι. Ένα bug- ή feature- είναι πως κατά τη μετάβαση από wifi calling σε κανονική κλήση πέφτει η κλήση, σε Cosmote τουλάχιστον
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#829432 τελικά από Ίντερνετ για εργασία remotely απο ελλάδα βολεύτηκα μια χαρα με την sim Vodafone . unlimited GB πακέτο , σε 4g TP link router
το είχα δοκιμάσει τις πρώτες μέρες αλλά δεν ήμουνα ικανοποιημενος, έως που ανακάλυψα τη σωτήρια κίνηση , έκλεισα το wifi και συνέδεσα το λαπτοπ με καλώδιο στο router πάνω....τζαμί.. έπαιζε πολύ αξιόπιστα video calls χωρις διακοπες
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#829988 Τώρα που γύρισα είδα μου έκανε προσφορά η T-Mobile να μου διπλασιάσει το ιντερνετ σπίτι με κόστος ….-5€ το μήνα από το πλήρωνα ως τώρα !!!

Δύσκολη απόφαση …..
Και εγενετο……Gbps
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By skous
KiloMeater έγραψε:Τώρα που γύρισα είδα μου έκανε προσφορά η T-Mobile να μου διπλασιάσει το ιντερνετ σπίτι με κόστος ….-5€ το μήνα από το πλήρωνα ως τώρα !!!

Δύσκολη απόφαση …..
Και εγενετο……Gbps
Εικόνα
Kalooooo

Βέβαια wifi νομίζω μέχρι 600 βλέπεις εκτός αν πάς σε routers ειδικά…

< >
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#830046 Ναι με WiFi πάνω από 550 δε πιάνει μέσα στο σπίτι
Αλλά όλα τα σημαντικά (desktops , NAS, laptop με docking station) παίζουν καλώδιο
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#830047 Βλέπω στο site της Cosmote ότι στην διεύθυνση που θα μετακομίσουμε είναι πλέον διαθέσιμες όλες οι ταχύτητες:

Εικόνα

Πως γκένεν ατό; Στον δρόμο μας δεν έχουν περάσει οπτική ίνα ακόμα (έχουν περάσει όμως στον κάθετο δρόμο, 30 μέτρα πιο πέρα). Με το πρώτο σπίτι που θα ζητήσει fiber θα έρθουν να σκάψουν τον δρόμο;
Άβαταρ μέλους
By Chris
Χρήστος Λάππας έγραψε:Με το πρώτο σπίτι που θα ζητήσει fiber θα έρθουν να σκάψουν τον δρόμο;

Οχι, δεν εχει σχεση αυτο. Θα ερθουν να σκαψουν οταν στεγνωσει η καινουρια ασφαλτος που θα περασει ο δημος
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#830050 Ειρωνικά το λες; Γιατί δε νομίζω να σχετίζονται αυτά τα δύο μεταξύ τους. Σπάνια συνεννούνται τεχνικές υπηρεσίες του δήμου. Αντιθέτως, αν είναι στα πλάνα νέα ασφαλτόστρωση, πρώτα προωθούν τυχόν έργα και μετά στρώνουν το δρόμο.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Χρήστος Λάππας έγραψε:Βλέπω στο site της Cosmote ότι στην διεύθυνση που θα μετακομίσουμε είναι πλέον διαθέσιμες όλες οι ταχύτητες:

Εικόνα

Πως γκένεν ατό; Στον δρόμο μας δεν έχουν περάσει οπτική ίνα ακόμα (έχουν περάσει όμως στον κάθετο δρόμο, 30 μέτρα πιο πέρα). Με το πρώτο σπίτι που θα ζητήσει fiber θα έρθουν να σκάψουν τον δρόμο;

Σας έχουν "ξεχάσει" ή απλώς είστε δίπλα από την εργολαβία; Γιατί αν είναι το πρώτο, χωράει πιθανόν και διαμαρτυρία. Σε εμάς που πριν λίγο καιρό επίσης πέρασαν οπτικές, έχουν αφήσει αναμονή μπροστά σε κάθε σπίτι, ακόμη και σε ένα εγκατελειμένο. Άρα, σίγουρα δεν προβλέπεται να έρθουν να ξανασκάψουν.
Το πιθανότερο είναι να κάνουν λάθος στην σελίδα της Cosmote, γιατί ψάχνουν με περιοχή και όχι με οδό/αριθμό.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Χρήστος Λάππας έγραψε:Το site τους πάντως ζήτησε οδό και αριθμό για να μου δώσει διαθεσιμότητα.
Μη σε πιάσουν κοτσο ...παρέμεινε στην wind εσύ

< >