Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
famas έγραψε:Δν μου αρέσει που πολυγραφόμενος συμφορουμίτης που μας είχε ζαλίσει τα @@ με το καταπληκτικό μτχ που αγόρασε, ανακάλυψε τελικά ότι ήταν κτυπημένο κι ήδη του έχει βγάλει ζημιές.
Μου αρέσει που το παραδέχτηκε και απεφάνθη ξανά αυτοκίνητο μονο καινούριο.

Ποιος είναι;;;; :hmmm:

g8777 έγραψε:

Eλπιζω να μην μιλαμε για Μαρκο-Βαγγο. :(

Τσου!
Άβαταρ μέλους
By otso
JBT έγραψε:Τι κρίμα να μην έχω φώτο κι εγώ από τις παγωμένες λίμνες της βορειοανατολικής Γερμανίας :x :( :rant:

Μπαρμπεκιού, γκλούβαϊν, χόκεϊ και πατινάζ (δυστυχώς δεν πρόλαβα να μάθω...) και να βλέπεις να πατινάρουν από το ένα.... χωριό στο άλλο!! Πρόλαβα να κάνω καρτ όμως, πλάκα είχε :lol: ΄΄Αλλοι έβαζαν και αυτοκίνητα, βράδυ όμως και δε με ειδοποίησε κάποιος :x :s_sorry

Παντού είναι ωραία, φτάνει να μην είσαι μίζερος :s_bye

εμεις στην φινλανδ καναμε κροςς καντρυ σκι , σε καθε σημειο προσβασης ειχε πινακιδα που ελεγε παχος παγου και αν υπηρχαν σημεια της λιμνης που ειχαν λογω ρευματων λεπτωτερο στρωμα . παρακολουθαγα και το ψαρεμα , πολυ πλακα αλλα δεν ψαρεψα μιας και δεν ψαρευω γενικα. αυτοκινητο που ηθελα να βαλω που ειναι η απολυτη διασκεδαση απαγορευοταν πια .
Άβαταρ μέλους
By Άρης
famas έγραψε:Δν μου αρέσει που πολυγραφόμενος συμφορουμίτης που μας είχε ζαλίσει τα @@ με το καταπληκτικό μτχ που αγόρασε, ανακάλυψε τελικά ότι ήταν κτυπημένο κι ήδη του έχει βγάλει ζημιές.
Μου αρέσει που το παραδέχτηκε και απεφάνθη ξανά αυτοκίνητο μονο καινούριο.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
otso έγραψε:
JBT έγραψε:Τι κρίμα να μην έχω φώτο κι εγώ από τις παγωμένες λίμνες της βορειοανατολικής Γερμανίας :x :( :rant:

Μπαρμπεκιού, γκλούβαϊν, χόκεϊ και πατινάζ (δυστυχώς δεν πρόλαβα να μάθω...) και να βλέπεις να πατινάρουν από το ένα.... χωριό στο άλλο!! Πρόλαβα να κάνω καρτ όμως, πλάκα είχε :lol: ΄΄Αλλοι έβαζαν και αυτοκίνητα, βράδυ όμως και δε με ειδοποίησε κάποιος :x :s_sorry

Παντού είναι ωραία, φτάνει να μην είσαι μίζερος :s_bye

αυτοκινητο που ηθελα να βαλω που ειναι η απολυτη διασκεδαση απαγορευοταν πια .

Απ όσο ξέρω, μια χαρά βάζουν ακόμα αμάξια στις παγωμένες λίμνες (και σε θάλασσες). Υπάρχουν λίμνες που γενικά απαγορεύεται να πας ακόμα και με motorboat
Άβαταρ μέλους
By otso
#211291 εκει που ειμουνα εγω οι κοντινες λιμνες απαγορευοταν ,υπηρχαν πινακιδες ηταν σχετικα προσφατο . γιατι πιο παλια επιτρεποταν και σε αυτες . και ναι υπαρχουν που επιτρεπεται .
Άβαταρ μέλους
By mirage
nass έγραψε:Να υποθέσω ότι πρόκειται για ΜΧ5 ?

Οι μπηχτές και οι γενικεύσεις δεν προσθέτουν τίποτα πάντως.

Προκειται για Panda και δεν ειναι καν συνφορουμιτης....

< >
Άβαταρ μέλους
By bill33
mirage έγραψε:

< >

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By bill33
mirage έγραψε:

< >

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By nass
mirage έγραψε:

famas έγραψε:πολυγραφόμενος συμφορουμίτης που μας είχε ζαλίσει τα @@ με το καταπληκτικό μτχ που αγόρασε

:hmmm: