Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By IOANNIS
Dimitris_P έγραψε:Συστημένος φάκελος που έρχεται με fedex (από us) ποιός σκατά το διανέμει στην Ελλάδα; Γύρισε πίσω ένας που είχε σταλεί.

=> http://www.orbitcouriers.gr/
Άβαταρ μέλους
By Dodger
gakost έγραψε:έχει ξαναγραφτεί
Το Paypal δεν σε αφήνει να αλλάξεις χώρα στον λογαριασμό και συνέπεια κωδικό χώρας στο τηλ επικοινωνίας. Πρέπει να κάνεις άλλο λογαριασμό με χώρα Ελλάδα (χρησιμοποιώντας άλλο email)

mirage έγραψε:Mιλα και με το support μπας και μπορεσεις να κρατησεις το email σου. Ο αλλος παντως πρεπει να κλεισει.

Σχετικά με το PayPal και τον προηγούμενο λογαριασμό που είχα, όταν έμενα UK. Μετά από 2-3 email με το support, μου έκλεισαν τον προηγούμενο λογαριασμό και μου είπαν να ανοίξω καινούριο χρησιμοποιώντας το ίδιο email. Οπότε :yahoo: :metalo:

Thanks και πάλι gakost και mirage :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#60124 Τιποτα δε χανεται. Οπως ειπε και ο ArrowsFA1 αλλο ebay αλλο paypal.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#60130 α sorry μπερδεύτηκα έκανα skip τη λέξη paypal :oops:

οπότε το ebay παραμένει ως έχει καταχωρώντας απλά τη νέα σου διεύθυνση και μόνο στο paypal γίνεται νέος λογαριασμός :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#60134 Ναι, και απλά για την ταχύτερη εξυπηρέτηση σου θα χρειαστεί να συνδέσεις (link) το λογαριασμό σου ebay με το νέο λογαριασμό paypal.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#60219 Ρε παιδια,περιμενω απο US με dhl ενα δεματακι (20$ αξια).Το tracking του τελευταια φορα έδωσε σημειο ζωης στη Γερμανια στις 17/12.Εκ τοτε δεν εμφανίστηκε πουθενα και τα ελτα λενε οτι δε μπηκε Ελλαδα.
Χαθηκε λετε ή συνηθιζει ν αργει η dhl ?
Ενημερωσα και το καταστημα να επικοινωνησει με την DHL και περιμενω κ απ αυτους κανενα ινφο.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#60222 Παίζει να στο βουτηξαν, μου έχει συμβεί. Γενικά οι Γερμανοί το συνηθίζουν.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#60224 Και πως σκατα βγαζω ακρη?Υποθετω σχετικα με refunds κλπ ειναι ενα + οτι δεν ξαναδωσε στιγμα μετα τη Γερμανια..Η πουτανα η black Friday εχει παει σκατα φετος.0/2 δεματα θα παραλαβω σωστα απ'οτι φαινεται..
Άβαταρ μέλους
By The Ace
socratesn έγραψε:Και πως σκατα βγαζω ακρη?Υποθετω σχετικα με refunds κλπ ειναι ενα + οτι δεν ξαναδωσε στιγμα μετα τη Γερμανια..Η πουτανα η black Friday εχει παει σκατα φετος.0/2 δεματα θα παραλαβω σωστα απ'οτι φαινεται..

Αν έχεις πληρώσει μέσω Paypal ή έγινε μέσω eBay η αγορά, τότε no prob, ανοίγεις ένα case στις 15 μέρες (λογικό διάστημα για αποστολή από ΗΠΑ) και λες "έτσι και έτσι, δείτε και το tracking" και ζητάς refund. Καλό θα ήταν να επικοινωνήσεις και με τον πωλητή, ώστε να το ξέρει από πριν, μην του πετάξεις ένα case έτσι στα μούτρα, δείχνει κακή διάθεση εκ μέρους σου.

Το αυτό αν πλήρωσες με πιστωτική, απλώς εδώ επικοινωνείς με την τράπεζά σου, αφού πάλι επικοινωνήσεις πιο πριν με τον πωλητή (μην δει ξαφνικά rejected από την κάρτα σου και νομίζει ότι πας να τον κλέψεις).
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#60231 Εχω πληρωσει με καρτα και η αγορα εγινε απο πολυ γνωστο μαγαζι στο US οποτε δεν ανησυχω τοσο για την αντιμετωπιση,οσο για το αν υπαρχει καααποιος τροπος να βρεθει το δεμα..Ξενερωνω που δεν παραλαμβανω αυτα που πηρα :(
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#60232 Παραγγελία τηλεόρασης από you.gr.Τηλεφωνικά την Τετάρτη το απόγευμα που την παρήγγειλα μου είπαν ότι θα έρθει σήμερα.Στο site τους λέει παράδοση 12/1.
Στης ACS ΜΕΧΡΙ 12/1. Εν τω μεταξύ μου ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι το βρίσκεται στο κατάστημα acs με αριθμό τηλεφώνου που είδα ότι είναι το κεντρικό στην Π.Ράλλη.
Να το περιμένω ή θα έρθει Δευτέρα;