Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By otso
#225716 τι ωρα ειναι αυτη που γραφεις; εισαι καλα;
παντως ειναι απιστευτο , απο δω και απο κει πιανω ενδειξεις οτι το φορουμ αυτο δεν ειναι αυτο που ειναι , οτι πισω απο την βιτρινα υπαρχει μια αλλη ζωη γεματη ιντριγκες παθη και μιση , και δεν υπαρχει και ενας ηρακλης πουαρω , γιατι σας το λεω φονος θα γινει.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#225718 όργια, ναρκωτικά, και ομοφυλοφιλία παίζει.

Άστο, δεν αξίζει να την μπζάχνεις. Θα τον φας στο τέλος.
Εκτός κι αν θες δλδ, οπότε χώσου.
Άβαταρ μέλους
By otso
#225719 εσεις που ειστε μεσα παιδια μην μιλατε κινδυνευετε , φιλικη συμβουλη κοψτε τα μουσια που εχετε σαν hipsterogay και αφηστε μουστακια κωλοκοτρονεικα.
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#225721 Το φόρουμ για μια ακόμη φορά ζει ιστορικές στιγμές!
Άβαταρ μέλους
By otso
nass έγραψε:
Pitt έγραψε:βεβλαμμένος περιαυτολόγος

Α ανίατη περίπτωση --> http://petrolheads.gr/ucp.php?i=zebra&mode=foes :s_howdy :s_bye

χωρις πλακα αλλα και με απορια γιατι δεν καταλαβαινω , εχεις βαλει ενα λινκ που παραπεμπει στο Πίνακας Ελέγχου Μέλους
το δικο μου . μπορεις να μου εξηγησεις παρακαλω γιατι δεν το πιανω το νοημα .

καλημερα
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#225725 Dbekos νομίζω ότι αν ψηνεσαι να γράψεις μην καταπιεζεσαι και κάντο γιατί είναι και αυτό άλλο ένα ρδελακι που κάποιες στιγμές γράφονται και χρήσιμα πράγματα οπότε τα αποχωρω και επανερχομαι είναι περιττά imho.
Ζησε την απόλυτη ελευθερία κάνοντας αυτό που νιώθεις, το αξιζεις. Που αλλού θα διαβάσεις για τις εκδρομές του Πιττ με το 3008 στο μηχανικό του???
Υγ. Διωχνετε οτσο, σκάβετε τάφο με θέα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#225726 Εχεις τη δυνατοτητα να βαλεις οποιο μελος δεν επιθυμεις να βλεπεις τις δημισιευσεις του στη λιστα εχθρων. Επιπλεον του αφαιρειται η δυνατοτητα να μπαινει στο φορουμ για 6 χρονια ενω σε συννενοηση με τον παροχο η ταχυτητα του μειωνεται στα 56 kbps για 90 ημερες.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
otso έγραψε:
nass έγραψε:
Pitt έγραψε:βεβλαμμένος περιαυτολόγος

Α ανίατη περίπτωση --> http://petrolheads.gr/ucp.php?i=zebra&mode=foes :s_howdy :s_bye

χωρις πλακα αλλα και με απορια γιατι δεν καταλαβαινω , εχεις βαλει ενα λινκ που παραπεμπει στο Πίνακας Ελέγχου Μέλους
το δικο μου . μπορεις να μου εξηγησεις παρακαλω γιατι δεν το πιανω το νοημα .

καλημερα

Δεν παραπέμπει στο δικό σου. Παραπέμπει στον πινακα ελέγχου του εκάστοτε χρήστη και συγκεκριμένα στο πεδίο που μπορείς να προσθέσεις χρήστες προς αποφυγη ωστε να μη βλέπεις καν τις δημοσιεύσεις τους.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#225729 Φιλτράρισμα είναι η λύση. Οπου κουράζομαι να διαβάζω αντιπαραθέσεις πχ ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ κτλ απλά φιλτράρω και πολλές φορές δεν μπαίνω καν. Διαβάζεις ότι σε ενδιαφέρει. :s_yes
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#227609 Που είναι ο BASSstarlet; Πάει κι αυτός; :s_sorry
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#227954 ΔημήτρηΒ λίγο καθυστερημένη απάντηση :oops:

Το ιδανικότερο για να μη χαλάς τη ζαχαρένια σου και εάν θες να συνεχίσεις να συμμετέχεις είναι να αγνοείς φλέγοντα θέματα, πχ πολιτική, μεταναστευτικό, ποδόσφαιρο κλπ. Εδώ λογομαχούν στα καφενεία με τέτοιες συζητήσεις, δεν θα σφαχτούν εδώ ειδικά όταν υπάρχουν και 5-10 τρόμπες (aka flame baiters);

Είναι αυτό που είπαν, φιλτράρεις αυτά που σε πειράζουν. Πες ότι είναι ένα κακομαγειρεμένο φαΐ. :lol:

Τώρα από κει και πέρα αν κάποιοι σ'ενοχλούν και σ'άλλα θέματα τότε είναι θέμα δικό σου πώς θα τους αντιμετωπίσεις. Παντού υπάρχουν μαλάκες, και στο σχολείο, στο στρατό, στη γειτονιά, στο λεωφορείο, σε κάποια ποστ παραπάνω κλπ. Παντού θα τους βρεις, δεν εξαλείφονται. Και να διωχθεί ένας θα φυτρώσει άλλος. :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#228639 dbekos :s_howdy

Μπαίνω που και που στο άλλο forum, διαβάζω "scandinavian" στο θέμα με τα ελληνικά προϊόντα - ελληνικές εταιρίες. Ένα θέμα που το κρατάει μόνος και λείπει από κάθε forum γενικού ενδιαφέροντος.

Επίσης ο Ηλίας από τον Πύργο, αν θυμάμαι καλά, που έγραφε συχνά στα περί θέρμανσης (τζάκια-σόμπες).

Ο coupeas, επίσης, με τις ωραίες περιγραφές του... Αυτά...
Άβαταρ μέλους
By italakias
Anonymous Founder έγραψε:Ξεκινάω με τα λάθη των συντονιστών: ο ιταλάκιας και ο kovathe θα έπρεπε να έχουν δεχτεί την δεύτερη φορά 7 ημέρες και όχι 1. Για τον italakias ήταν λίγο σκληρή η τιμωρία και του την χαρίσαμε, αλλά ο kovathe θα τιμωρηθεί κατευθείαν με ένα μήνα αν το ξανακάνει, γιατί μας έχει απασχολήσει πολλές φορές. Από λάθος δικό μας, δεν του δόθηκε η σωστή ποινή, αλλά για λόγους δικαιοσύνης θα το δοθεί μήνας την επόμενη φορά. Ετούτη τη φορά γλίτωσε κάποιες μέρες.
Τώρα, το να μπαίνουν στον λογαριασμό οι μέρες ποινές δεν έχει κανένα νόημα, θα πρέπει να υπολογίζουμε τα πόσα bans έχει πάρει ο κάθε χρήστης, γιατί το πρώτο είναι 1 ημέρα, το δεύτερο 7 και από εκεί και πάνω πάμε στον μήνα κάθε φορά.
Θα κάνω μια αυθαίρετη αναγωγή σε αριστερό και δεξιό μπλοκ και ζητώ συγνώμη από όλους τους χρήστες γι' αυτό, αλλά δεν είμαι εγώ που την ξεκινώ, αλλά θέλω να δείξω πως είναι λάθος:

"Αριστεροί" Bans
g8777 1
BEAMS 1
dimviii 2
kovathe 2
rx8_drifter 1
A-Viper7 1
Corto M. 1
popolaros 1
pipinos1976 1

"Δεξιοί" Bans
italakias 1
otso 1
EDDIE_147 3
trident1971 3
kacey 5
red_monster 1
Panosss 1
IKE 1
manosky 1
cruiser 1

Ρε τι ειναι αυτα ρε που γραφετε,τωρα το ειδα. :tomato: :svivhaha: :omg:
Δεξιος εγω ρε;
Θα σας κανω μηνυση.
Δεξιος ειναι αυτος που εχει λεφτα ρε,ξυπνηστε .
Με φιατακι 1.2 κυβ ναουμε την βγαζουμε και μιλατε εσεις με τα ΕVO και τα μερσεντες .
Τι λενε αυτοι ρε. :s_no