Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#887751 Παιδια η προταση ηταν ή 65αρα C4 ή 55αρα G4 .

Αφου μια χαρα ημουν 2 χρονια μωρε με την 55.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Geo f1 έγραψε:Παιδια η προταση ηταν ή 65αρα C4 ή 55αρα G4 .

Μην τους ακούς. 65άρα έπρεπε να πάρεις. Σου δίνω ΤΩΡΑ εγώ άμεσα τα 240€ που έδωσες για να πάρω την 55άρα σου.
Άβαταρ μέλους
By dimik

Μια χαρά η C4, τι παραπάνω έχει η G για να θυσιάσεις τόσες ίντσες;

< >
Άβαταρ μέλους
By edmond
#887764 Θα πω την αμαρτία μου.
Πριν 1 χρόνο αντικαταστήσαμε LG 42άρα 14ετίας.
Το μόνο θέμα της ήταν πως άρχισε να κάνει κάτι "τρεξίματα" στην οθόνη, τίποτα σπουδαίο, αν δεν ήξερες δεν το βλεπες καν.
Ε, είπαμε να κάνουμε την αλλαγή μετά από τόσα χρόνια κιόλας και πήραμε μια 55άρα σάμυ. Αν και ακούστηκαν κάποιες φωνές εδω μέσα για να μπω σε 65άρα, προτίμησα την 55. Να σημειώσω ότι δεν είμαστε τηλεορασάκηδες, ζήτημα αν κάτσουμε 1-1,5 ώρα το βράδυ.
Το σαλόνι είναι μεγάλο και έτσι σχεδόν...ρούφηξε τις παραπάνω ίντσες :shifty: σε σημείο που δεν το πίστευα! Συχνά αναρωτιέμαι αν έκανα λάθος. Έπειτα από 1 χρόνο δεν θα πω ότι το μετάνιωσα, ίσως όμως να το σκεφτόμουν διπλά και τριπλά για την 65 χωρίς να την απορρίψω αμαχητί.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
Giuseppe Busso έγραψε:

Μην τους ακούς. 65άρα έπρεπε να πάρεις. Σου δίνω ΤΩΡΑ εγώ άμεσα τα 240€ που έδωσες για να πάρω την 55άρα σου.

Δυνατό deal
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#887767 Ρε σεις ειχα ηδη 55 και ημουν ευχαριστημενος..
Και ο κουμπαρος με εβρζε που δεν πηρα 65 την πρωτη φορα (47-->55)

Η G4 ειναι πριμιουμ με πιο καλο πανελ πιο φωτεινο καλυτερο επεξεργαστη και 5 χρονια εγγυηση απο την ιδια την lg για το πανελ.

Το κερασακι?
Εικόνα
Μας πληρωσαν κιολας με επιστροφη 25%
Τζαμπα βγηκε. Ουτε του παπα :shifty:
Και ολα αυτα για μια γραμμουλα :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#887773 Πήρες LG πάλι ενώ η προηγούμενη χάλασε σε 2 χρόνια και ένα μήνα;
Χάθηκαν άλλες μάρκες; Πάρε Samsung ή Sony για να σε πάω στις γνωστές.

Η καινούρια πόση εγγύηση έχει;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Isambard έγραψε:Πήρες LG πάλι ενώ η προηγούμενη χάλασε σε 2 χρόνια και ένα μήνα;
Χάθηκαν άλλες μάρκες; Πάρε Samsung ή Sony για να σε πάω στις γνωστές.

Η καινούρια πόση εγγύηση έχει;

Δεν τα πολυ πιστευω αυτα. Νομιζω θεμα τυχης ειναι.
Πχ η προηγουμενη lg δεν ειχε κανει κιχ μια δεκαετια. Οκ αλλες τεχνολογιες δε λεω.
Αλλα σιγουρα παντου παιζουν θεματακια.
Μου αρεσε και μια Samsung που ειχε σαν ματ επιστρωση. Αλλα διαφορα συγκριτικα την εβγαζαν ελαχιστα πιο πισω απο την lg.
Τεσπα 5 χρονια δινει εγγυηση. Εχω και απο το public που μεταφερθηκαν σε αυτη την τηλεοραση οποτε για καποιο διαστημα ειμαστε καλυμενοι.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
edmond έγραψε:Θα πω την αμαρτία μου.
Πριν 1 χρόνο αντικαταστήσαμε LG 42άρα 14ετίας.
Το μόνο θέμα της ήταν πως άρχισε να κάνει κάτι "τρεξίματα" στην οθόνη, τίποτα σπουδαίο, αν δεν ήξερες δεν το βλεπες καν.
Ε, είπαμε να κάνουμε την αλλαγή μετά από τόσα χρόνια κιόλας και πήραμε μια 55άρα σάμυ. Αν και ακούστηκαν κάποιες φωνές εδω μέσα για να μπω σε 65άρα, προτίμησα την 55. Να σημειώσω ότι δεν είμαστε τηλεορασάκηδες, ζήτημα αν κάτσουμε 1-1,5 ώρα το βράδυ.
Το σαλόνι είναι μεγάλο και έτσι σχεδόν...ρούφηξε τις παραπάνω ίντσες :shifty: σε σημείο που δεν το πίστευα! Συχνά αναρωτιέμαι αν έκανα λάθος. Έπειτα από 1 χρόνο δεν θα πω ότι το μετάνιωσα, ίσως όμως να το σκεφτόμουν διπλά και τριπλά για την 65 χωρίς να την απορρίψω αμαχητί.
Κι εγώ έτσι αναβαθμισα, χωρίς καν να έχει πρόβλημα η προηγούμενη που πουλήθηκε απροβληματιστα. Είναι τέτοια η απόσταση θέασης που 65ρα θα ήταν στα όρια της υπερβολής
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#887985 Εικόνα

Το πηρα το γαμ$%ιδι τελικα. Αφου δαγκωθηκε ασχημα το google.
170 € για μια εφαρμογη :x
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#887986 Δεν κατάλαβα. Γιατί το πήρες; Αφού έχει apple tv η lg.btw τρέχει σήμερα προσφορά 4.99, δεν την πρόλαβα, ανανεώθηκε αυτόματα χθες :(
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#888306 Έχουμε στο γραφείο αναμονής μια άγνωστη τηλεόραση με όνομα @lhua που έχει καλή εικόνα και παίζει άψογα
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Dimitris_P έγραψε:Δεν κατάλαβα. Γιατί το πήρες; Αφού έχει apple tv η lg.btw τρέχει σήμερα προσφορά 4.99, δεν την πρόλαβα, ανανεώθηκε αυτόματα χθες :(

Χρειαζοταν για να εγκαταστησω την εφαρμογη της Φ1 για content se 4K :inlove: